Daj povabilo za discord, pa notri nalepmo v parih minutah...ce ne.nas lahko brises
Zalost tega foruma...res da sm spremljov tale forum ze vec let kot neregistriran uporabnik in napisem en post...in potem vidm, da so eni res pacienti tukej.Te "slovenske korona cipe" imajo pa domišljijo...
Govorim tule in ne glede discorda.na discordu admin nič ne briše, edino kar je naredil je da je slike po mapah uredil.
res da sm spremljov tale forum ze vec let kot neregistriran uporabnik in napisem en post
in potem vidm, da so eni res pacienti tukej.
Dolgo sm se spraseval in jedel kokice zraven ob vasih kretenizmih.....zdj pa vidm da ne da samo da so pacienti tukej...ampak, da ste tudi...Lažeš.
Če bi spremljal forum več let, potem ne bi šele danes spoznal, da so tukaj tudi pacienti ...
kr jej kokice še naprej. najprej fehtaš za diskord, pol pa žališ. bomo probali brez tebe preživet naslednjih nekaj let.Dolgo sm se spraseval in jedel kokice zraven ob vasih kretenizmih.....zdj pa vidm da ne da samo da so pacienti tukej...ampak, da ste tudi...
Evo junakinje in junaki ki bi v 5 minutah nalimali cel discord .....samo nakladanje ko pa pride trenutek resnice pa rep med noge in bejž....pst hotel sem vas povabit v klub za identifikacijo kekcev.....ok kdo gre zraven naj mi pošlje na ZS email in kaj ima.....ponudba velja do 22.00 ure
nima cajta, ker kokice papcaEvo junakinje in junaki ki bi v 5 minutah nalimali cel discord .....samo nakladanje ko pa pride trenutek resnice pa rep med noge in bejž....pst hotel sem vas povabit v klub za identifikacijo kekcev.....
Odpri svoj mega, povabi nas not in ti bo zih kdo kaj nalimal nazaj.Daj povabilo za discord, pa notri nalepmo v parih minutah...ce ne.nas lahko brises
Fantje dejte se malo umirit ker bo drugače zejko2 prišel in vam jih napel
Spoštovani neznanec ... nehaj se blamirat pred svetovnim Alterjem. Vemo, da si kokičar, si sam napisal, samo to še ne pomeni, da si tud brihten. Ker nisi. Ko jaz najdem forum s kretenskimi zapisi, se mu izognem v loku, tebe pa to očitno rajca ... po mojem ti sploh ni do slik, ampak se naslajaš nad (za tebe) kretenskimi komentarji. Kdo najhitreje prepozna kretena, če ne kar kreten sam?Dolgo sm se spraseval in jedel kokice zraven ob vasih kretenizmih.....zdj pa vidm da ne da samo da so pacienti tukej...ampak, da ste tudi...
pustimo to, gremo raje nazaj na discord, danes je gor nova galerija 12 SLO punc z OF, tak da... uživajte.