Nad hov hov z bestekom

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Meso kot meso, pa sigurno je pasje kvalitetnejše od prašičjega.
hmm... pujs je futran s čudnim žitom. pes poje pujsa futranega s čudnim žitom + ne je samega mesa ampak še nekaj čudne hrane kar tako vprašljivega izvora.
ne vem torej če je meso kvalitetnejše. vzreja pa je tudi neekonomična. ne rečem ekstremne razmere. baje so med 1. sv. vojno tisti s psi na fronti morali na pse hudo paziti.
pa nansen je na severnem tečaju tudi jedel pse, ker mu je ostalega zmanjkalo...

no če sosedaj take hude razmere, da se na psih pristali potem je pa res hudo.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ja imaš prav, odvisno res s čim se futra pesa.

8888, ja lej bosance npr. humano?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.173
1.961
113
Emona / Carnium
Ne vem, meni se ne zdi fajn biti 250kg svinja. Zakol se mi zdi v tem primeru najbolj humana zadeva, ki jo lahko narediš
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Peseki niso dobri, ker imajo kislo meso, zato so si izmislili okus ,,sladko kislo,, v azijski prehrani,
.......velikokrat naročate ,,sladko kislo,,?...je dobro?.......
....pesek ti paše...
hysterical-1.gif

evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja nimamo kej. Ljudje požremo vse kar hodi in leze po tem svetu. Načinov in sredstev ne izbiramo in to je žalostno pri človeku. Seveda se v lakoti gre po hierarhiji in tako nafukajo zajci, ovce, psi, mački, govedo, svinjina, kopitarji itn... pač normlano naravno.

žalostno je pa, da nekateri ne znajo ubit živali na tak način, kot si ga zasluži, pač se pri tem še obilno zabavajo in izživljajo. In ravno to govori kako so nekateri "krhki" v "duhu" in niso sposobni normalno ubijat, pač pa to zamaskirajo v izživljanje in poniževanje žrtve. Poščijem se na take, luknje jim v koleno zvrtam, pa da mu "djeca išla rikverc"!!!

ampak... pa kaj pol če nekje jedo pse? a zdej se nej mi zarad tega razpočimo? sej nekje jedo tud ljudi, pa noben ne objavlja videov o tem? a je tok bl zabavno gledat, k je pes razkosan na mizi? meso je meso. pod kožo smo vsi enaki. in tud ne vem kaj je fora, da je treba pse in ostale živali žive skuhat/odrt? kr neki... kaj bi to lahko pripomoglo k kvaliteti? to spet počnejo švoh ljudje zgoraj omenjeni, k iščejo neko nadmoč, če tm enga pujsa matra.

In spet tema, k ni namenjena drugemu kot provokaciji... in spet sem nasedel. pha.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.173
1.961
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Tale nima niti 180 kil...

Tale ja. 250kg (mogoče še kakšna kila več) sem imel priložnost videti. Precej špeha na štirih nogah pa še presenečen sem bil nad gibljivostjo. Sicer je šlo vse bolj počasi, samo jaz sem mislil, da bo žvau samo ležala. Čeprav je kar žalostno izgledal tisti pujs. No, dokler ni v dimljeni obliki pristal na salamoreznici
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.668
3.178
113
v lokalni ostariji
kje s najdu te amaterske posnetke. taprvi bi mogl pujsa nazaj vlečt za ušesa, gre pol kar sam naprej... pa krvavic ne bodo delal. bosanci so pa tud zajebal... nimajo kej z macolo udrihat...

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja nimamo kej. Ljudje požremo vse kar hodi in leze po tem svetu. Načinov in sredstev ne izbiramo in to je žalostno pri človeku. Seveda se v lakoti gre po hierarhiji in tako nafukajo zajci, ovce, psi, mački, govedo, svinjina, kopitarji itn... pač normlano naravno.

Žalostno?
bonk.gif
Ljudje smo vsejedci. To pomeni, da se nam ni bilo potrebno preveč zanašat samo na par virov hrane in smo imeli »odvečen« čas, energijo, ... da smo se razvili.

Samo poglej gorile in šimpanze. Mislim, nekateri ljudje so definitivno manj inteligentni od njih.
evil.gif
Pa še niso kam daleš prišli. Zbirčneži imajo vedne probleme.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.173
1.961
113
Emona / Carnium
Vsi bosanci ne udarjajo z macolo. Razen, če si mislil tiste tri, ki jih poznaš
grin1.gif
Na vasi je oster nož in izkušen klavec še vedno "dobitna kombinacija".

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Zanimivo pa recimo Romuni(?), kar živemu kri spustijo
sprasujem se.gif
Kako pa drugače?

V Sloveniji se šele v zadnjem času uporabljajo omamne pištole/elektrika. Grem stavit, da v večini pa še vedno koljejo tako, le da imajo malo boljši, elegantnejši pristop k držanju prašiča. Pri nas se za to uporablja miza ali pa kako dvigalo. Da tudi lažje kri ujameš za krvavice.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Aha, sem mislil, da ga pištola ubije. Se mi je čudno zdelo, ker potem, ko ga piknejo še močno trza:

@mistique, pa polno je posnetkov na YT, ko jih najprej z macolo in sigurno ni naklučje, ampak očitno tradicija...