če je govora o Kiji terencu (ki sem ga jaz omenjal) gre kar lepo za njihovega dizla (tisti, ki ne gre pod 10 litrov...torej med vrsticami je govora med 11 in 13...podobno kot meni pri passatu ne gre pod 5
).
itak pa...če se omenja mene in SUV-e...bi jih jaz osebno ali prepovedal ali obdavčil ko pr.asce...ker imaš kvazi nekega terenca ta stvar troši 2 x več od ostalih vozil...
(bili ravno včeraj na obisku pri ženinem fortu...živi blizu Polzele (med zidanicami...pa je dostop (zadnjih 500 m) do njih precej 'hribovski'....in si je ravno 2 meseca nazaj kupil nov vato (nima veze katerega...klasičen pogon na prednji kolesi)...in ko je zapadel zadnji sneg, se je od nekje vračal domov...lepo pripeljal do hiše in zaključil zgodbo. Tik za njim, se je pripeljal SUV fahrer (beri: faker..pa tudi nima veze kater avto)...seveda 4 pogon in gremo v akcijo...prišel je le do prvega ovinka, potem pa zgodba končana...nekaj se je mučil, samo na koncu mu ni ostalo drugega, kot da je šel do svoje hiše, privlekel par ajmarjev pepela, ki ga je posul po cesti, in nadaljeval pot rikverc (!) do svoje hiše.
).
Še tista prilika 1 x letno, ko bi se lahko izkazal (ali upravičil nakup take krače) je vlekel surlo....