Nakup vw, predlogi za avtohišo

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
nakup vozila ni samo projekt od danes za jutri. tistih 400e ki ti jih nekdo da je lahko tudi kasneje izplačan, če si potem z vozilom in poprodajnim stvarem zadovoljen.

lp

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Zal je to tezko dopovedati povprecnemu slovencu.
uf-1.gif

Nekateri raje placamo vnaprej malce vec. Glejte na to kot na malce "akademsko" plat. Poprodajne storitve so pri meni zelo cenjene. Vsi kupci malce drazjih vozil ne potrebujejo vseh bonbonckov, ker gledajo na stvari drugace, redki nesrecnezi pa so delezni v osnovi boljse postrezbe. Kateri prodajalec vam danes poda podrobne tehnicne podatke motorjev. Povecini zanima koliko tepihov dobi zraven in stevilo airbagov. Na taksen nacin se je izoblikoval profil prodajalcev, ki imajo povecini koncano srednjo ekonomsko solo! Mene pa bolj zanimajo konkretni tehnicni podatki. Boljse primerjave, s podatki, ki jih tisti trenutek nisem nasel na spletu, mi je posredoval nekdo iz AH Vrtac. Z vsemi diagrami in tehnicnimi zadevami in resitvami, ki so me zanimali in se ticejo kvecjemu servisa. Prodajalec s tehnicnem znanjem na visji ravni kot vodja servisa na AH Real LJ (Renault!!)

Tako sem kupil 1.2 TSI.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Čisto off.

Ali ti delaš na Bravničarjevi?

Namreč tak kot je eden izmed trgovcev tam, ki je tak obup od trgovca da glava boli, meni ne bi prodal še ventilčka.

Dogovoriš se za testno vozilo, katerega vožnjo veselo oglašujejo na internetu (za cc 1 uro), dobiš pa popolnoma usran avto, brez bencina (po BC za 7 kilometrov), notri nastlano vse živo od pancerjev, smučarskih palc, folija od sendvičev ....., skratka poden od podna. Odnos trgovca ja boste že natankal, kar mi je jasno, če imaš ti avto kolikortoliko več kot tisto slabo urco.

Moram priznat, da je njegov kolega na tovornem delu kot noč in dan. Gre pa za nakup, primerja pa se Touran in Caddy.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
nakup vozila ni samo projekt od danes za jutri. tistih 400e ki ti jih nekdo da je lahko tudi kasneje izplačan, če si potem z vozilom in poprodajnim stvarem zadovoljen.
lp

Pa saj ne gre za 400€, recimo malo gledam za večjim avtom in za pred kratkim faceliftan S-max ima že sedaj novo akcijo in 4500€ popusta. Bi se precej bedno počutil, če bi ga kupil prejšni teden s "samo" 1500€ popusta. Torej zakaj bi kupoval recimo Alhambro po redni ceni, če ima vsa konkurenca konkretne popuste? Sploh ker če je avto.net nek pokazatelj, se jih ne proda nič, torej nekako do poletja pričakujem kako konkretno akcijo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.977
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Ma o kakšnih akcijah govoriš? Ali misliš da je avto vreden 20000 potem pa lahko kupiš za 15000. Popusti so toda potem ko ti že prej nabijejo ceno, potem pa dajo kokr 4500 popusta.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Čisto off.

Ali ti delaš na Bravničarjevi?

Namreč tak kot je eden izmed trgovcev tam, ki je tak obup od trgovca da glava boli, meni ne bi prodal še ventilčka.

Dogovoriš se za testno vozilo, katerega vožnjo veselo oglašujejo na internetu (za cc 1 uro), dobiš pa popolnoma usran avto, brez bencina (po BC za 7 kilometrov), notri nastlano vse živo od pancerjev, smučarskih palc, folija od sendvičev ....., skratka poden od podna. Odnos trgovca ja boste že natankal, kar mi je jasno, če imaš ti avto kolikortoliko več kot tisto slabo urco.

Moram priznat, da je njegov kolega na tovornem delu kot noč in dan. Gre pa za nakup, primerja pa se Touran in Caddy.

ne ne delam na Bravničarjevi. je pa resen problem umazanega vozila. Včasih ko so testne vožnje na knap, se lahko mimogrede zgodi da je vozilo umazano. Ker nekateri ga vrnejo iz testne vožnje kot da so šli v gozd po drva. Ni pa to opravičilo.

lp

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Jo to verjamem, samo če imam ob 8 uri zjutraj me težko kdo prepriča da ga je kdo drug jagal k tisti, ki ga ven daje.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
hja za testirat se dajejo službeni od prodajalcev, zgleda je ta bil res svinja, je pa težko da je avto, ki ga vsakodnevno uporabljajo za privat čist kot solza
wink-1.gif
oz. kot tisti s salona