Najcenejši in najbolši ponudnik trojček

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
tako včeraj me je kolega vprašal.
kateri operater je najboljši in najcenejši.
imel bi pa paker trojček
sedaj me pa zanima kako kaj vi in izkušnje
nekaj za dodatek rekel je telefon pogovori v stacionarna brezpalčni čem več TV programov pa internet čim višji.
kakšna so kaj vaša mnenja kateri nudi največ za najmanšo ceno.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Po moje je Telemach najcenejša izbira, glede ponudbe programov je mogoče edino T-2 boljši.

Prednost Telemacha pa je seveda v tem, da ni problem priklopit več TV sprejemnikov, tudi digitalnih.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Kolega se more odločite ali išče trojček z nahitrejšim internetom ali najcenejši trojček oz. razumem, da išče tisti trojček, ki nudi najboljše razmerej med ceno in ponujenim.

Najbolj prodajani so trojčki ranga cen 35-40EUR.
Pri Telemachu je to M, M+. 6/1 Mbps je zadovoljivo za večino populacije.
Pri T-2 najbrž kakšen T4 + L shema, ki znaša 40 EUR.

Glavne, bistvene in kvalitetve TV programe imata oba več al manj enake, razlika je le pri tistih, ki so v shemi, samo da so. Pri Telemachu, če imaš DVB-C, ne potrebuješ zunjanjega sprjemnika in posledično dodatnega daljinca. Prav tako TV ne uporablja pasovne širine za internet, potekata po ločenih kanalih, kar pomeni da sta neodvisna.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Po moje je Telemach najcenejša izbira, glede ponudbe programov je mogoče edino T-2 boljši.

Prednost Telemacha pa je seveda v tem, da ni problem priklopit več TV sprejemnikov, tudi digitalnih.

Nekak se mi zdi, da kvantiteta programov pri T2 niti ni ne vem kakšna prednost.

Jaz se v kratkem selim in grem nazaj na tri sisteme, Net - optika, telefon - Telekom, TV kabel. Mal mam dost jajcanja s trojčki, nedodelano tehnologijo (al pa uporabo le-te)...

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mi smo bili s trojčkom preko kabelske vedno zadovoljni. Zdaj, ko smo ''prisilno'' odšli k Teleingu smo sicer manj zadovoljni s TV shemo, ampak dela pa vse kot mora.

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Jaz imam DTV 3.0 L+ dobra 2 meseca, pa grem nazaj z internetom na T 2. Zakaj? Večkrat dnevno, ob več ali manj istih urah dneva, vikendi pa so sploh porazni, mi hitrost downloada pade iz 12,90 Mb/s na 0,97 Mb/s, in se giblje nekje do 4,37 Mb/s. Več kot očitno je, da je omrežje hudo obremenjeno, a za Telemach je vse normalno, in vse deluje kot mora.
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
MadMitch : Ja, se strinjam s tabo, in bom postopal enako. Žal mi je, da sem se spustil v to nedodelano trojčerijo.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
pr T2 moraš met internet. Včasih si lahko naročil samo TV, samo zdej pa ne, kokr sm jst gledal po njihovi strani.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Stara mama ima njihov TV in telefonijo (oboje optika), ne pa tudi Internetnega prikljucka, ker nima z njim kaj poceti. Mozno, da so res vmes spremenili, vcasih ni bilo tako.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
TV + telefon je še vedno možno ja, samo če pa hočeš obdržati T1 telefon, pa ni možno samo TV imet.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
ja bomo vidli stvar je njegova karerega bo izbral
naj si izbere kaj bo mu odgovarjalo
imel bi 2 Digitalna TV in internet solidne hitrost ter telefon z brezplačnimi pogovori med stacionarnim omrežjem
tak mi je vsaj povedo