Nalepka proti versko blaznim

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Evo spet sem ob 5€ ker je versko blazna mladina prepevala pred vrati, dokler nisem plačal da so se spokal.

A obstaja kaka nalepka ali tabla proti tem, kot imam recimo na kaselcu proti reklamam?

Pa še za prodajalce vrečk za zmrzovanje, voščilnic in raznih nabirk in proti barvnim odkupovalcem barvnih kovin.

Hočeš povedati, da si tak pussy, da nekaj otrokom ne upaš povedati, da od tebe ne bodo nič dobili? Se bojiš "maščevanja"; ti bodo spustili gume na biciklu?
hysterical-1.gif

Lahko se je repenčiti o tem če si kak blokar v mestu, kjer ni tega nadlegovanja, na vasi si pa s tem nakoplješ sovraštvo omenjenih osebkov.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Potem si raje omisli nalepko - Tu živi brezjajčni škrtuh; te bodo pustili pri miru.

In brez skrbi, že celo življenje živim na vasi; se ve kje živijo asocialni bedaki; ampak da bi se jim"maščevalo"?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Na vaseh pa taki bedaki res ne živimo ,še sin od "ta posranega" po novem hodi ob praznikih v cerkev. Od kje povezava cerkev in "ta posran" pa raje ne sprašuj, kdor zgodbo pozna ve v čem je vic

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Oh kako strpen in odpuščajoč si, Kristus bi te potrepljal po rami ziher.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Na vaseh pa taki bedaki res ne živimo ,še sin od "ta posranega" po novem hodi ob praznikih v cerkev. Od kje povezava cerkev in "ta posran" pa raje ne sprašuj, kdor zgodbo pozna ve v čem je vic
Mene pa zanima.
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Gotovo se mu je nažganemu prikazal hudič na kakšnem križišču, se je pa usral. Zdaj pa hodi v cerkev. To so pogoste zgodbice na njegovem koncu.
evil.gif

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Dokumente je izgubil, ko se je v cerkvi usral, je.bi ga božja kazen je včasih hitra.
hysterical-1.gif
To sem slišal!

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
pozanimaj se ,predhodnik nekaj ve, čeprav se o tem ni smelo govorit....

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.171
113
v lokalni ostariji
prqaktično ni več prazničnega vzdušja... pa še teh mičkn "dobrovoljčkov" bi vi odganjali...

in kaj vas moti če mladina hodi okoli, prepeva za dobra dela? a bi bilo bolje da bi za ovinkom pil, jemal heroin itd? sej vidu jih ne bo noben... hvala bogu da obstajajo še taki otroc ki dobro mislijo...

maškar je tudi vsako leto manj... seveda ker jih raznorazne budale odganjajo... če te motijo pač ne odpri vrat pa fertik.

mene nič ne motijo pevci, pa prinašalci betlehemske luči pa koledniki(sem se celo vpisal, da me obiščejo drug let;)) vsaj mal popestrijo dogajanje...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
prqaktično ni več prazničnega vzdušja... pa še teh mičkn "dobrovoljčkov" bi vi odganjali...

in kaj vas moti če mladina hodi okoli, prepeva za dobra dela? a bi bilo bolje da bi za ovinkom pil, jemal heroin itd? sej vidu jih ne bo noben... hvala bogu da obstajajo še taki otroc ki dobro mislijo...

maškar je tudi vsako leto manj... seveda ker jih raznorazne budale odganjajo... če te motijo pač ne odpri vrat pa fertik.

mene nič ne motijo pevci, pa prinašalci betlehemske luči pa koledniki(sem se celo vpisal, da me obiščejo drug let;)) vsaj mal popestrijo dogajanje...

aplauz.gif
tudi ko ribnčan pride je dobro, zakaj pa ne, mal se poheca, če kupiš kupiš, drugače pač ne!

Fleka

Zelenc'
17. dec 2013
23
0
1
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Evo spet sem ob 5€ ker je versko blazna mladina prepevala pred vrati, dokler nisem plačal da so se spokal.

A obstaja kaka nalepka ali tabla proti tem, kot imam recimo na kaselcu proti reklamam?

Pa še za prodajalce vrečk za zmrzovanje, voščilnic in raznih nabirk in proti barvnim odkupovalcem barvnih kovin.

Ampak res -- berem in se čudim
confused-1.gif

A vam je res težko vljudno in odločno povedati, da vas stvar ki vam jo ponujajo ne zanima. Hvala za klic, vaša ponudba me ne zanima, prosim izbrišite me iz evidence ---- je čisto dovolj, da se odkrižate telefonskih akviziterjev. In enako, pospremljeno še z direktnim odločnim pogledom v oči za tiste, ki pozvonijo in nepovabljeno vlamljajo v hiše. Pa kr neki mencate in mencate, dokler ne pride ženska na vrata in nardi red
grin1.gif

Pr mulčkih je pa tko – če vam parajo živce s fehtanjem, jim za maškarce ponudite krofe in bombone, garantirano jih naslednje leto več ne bo. Lahko pa tud začnete mal sprejemat lokalne običaje, če ste lih priseljenci na kakšno periferijo al pa ruralno podočje. Ko se boste vklopili v lokalno skupnost in dogajanje, bo svet lepši za vas in okolico
smile-1.gif

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
E zdaj da si mogu prostovoljno dat 5 euricu za otroke ki so ti lepo zapeli te ma hudič pobrat ....

Ne moti te pa nič da ti je šivilja&co pobrala na stotine evrov davka v celem letu...

Otrokom bi se lahko lepo zahvalil jim ponudil piškote in to je to...... al pa jim ne bi sploh odprl .... (in s tem pokazu tvojo kulturo)

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Fleka pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Ampak res -- berem in se čudim
confused-1.gif

A vam je res težko vljudno in odločno povedati, da vas stvar ki vam jo ponujajo ne zanima. Hvala za klic, vaša ponudba me ne zanima, prosim izbrišite me iz evidence ---- je čisto dovolj, da se odkrižate telefonskih akviziterjev. In enako, pospremljeno še z direktnim odločnim pogledom v oči za tiste, ki pozvonijo in nepovabljeno vlamljajo v hiše. Pa kr neki mencate in mencate, dokler ne pride ženska na vrata in nardi red
grin1.gif

Pr mulčkih je pa tko – če vam parajo živce s fehtanjem, jim za maškarce ponudite krofe in bombone, garantirano jih naslednje leto več ne bo. Lahko pa tud začnete mal sprejemat lokalne običaje, če ste lih priseljenci na kakšno periferijo al pa ruralno podočje. Ko se boste vklopili v lokalno skupnost in dogajanje, bo svet lepši za vas in okolico
smile-1.gif

Nisem priseljenec, ampak ne čutim blazne povezanosti s folkom, ki še vedno zganja malikovanje nekih duhov in vozi svoje froce župnikom, da jih ponucajo med drugim za beračenje.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.171
113
v lokalni ostariji
a so fehtal za litr vina al so prepeval pesmi, darove pa podarili pomoči potrebnim?

nič se ne zgražaš ko po tv-ju mario, vid in pero ter vsi ostali beračijo (fehtarjo) za raznorazne zadeve... a tisto je pa ok?