Dobro samo to je čisto drugi cenovni razred. V delavnici imam 16 komadov luči, če obdržim tehnologijo dam v vsako po 2x 5000+ lumensko neonko in to je to. Strošek 100€ (32 komadov neonk).
Če dam te na linku je strošek 10x+ ... pri čemer sicer znižam porabo, ampak bo svetilnost, vsaj na papirju, slabša.
koliko pa si jih nabavil? tast ima v kleti hobi delavnico velikosti kakih 16m2. pod stropom ima 2 kvadrasti svetilki, v vsaki sta po 2 neonski sijalki. od teh štirih sta zdaj že dve crknili in iščem neko zamenjavo za neonske luči. ker gre za hobi delavnico, ki se občasno uporablja, ni ravno potrebe po neki profi osvetlitvi.Jaz sem neonke zamejal s takimi poceni led. Bistvena razlika in prednost led. Pa še takoj se prižge. Neonke so vedno imele kako sekundo zamika.
LED luči
zelo močna in čista svetloba, ČISTO BELA barva: 6500k za kupce, kateri naročujejo večje število luči, je originalno pakiranje 30 kos Ni primereno za zunanjo uporabo Primerno za nakupovalne centre, pisarne, šole, domove, tovarne in drugo notranjo razsvetljavo Odlična vrednost za denar, saj...eshopslovenija.com
najprej sem 2 kupil na "bolšjaku" , potem pa še 2 v eni spletni trgovini... Embalaža je drugačna, sama luč pa zgleda ista. Pa cena na spletu je bila celo nižja )koliko pa si jih nabavil? tast ima v kleti hobi delavnico velikosti kakih 16m2. pod stropom ima 2 kvadrasti svetilki, v vsaki sta po 2 neonski sijalki. od teh štirih sta zdaj že dve crknili in iščem neko zamenjavo za neonske luči. ker gre za hobi delavnico, ki se občasno uporablja, ni ravno potrebe po neki profi osvetlitvi.
A pa to drzi, da so za to ceno res 4 komadi? Ker to je tako sumljivo poceni, da mi deluje kot scam.najprej sem 2 kupil na "bolšjaku" , potem pa še 2 v eni spletni trgovini... Embalaža je drugačna, sama luč pa zgleda ista. Pa cena na spletu je bila celo nižja )
Sam imam tudi delavnico cca enakih dimenzij. Prej je bila neonka z 2 žarnicama nad mizo. Sedaj je pa ena led nad mizo in ena na sredini delavnice. Razlika kot, da sem spregledal)
Drugi dve sem pa uporabil še v drugih prostorih. Sam sem z njimi zelo zadovoljen, sploh za tako ceno
V delavnici mora biti svetlo! Ampa ne sme bleščati.koliko pa si jih nabavil? tast ima v kleti hobi delavnico velikosti kakih 16m2. pod stropom ima 2 kvadrasti svetilki, v vsaki sta po 2 neonski sijalki. od teh štirih sta zdaj že dve crknili in iščem neko zamenjavo za neonske luči. ker gre za hobi delavnico, ki se občasno uporablja, ni ravno potrebe po neki profi osvetlitvi.
Najbolj od vsega me pa vseeno bega dejstvo, kaj se potem zgodi s svetilnostjo. Tudi sam sem od večih slišal, da je po menjavi z LED bistveno boljše ... ampak vse fizikalne količine govorijo ravno nasprotno, zato mi ni ravno jasno. Mogoče pa predelam samo 4 na LED ... za primerjavo ... po bom potem videl kako in kaj.