Na Love Parade do smrti poteptali 15 ljudi

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš

roza.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zanimivo da se to zgodi v nemčiji...

v sloveniji so organizatorja na križ pribili bi se švabi le lahko kaj naučili... a ne?

zanimivo kako smo kritični...

že 2 dni delajo na tem, da bi vse ki so imeli kaj z dogodkom na križ prbili v nemčiji, novinarji nimajo milosti, vsaj kolkr gledam po TV

drugače pa že 20 mrtvih...
crazy1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ah en več...

drugač pa sej zgleda da je bilo nekaj policajev, sam očitno še vedno premalo... pomoje bi mogle biti cik-cak ograje postati kar stalnica na takih prireditvah!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Na Love parade že od sredine 90ih pride najmanj 750k ljudi, oni jih pa porinejo v prostor za 240? strela jasna organizatorja, samo da je prodal čimveč kart in zaslužil čimveč, za čimmanjši strošek (manj vhodov, manj varnostnikov, manjši prostor). Brandenburška vrata so bila pravo prizorišče, pač se je v grmovju namrdal kak froc, kaka denarnica ukradla, kaka roža poscala, stampeda pa ni bilo ker je bilo ogromno prostora.

Enkrat sem bil v podobnem sranju, ki se je na srečo končalo samo s par omedlelimi..... organizator je imel ambasado napol prazno, zunaj pa so zadrževali nenormalno maso folka, oni odzadaj seveda nestrpni in so začeli pritiskati....... nič ne moreš, ne moreš nazaj porinit, to je kot da bi poskusil od sebe odriniti kamion. Samo da ostaneš na nogah, ni druge. Tam sem na srečo lahko prišel nekako ven iz vrste.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Enkrat sem bil v podobnem sranju, ki se je na srečo končalo samo s par omedlelimi..... organizator je imel ambasado napol prazno, zunaj pa so zadrževali nenormalno maso folka, oni odzadaj seveda nestrpni in so začeli pritiskati....... nič ne moreš, ne moreš nazaj porinit, to je kot da bi poskusil od sebe odriniti kamion. Samo da ostaneš na nogah, ni druge. Tam sem na srečo lahko prišel nekako ven iz vrste.
A to misliš 5-6 let nazaj ,Sm bil tud jest v tisti gužvi. organizator je ob enajstih zaprl vrata in nikogar spustil not, ker je bila po polnoči vstopnina dražja. Folk je prihajal, gužva vse večja, ljudje so postali nestrpni in živčni, ker se ni nikamor premaknilo, in sama sreča je bla, da se ni končalo tako kot pred Lipo, al pa zdej na loveparade.

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Veš kaj, da ob 23.uri zapre vrata, ker se potem vstopnina podraži, da mu j...... mater, cigan.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ne, 2008 je bilo to (David Guetta), vstopnina je bila sicer dražja kot če bi kupil karto v predprodaji, na dan dogodka pa je bila samo ena cena. So pa nekateri omedleli, odzadaj pa potiskali, ker se je začelo govoriti da ne bodo spustili noter nobenega več. Prišla policija in vse razgnala, par kolegov ki so že bili noter v ambasadi pa so rekli, da je noter blo še ful prostora.

Sicer mi je pa to z dvema vstopninama in zadrževanjem do tadražje zelo znano. Bi rekel da je to imelo velik del pri temu, da se je zaprla Samsara v MB.

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Postanejo požrešni, ti lastniki...mater, če se dobi noter 50 000 eur, pa da te ni to dovolj bruta, pa tudi ne vem.....
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Je bila oddaja na Discovery o podobni zadevi: evakuacija iz gorečega letala.

Naredijo probo in vsi zapustijo letalo v 5 minutah.
Pa jim ni jasno, ker v nesrečah traja ful dlje.

Pol pa en spomni: Prostovoljcem povedo, da prvih 10 dobi 500 funtov.

Da vidiš kak so zabasali izhode in pol ure niso bli vsi zunaj...