Bom še tule vprašal. Torej, sem v fazi izpita. Plan je bil kupit si en 250, 300 kubov skuter za v službo, po mestu, mal naokol, mogoče kdaj do morja. Potem začneš poslušat, majhna kolesa, prej rukneš, manj stabilno, a bolj udobno, več prostora za prčkarije itd.. In začneš razmišljat še o motorju. Vozim fazerko 600 kubov in moram rečt, da se mi zadeva precej dopade. Ni prevelika (komot dosežeš do tal), za moje pojme gre vrh glave, dovolj okretna itd..
Zdaj bi pa rad kakšne nasvete kaj kupit, motor, skuter? Ker se mi zdi mal brezzveze kupovat skuter za sezono, mogoče dve pa pol spet menjat. Nabavil bi rabljeno zadevo, recimo tam do 5k eur. Kaj je primerno za prvi motocikel (zanimajo me znamke, modeli), da se solidno obnese tudi v mestnem vrvežu, sem si pa zamislil, da je 600 kubov oz. do 100KM, kolikor jih mam trenutno pod nogami vrh glave, pa fino je, da ni čist slečen, ampak da je nekaj vetrne zaščite. Trenutno ciljam na turistične hitrosti (tja do 100, ja, mogoče se bere smešno, ampak se imam rad in bi rad ostal živ in cel), ajde prehitevanja in to ne štejejo vmes. Torej?