žena in otroc..Citat:
Uporabnik yahel pravi:
17-21 in pa potem spet okoli 28 leta... v Kristusovih gre pa še samo strmo navzdolse že sprašujem kje je support line, da se trend mal obrne
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tebe še tudi najlepše čaka- v nebesih baje
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
žena in otroc..Citat:
Uporabnik yahel pravi:
17-21 in pa potem spet okoli 28 leta... v Kristusovih gre pa še samo strmo navzdolse že sprašujem kje je support line, da se trend mal obrne
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ne vem, baje še ni noben nazaj prišel in se pohvalil, kako mu je fletno v nebesih.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Brez zamere ampak, ko prebiram izjave nekaterih kako jim je bilo najboljše v SŠ in podobno pa zgleda, da imate mnogi resnično brezvezno življenje.
Enim tankanje V8 pač ni vse v življenju
Blizusmrtne izkušnje niso smrtne izkušnje. Nihče še ni prišel čez nekaj let nazaj in pričal kako fino je biti mrtev.Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Čuj, kaj pa blizusmrtne izkušnje?
Citat:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Brez zamere ampak, ko prebiram izjave nekaterih kako jim je bilo najboljše v SŠ in podobno pa zgleda, da imate mnogi resnično brezvezno življenje.
Enim tankanje V8 pač ni vse v življenju
Kaj ste nekateri res stalno obremenjeni z drugimi? Saj potem ni čudno, da so mnogi razočarani nad življenjem. Glej, meni je trenutno D'BEST, ker se mi je v zadnjih petnajstih letih zgodilo veliko dobrih reči, ker sem si uresničil veliko želja, ker delam stvari, ki me resnično veselijo in mi dajejo smisel za naprej. Poleg tega se pa še dobro zabavam. Upam, da si se samo šalil ampak kaj ima tukaj veze tankanje in kaj hudiča je pojoča travica? In tudi, če bi bila moja največja sreča tankanje avtomobila v tem ne vidim nobenega problema, moja stvar, moje življenje Naj si še ostali najdejo nekaj kar jih osrečuje in naj prenehajo početi stvari, ki jih ne veselijo in potem jamrati kako je bilo najboljše v SŠ
Kar se pa stanja v Sloveniji tiče, sem pa tudi jaz prepričan, da bi se v kakšni drugi deželi lahko imel trenutno še nekoliko bolje oziroma bi imel boljše možnosti narediti in ustvariti še kaj več, kot tukaj, če bi pobegnil pravi čas, takrat enkrat sredi devetdesetih, ko sem začel o tem razmišljati. Žal sem zajebal ampak kaj čem? Zdaj sem zaenkrat še tukaj in moj plan je imeti se čim bolje.
Sicer pa moj nasvet, ki ga verjetno že vsi poznate
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tebe še tudi najlepše čaka- v nebesih baje
brez baje
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
jaz sem ga pa razumel malo drugače in sicer ti je mogoče hotel povedat, da je s polno ritjo lahko srat? samo sklepam po njegovem postu, po svoje mu dam prav. Včasih se v lajfu vse poklopi in na stvari gledaš drugače, včasih pa gre hudič srat na kup.