Sem gledal, pa tega ne najdem.Triple click na homebutton - prej v nastavitvah nastaviti, da imaš tudi Smart Invert med bližnjicami.
Še vprašanje. Obstaja kakšen ''one hand mode'' na Iphone-u? Tako kot je bil na WP in ti potem ''zoži'' ekran le na spodnjo polovico:
Meni sync na relaciji iPhone, iPad, Mac deluje. Žal pa ne vem, kako se zadeva obnaša na Win.Še eno vprašanje glede iCloud-a.
Nastavljeno imam, da mi telefon samodejno nalaga fotografije v iCloud.
Nikakor pa jih ne morem spravit samodejno na računalnike. Moram kliknit download, potem mi pa vse download-a.
Rad bi, da bi recimo iCloud deloval tako kot npr. OneDrive. Ko fotko izbrišeš iz OneDrive-a na računalniku (uporabljam jih več, tako da iz kateregakoli), se izbriše tudi v oblaku. Torej rad bi imel zadevo syncano ENAKO v cloudu in na vseh napravah. Lahko to kako dosezem?
Ne uporabljam ampak tole je prvi zadetek iz googla in videt je, da bi moglo it. Dropbox vem da podpira.PS: Je mozno nastavit, da mi telefon nalaga fotke samodejno na OneDrive in ne na iCloud?
Š je tudi na iOS je pa res da moraš držat S.Sicer pa še kratek povzetek, kaj pogrešam glede na WP:
-tipkovnica je pri WP konkretno boljša, odzivnejša in še Š ima
Double tap na home button ni ok?-one hand mode
Ne vem točno kaj misliš. Sicer ponavadi ne gledam na ekran, kadar uporabljam prostoročno, saj takrat tudi dvignem/prekinem na sami prostoročni napravi (avtoradio/slušalke), ampak ko sem probal sedajle poklicat z airpodsi, je vse zgledalo normalno. Razen, če je pri dohodnem klicu kaj drugače (ali pa na kakšni starejši verzijo iOSa).-moti me, če imaš prostoročno napravo, da ti po klicu takoj pokaze vse moznosti zvoka (npr. telefon, zvočnik in še prostoročno), tako da ne moreš takoj prekinit klica, če bi to zelel
Sem nastavil in je potegnilo vse fotke na OneDrive, bom videl, kako se bo zadeva obnesla v praksi, pri avtomatiziranem nalaganju.Ne uporabljam ampak tole je prvi zadetek iz googla in videt je, da bi moglo it. Dropbox vem da podpira.
Drži, ampak tam si imel direkt na tipkovnici. Ravno tako recimo moraš za piko it v drugi pogled... Izguba časa...Š je tudi na iOS je pa res da moraš držat S.
Je bolje kot nič, ampak v WP si nastavil in je potem bil v one hand mode, dokler nisi šel ven. Tu je pa le za eno eno akcijo.Double tap na home button ni ok?
Tole:Ne vem točno kaj misliš. Sicer ponavadi ne gledam na ekran, kadar uporabljam prostoročno, saj takrat tudi dvignem/prekinem na sami prostoročni napravi (avtoradio/slušalke), ampak ko sem probal sedajle poklicat z airpodsi, je vse zgledalo normalno. Razen, če je pri dohodnem klicu kaj drugače (ali pa na kakšni starejši verzijo iOSa).
Tole:
To je na odhodnem klicu, zadnja verzija iOSa.
Ravno tako recimo moraš za piko it v drugi pogled... Izguba časa...
Hm, meni tole avtomatsko ob klicu naredi, ko je telefon povezan na BT inštalacijo v avtomobilu... Bom preveril, če so kakšne nastavitve...Tole se pojavi sele, ko tapnes na ikono za izbiro vira zvoka (audio) ... Privzeto ekran ob klicu izleda takole kot na spodnji sliki levo ... in ko tapnes gumb z napisom "audio" se pojavi desni ekran z moznostjo izbire zvocnega izhoda ...
POa veliko lazje bo ziveti, ce se koncno "odlepis" od WPja... in se zacnes spoznavati z novim OS-om ... ... Direktna primerjava ponavadi ni mozno in treba se je znati prilagoditi...
Hvala, je kakšna bližnjica tudi za vejico?Bližnica za piko je double tap na preslednico. Če ne dela, si moraš to v nastavitvah vklopiti. Samo mislim, da je privzeto vklopljeno.