Preizkusil že kar nekaj in do sedaj bil najbolj zadovoljen z OldSpice. Je pa zanimivo, da če uporabim "antiperspiratn", že po nekaj urah kar teče od mene, pri navadnem pa se precej manj potim, pa tudi vonja ni nobenega... Brez se lahko grem 4x vmes umit (zjutraj stuširan in sveža oblačila) pa se voham...Citat:
Uporabnik avantgarda pravi:
Zato pa imaš na izbiro, a boš uporabljal deodorant (tudi v stick-u ali roll-on-u), ki prepreči neprijetenj vonj, ali pa antiperspirant, ki prepreči tudi potenje. Jaz osebno uporabljam deodorant, ker ne maram tistega čudnega, suhega občutka, ki ga pusti antiperspirant. Trenutno uporabljam Old spice kilimanjaro, zadovoljen. Škoda le, ker se ne da več dobiti Männer deodoranta. Tisti mi je bil zakon.
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Vichy anti-perspirant
cena:9€
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Higiena, vse lepo in prav, samo kaj ko vstaneš ob šestih, delaš do treh, imaš izpit ob štirih, moraš iti še v štacuno, psa peljat in še kak šport zvečer. Razen če vodo v flašah nosim v prtljažniku da se umivam na parkingu jaz druge možnosti kot deo ne vidim. Zato sprašujem. In tudi vem kaj je švic in zakaj smrdi. Zanima me samo kaj špricnit pod pazduho da nekako ostaneš "človeški" do večernega tuša.
Citat:
Evo nabavil rexona invisible ice v mullerju, pa da vidimo.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Evo nabavil rexona invisible ice v mullerju, pa da vidimo.
ne boš razočaran!
(kje si nabavil in za koliko?)