Naj deodorant proti švicanju

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Kilimanjaro glih 3 dni testiram, lepo disi, sam je pa poc ce pretiravas,probavam cim manj namazat, samo to bomo videli ko bo zunaj 30+.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Higiena, vse lepo in prav, samo kaj ko vstaneš ob šestih, delaš do treh, imaš izpit ob štirih, moraš iti še v štacuno, psa peljat in še kak šport zvečer. Razen če vodo v flašah nosim v prtljažniku da se umivam na parkingu jaz druge možnosti kot deo ne vidim. Zato sprašujem. In tudi vem kaj je švic in zakaj smrdi. Zanima me samo kaj špricnit pod pazduho da nekako ostaneš "človeški" do večernega tuša.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
poskusi s kakšnimi osvežilnimi robčki
wink-1.gif
Če se z njimi obrišeš in potem še s kakšno suho brisačko, dvomim, da boš kakšne grozne ali pa (od robčkov) preveč dišeče vonjave oddajal.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik avantgarda pravi:
Zato pa imaš na izbiro, a boš uporabljal deodorant (tudi v stick-u ali roll-on-u), ki prepreči neprijetenj vonj, ali pa antiperspirant, ki prepreči tudi potenje. Jaz osebno uporabljam deodorant, ker ne maram tistega čudnega, suhega občutka, ki ga pusti antiperspirant. Trenutno uporabljam Old spice kilimanjaro, zadovoljen. Škoda le, ker se ne da več dobiti Männer deodoranta. Tisti mi je bil zakon.
Preizkusil že kar nekaj in do sedaj bil najbolj zadovoljen z OldSpice. Je pa zanimivo, da če uporabim "antiperspiratn", že po nekaj urah kar teče od mene, pri navadnem pa se precej manj potim, pa tudi vonja ni nobenega... Brez se lahko grem 4x vmes umit (zjutraj stuširan in sveža oblačila) pa se voham...

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
ksz....
vichy je ql
drugače pa balea sport za 80centov zmaga vse rexone in nivee.vsaj na moji koži.od rexone v8 me koža srbi kot prasca.nivea je pa isto kot da bi se z navadno vodo polil

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Jaz uporabljam stick od Balee, neki navaden.Pod pazduho se lepo redno brijem, zjutraj namažem s stickom, preko malo dišave...Švicam že malo, ampak smrdim pa ne, tudi če sem cel dan v mestu.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Na mojemu se najbolj obnese Rexona Cobalt roll-on...pa se kar precej poti, ampak deluje.

Za ženske so meni dobri Duschdass, Neutro Roberts, trenutno testiram novi mineralni roll-on od Garniera in se tudi obnese.

Sicer pa se jaz z roll-onom namažem že zvečer po kopanju in zjutraj preden grem od doma še 1x. Deluje - nobenih potnih flekov pod pazduho & nič smradu all day long.
cheer.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Higiena, vse lepo in prav, samo kaj ko vstaneš ob šestih, delaš do treh, imaš izpit ob štirih, moraš iti še v štacuno, psa peljat in še kak šport zvečer. Razen če vodo v flašah nosim v prtljažniku da se umivam na parkingu jaz druge možnosti kot deo ne vidim. Zato sprašujem. In tudi vem kaj je švic in zakaj smrdi. Zanima me samo kaj špricnit pod pazduho da nekako ostaneš "človeški" do večernega tuša.

Mogoce pa nebi bilo slabo ce bi se ob 6:10 zjutraj se stusiral?
evil.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Res je švic ne smrdi v kolikor ni zraven dlak. Če se pod pazduho obriješ (kar ni nič nenavadnega) in se zjutraj odpraviš na delo in tudi če ne boš uporabljal rollona ne boš smrdel. V kolikor pa so v igri dlake pa je pizdarija ja.. Drugače pa ker se gibam na dveh lokacijah imam doma stick od Niveje tukaj pa Old Spice Lagoon stick. Oba sta vredu.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Evo nabavil rexona invisible ice v mullerju, pa da vidimo.
grin1.gif

ne boš razočaran!

(kje si nabavil in za koliko?)

V mullerju v centru LJ, nekaj manj kot 3 EUR. Drugače pa res noben ne ve kakšna je razlika med anti-transpirant in anti-perspirant?

Nazadnje urejeno:

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Jest uporabljam deostick Oldspice pa sm čist zadovolen...

Mam pa drug problem... Švicam ko konj, ampak samo iz glave... Pri normalnih temperaturah (ne pri kšni vročini) men teče iz glave kr v potokih... Sicer ne smrdi samo je pa totalno neprijetno k sem čist moker... A kdo pozna kako rešitev za ta problem? Ker je zmerej bolj neprijetno, brisačko pa tud ne morem skoz sabo nost
uf-1.gif