Gre pri njih brez kreditne?
brez kreditne bo šlo pri lokalnih ponudnikih ki imajo full insurance že v ceni vendar bo najem konkretno višji.
zakaj bi nekdo jemal avto brez kreditne?tega nisem nikoli razumel
brez kreditne bo šlo pri lokalnih ponudnikih ki imajo full insurance že v ceni vendar bo najem konkretno višji.
zakaj bi nekdo jemal avto brez kreditne?tega nisem nikoli razumel
Ker je enostavno ne rabim, oz. zakaj bi jo rabil, razen samo za najem avta in po možnosti še plačeval naročnino za mastercard?
Imam pa 3 debetne, eno pri abanki(visa electron), pri revolutu in n26 (mastercard).
Rent a car se vedno vzame z zavarovanjem.
Ker so avti ponavadi že poškodovani in minimalno zaflikani, ti pri vrnitvi vedno najdejo kakšno prasko.
In tu te reši samo zavarovanje.
Drugače boš plačal.
Isto verja za najeme kakšnih čolnov, skuterjev itd...
To je kar lepo naštudirana banda.
Jaz sem letos na Ibizi in Mallorci tudi rental preko Hiper rent a car.ja na Mallorci vedno (5x do zdaj) vzamem Hiper Rent a car. Izogibaj se Goldcarja.
V tem primeru potem raje placam z debetno cca 100€ vec za avto in bom lahko pozabim na zgornje tezave, ker mi ne bodo imeli od kje trgati?
Ce pihnes policaju, ce te dobijo na radar te oglobi rent a car?
Ponavadi se dobi priporoceno posto iz tujine kajne, vsaj za radarje?
hm, sej pomojem z n26 bi slo skozi? samo pac rabis met tolk gor, da lahko rezervacijo naredijo, ker ni limita pac. a je ze kdo probal?
Jaz ti predlagam rezervacijo prek https://www.billiger-mietwagen.de/ (obvezno obljukat - ohne Selbstbeteiligung), potem imaš zavarovanje vključeno v ceno brez tvojih stroskov.
Tole je, tole. Glih tole rabim.
Sem se s kanarci (autoreisen), kar malo razvadil...
Recimo lani smo dobili novo seat ibizo za cel teden s full insurance za 70€/teden ter brezplačno zraven še otroški sedež, plačali vedno z debetno direktno na letališču...
Jah nič, bo izgleda res potrebno narediti še kreditno...
Je kaj važno ali je visa ali mastercard za kreditno?
jaz pa prejšnji teden pri Autoreisen na Lanzarotu Hyundai I30, star 4 leta in 56k prevoženih. Nisem bil ravno srečen ...