Hvala za razlago glede sporočil, predvsem pa za tisti zvok. Jaz pa gledal pod Messages in Sounds...
Pri obeh telefonih se je zadeva sama ''rešila'' po cca. 14-ih dneh. Hm.Še ena zadeva, tokrat bolj moteča.
Ne morem se prijavit v Facebook, Messenger in Pages Manager for Facebook s svojim uporabniškim imenom. Javi, da elektronski naslov NE obstaja, kar ni možno, ker se preko brskalnika na istem telefonu brez težav prijavim noter.
Najprej sem mislil, da je težava zaradi backup-a (pač restore iz Cloud-a), tako da sem telefon komplet izbrisal in samo nastavil kot nov telefon (z istim Cloud ID-jem), brez restore-a iz Cloud-a. Rezultat je enak. Probal na dveh telefonih, isto.
Kakšen predlog, kaj naj naredim?
V appstore obstajajo dialerji, ki podpirajoi T9.skoraj od začetka prodaje imam 8+, prej vse živo od androidov, še prej blackberry, neumni telefoni... nevem če je bilo že rečeno, ampak zadeva, ki me najbolj zmoti še danes je, da ios nima T9 dialer-ja (npr. če hočem klicati osebo Janez začnem tipkati v dialer 52639). Funkcijo uporabljam že od časov ko so telefoni dobili malo več vrstični display, še vedno v avtu, v drugih telefonih...
Sem mislil, daje še zmeraj Numero.1 v gladkosti delovanja