Ehhh F430 nima nbenga zvoka....to je kot da bi 10 frčijev skp dau in bi jih pustu da nažigajo!!! Isto ti je z E46 M3......ta apn od avta se sliš tko kot ATX!!!
Se pa strinjam da so hudi zvoki od LP640! pa Z06 ma hud zvok!
Eden boljših mi je od 911 Turbo kar bo še posebej nadgrajeno pri GT2!
Sedaj pa najboljši zvok! Definitivno so to Mercedesovi motorji! Tisti zvok SLR-a zasenči vse kar ste vi tle gor napisal, pa 55AMG-ji majo vsi po vrsti naj naj zvok na svetu....izžareva moč! Omenil bi še 65AMG in pa recimo tanove 63AMG!
Pa eden je omenil Pagani Zondo F......da nebo kdo rekel da sem samo prisiljenim mašinam naklonjen.....ne tale Zonda tako kot ostale imajo huuuuud zvok, vendar ko pogledaš razlog ti je takoj jasno.....Mercedes mašine
Aja pa še glede M5!!!! Tanova E60 je čisto razočaranje....v prostem teku je to zvok Fiata Brava potem se pa razleze v neki kar še Fiat Bravo z športnim filtrom premaga v lepe zvoku.
E39 ima za moje pojme naj zvok med vsemi BMW-ji.....a če ga primerjaš z osmaki konkurence a la Audi in Mercedes potem veš da ni spet nevem kaj!
To je pa tok zaenkrat.....ajde zdej pa odzivi!
P.S. - sej se bo spet najdu kak Blue GTI k bo hotu spet pokazat da je jak na forumu in bo stisnil BAN.......hahahhah kok je car ej