Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Plošča Eh 675fn27e je lahko tudi pri nas cenejša od 800,00 eur.
Za Nemčijo pa če boš malo bolje pogledal je od resnih spletnih trgovin samo get goods takšna, ki bi ji mogoče zaupal, oni pa ne pošiljajo v Slovenijo. Ostali so pa krepko nad 600 eur in ko jim prišteješ še prevoz, ki ni samo 20 eur pa je zadeva že tam tam. Če želiš imeti še 5 let garancije dileme za Slovenijo mislim, da ni več, sploh če upoštevaš, da je indukcija za pošiljanje po pošti najbolj rizična.
Maš pa primer plošče:
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4091672_-eh645fb17m-siemens.html
Pri nas je izredno podobna EH 645FE17E samo nima ovala lahko 550,00 eur.
To ali je delano za Nemški trg ali za kateri drugi je pa čisti nesmisel. Pomembno je samo v kateri tovarni je delana. Če je indukcija španska je ok, če je turška je že precej slabše. V Sloveniji pa se modele izbira iz nemškega asortimana, res pa je da jih precej manj, ker smo pač zelo majhen trg.
lp
Ne moreš podobnih omenjati, ker ti tudi jaz neko najdem za 300€
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3964640_-eh611ba18e-siemens.html
Oval je oval in je dražji model, ne primerjati s cenejšimi.
Najdi mi na SLO eno z ovalom.
Pardon sem v prejšnem postu narobe povedal ceno, sem pogledal 27,47€!!! če ne verjameš ti na privat pošljem pdf (sem si kurirja sam gor poslal, ker niso pošiljali v slo, samo zmenit se je treba).
Čakaj malo, kdo kvasi neumnosti. Ali kakšna stvar ne drži, ki sem jo napisal. Šel sem na idealo in pogledal cene in kdo jo ponuja. Ali upaš naročit iz Nemčije iz spletne trgovine, ki ima manj kot 1000 mnenj pri oceni. In tam je takšna trgovina, ki jih ima 5000 je samo ena (getgoods). Vse ostale so precej dražje. In ta trgovina samostojno ne pošilja v Slovenijo. Nisem rekel, da kurirja ne moreš poslati, vendar prevoz urejaš potem ti. In če boš doma odprl paket, ki si ga prevzel od kurirja in bo plošča počena me prav zanima kako ti bo kurir pomagal pri menjavi, sploh če ga ne bo več tam.
Glede cene poštnine je tako, da sta plošča in korito daleč najcenejša poštnina. Vsi ostali aparati pa je dostava cena na kos od 50-100 eur. In razlika v ceni med SLO in DE je kar naenkrat precej manjša. Potem pa se dobi, da stranka rabi še npr napo ali hladilnik, ki sta pri nas dostikrat cenejša si pa tam tam.
Še glede tiste plošče. Izbral sem ploščo, ki ima identično elektroniko. Če pa hočeš še oval (čeprav ga skoraj nihče več ne uporablja), pa je cena cca 50 eur dražja. Model pa je EH 675FB17 E. Pa si še vedno na boljšem kot v Nemčiji če prišteješ še njihovo dostavo.
Aja pa še to. Potem pa govoriš s človekom, ki je kupil ploščo iz tujine. In tam seveda ni bilo slovenskih navodil. In potem ga vprašaš kako dela senzor praženja in te butasto gleda kaj je to. Ker pač sploh ni vedel, da ga ima, ker ni dobro zastopil navodil
Sicer se to dostikrat zgodi tudi v Sloveniji, ker folk misli, da vse ve in navodil ne prebere in potem polovico funkcij sploh ne zna uporabljat, samo gornji primer se mi je zgodil prejšnji teden in je tip res lani kupil v Nemčiji.
Še to. Ena največjih nemških trgovin wohnfreunde je lani v začetku leta ugasnila in kar nekaj se jih je nasmodilo. Težave je imela tudi psi24, ki pa je ugasnila samo za cca 1 mesec. Tako, da čisto brez rizika tudi Nemci niso
lp
Pa dobro, pa saj ni edina plošča tam ki jo določeni proizvajalci prodajajo, maš tudi druge plošče, ki jo ostali trgovci prodajajo.
ČE ga naročiš preko paypala, upam naročit tudi iz Ulanbatorja! Ni bojazni. Če pride kurir, pred njem odprem in zavrnem! najmanjši problem. ČE je preko paypala samo dispute dam. Pa saj je isto kot če ga meni poštar v slo razbije....
Nisem mislil oval, sem mislil celotno vario ploščo kot jo ima eh675mn11e!!!! Najdi mi tako za 500€!
Glede navodil, koliko ljudi ki uporablja forum ne zna angleško tako dobro, da navodil ne bi razumel? In če že zna forum je velika verjetnost da si bo navodila z neta dol snel.
Ja in če je šla v stečaj,...ljudje še niste slišali za PAYPAL?????? Boli mene kur.ac če zaradi kakršnih koli razlogov kdo ne more tega dostavit, imam paypal.
Dostava, da imam delo? po tolikih nakupih skoraj nobenega. 3 generične maile in vse je ok. Pa tudi če bi imel delo, a ti zaslužiš 300 evrov v treh urah dela za dopisovanje (kot sem jih jaz denimo prišparal pri hladilniku)? Moraš biti res car.
1. mail: lahko osebno prevzamem v skladišču/trgovini? odg.: DA
2. mail: povejte mi kdaj lahko prevzamem in kaj mora moj prevzemnik imeti, da prevzame. odg.:št. naročila, kopija naročilnice iz emaila,...
3. mail: naročil bi (pri tej pa tej kurirski službi) prevzem blaga na tej pa tej lokaciji, ob tem pa tem času. odg.: Hvala za naročilo pošiljka pride toliko in toliko...