Tole je, tole. Glih tole rabim.
Ampak nemško problem! Kolikor sem na hitro pognal USA je v glavnem notri. Mitfarer me je potegnil. Po tel so mi zagotovili da je 13$ na dan
Ne komentirat avta!!!!
Poglej priponko 29759
ja na Mallorci vedno (5x do zdaj) vzamem Hiper Rent a car. Izogibaj se Goldcarja.
tebe je pa Zdravc impresioniral vidim...Vprašanje če jih ni 3/4 zarad Corona nehal obstajat ostala četrtina pa pač navila cena v višave da bo poskušala nekako preživeti. Nimajo tam pocivavska za ministra.
Koliko pa pride brez full insurance? Jaz sem vzel vedno v tem primeru z odbitkom ki sem ga zavaroval pri zavarovalnici za 60 eur za celo leto, konkretno na mallorci me je prišla Fabia za teden dni 40 eur plus presežek 1000 eur ki pa je bil zavarovan pri icarhireinsuranceNajem avta na Mallorci v letošnji sezoni: prečekiral sem billiger-mietwagen.de, Hiper, Vanrell in večino ostalih spletnih strani, celo preko Ryanair - ne najdem avta tipa Polo z full-insurance pod 500 € za teden dni.
So šle cene res tolk gor?
Razlike je ravno okrog 42-70 EUR za teden dni.Koliko pa pride brez full insurance? Jaz sem vzel vedno v tem primeru z odbitkom ki sem ga zavaroval pri zavarovalnici za 60 eur za celo leto, konkretno na mallorci me je prišla Fabia za teden dni 40 eur plus presežek 1000 eur ki pa je bil zavarovan pri icarhireinsurance
No to pa potem res ni taka cena, pa maš mir, sicer pa trenutno sem na Lanzarote, fiat tipo, diesel 0.9 eur /l, za 14 dni z otroškim sedežem in full insurance 139 eur, se mi sploh ne hodi nazaj domovRazlike je ravno okrog 42-70 EUR za teden dni.
To je pa ugodno .No to pa potem res ni taka cena, pa maš mir, sicer pa trenutno sem na Lanzarote, fiat tipo, diesel 0.9 eur /l, za 14 dni z otroškim sedežem in full insurance 139 eur, se mi sploh ne hodi nazaj domov
Sem tudi pogledal, hvala za stran, mogoče bi še nekih 50 € prišparal, pa so me malo slabi reviewi odvrnili.Poglej še na doyouspain.com
35/teden?Sam sem vzel preko njih goldcar, ravno na mallorci za 35 eur teden, ampak ko na študiraš pogoje goldcarja so lahko smešno poceni v nasprotnem pa zelo dragi
Ja, bili so to neki drugi (normalni, pred-koronski) časi, očitno je sedaj precej rent a car podjetij vrnilo avte leasing hišam, cene so šle posledično konkretno gor.Sam sem vzel preko njih goldcar, ravno na mallorci za 35 eur teden, ampak ko na študiraš pogoje goldcarja so lahko smešno poceni v nasprotnem pa zelo dragi
Ja, rekord imam 18 eur na teden, Valencia35/teden?
Glej tu:Letos bom prvic rezerviral avto, pri Hertzu ima podjetje dobre pogohe. Je pa zavarovanje CDW.
Ima kdo izkusnje kaksno je to zavarovanje?