Na bruhanje mi gre...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.266
1.895
113
Moj foter je rekel.....da je stvar prodana, ko je denar na mizi in kupec pri 'kapelci' (100 m etrov stran
evil.gif
).

Prej pa ne.

Tako da..nikar ne misli 'da zdaj pa bo'.

(se spomnim ko sem šel s fotrom prodat (kot mulo) Golfa I-ko (TAS-ovega) na sejem...so naju ustavljali švercerji že pred vhodom...tud šipe jim ni spustil..samo pomahal v katero smer sva namenjena.
hysterical-1.gif

(ob kakih enajstih je kupec že zavijal z njim na Ac proti primorski).

Sicer se mi je takrat zdelo, češ kako je lahko tak do ljudi...a zdaj vidim da je mel pošlihtane zadeve.
grims-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
No zdaj pa bo, sem mislil bolj s tem da bo končno en resen prišel pogledat, ne da je prodan avto:)

Pa se pod lipco še kaj dogaja ali samo švercerska posla?

LatkaGravas

Pripravnik
26. maj 2015
266
0
16
Citat:
Uporabnik dem pravi:
No zdaj pa bo, sem mislil bolj s tem da bo končno en resen prišel pogledat, ne da je prodan avto:)

Pa se pod lipco še kaj dogaja ali samo švercerska posla?
Se proda.
Ko sem prodajal na anetu, ni bilo klicev. Sem šel za hec (iz obupa) na avtosejem. Isti dan sem prodal.

tmy

Zelenc'
6. avg 2010
25
0
1
tudi jaz sem prodal nemški avto v nekaj urah za dober denar, rabiš pa dobre živce oz se ne sekirat.......

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Tu je še vprašanje odgovornosti, če so uporabljeni originalni znaki serviserja (štempiljka), kako skrbno se v podjetju s tem ravna, da lahko nekdo poneveri servisno. Lahko je nekdo uporabil lažni žig, lahko pa tudi pravega, ker je imelo preveč ljudi dostop do njega, ali celo zato, ker tisti, ki imajo dostop niso zanesljivi.
Na hipotetične situacije bom dal direkten odgovor: žig je ponarejen, ni original.
No potem gre za KD ponarejanja listin, ce se dokaze da je kupcu nastala skoda pa se goljufije.

Da se nic ne zgodi je buca, pridi do mene, sprejmemo zapisnik in bom zadevo steral do tozilstva. Pa zadeva je solski primer ce je zig res ponarejen. Lahko mi pa poves za ker (tocno) avto gre in bomo sami sli do kupca po servisno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.715
113
pri taščici
write.gif

Me zanima faca kupca vozila ko se mu boste narisali na dvoriscu. In kasneje se prodajalca oziroma veriga njih. Ker dvomim da je lastnik(prejsnji uoorabnik) ponarejal žige.

Zna priti tole v medije (itak so že prebrali) , mogoce bo komu zanimivo napisati nekaj vrstic "porocila" ob zaključku.