Na begu pred policisti umrla 19 in 20 letnik

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ksz

Ali je treba pokojna obmetavati z debilom, pavijanom...? Se vam ne zdi da sta že tako dovolj nasrkala? Pač mladostniška norost mogoče pohorca, seveda to ni nobena olajšava. Ker ne veste ozadja zgodbe, bi bilo dobro da zaprete temo, ker vi ste večina angelčkov, očitno se še danes se držite maminih kiklc. Enostavno sta prehudo plačala za napako in zato ju ni treba pribijati na križ.
Ker nekateri tako radi mečete družine za primer, jim v teh časih kaj pomagate?

Se popolnoma strinjam, o mrtvih samo dobro.
roza.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Torej če policaj ne bi smel iti za mulcem,potem jaz sedaj ne ustavim nobenemu več. Pa če pet minut prej banko oropam. Saj vem da ne bodo šli za menoj, saj ne smejo iti ker se lahko ubijem.
Kam smo prisli?
Vidim da smo vzeli avtoriteto učiteljem, sedaj se policajem. Ostane nam še vojska.
Policaj bo zagotovo šel za tabo, če na njegov znak ne boš ustavil, takrat te mora lovit za vsako ceno. saj veš, lahko si 5 min prej banko oropal, ali ravno pobil cel razred otrok, lahko si nevaren terorist z bombo v prtljažniku..
No če pa nočeš da gre za tabo, pa jim pomahaj s tistim kot oni vojak v Litiji, potem pa ne bo šel za tabo, tako kot v Litiji niso šli. Potem jim ni treba lovit, saj se ga da dobit tudi drugače. Vojska ja.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.741
6.636
113
ksz

Razbili so se cirka 500m naprej od policijske kontrole. 500m s 60km/h prevoziš v pol minute. Ker tile fantje niso peljali 60, ampak najbrž 2x toliko (ne poznam terena), to zelo zmanjša reakcijski čas policajev. Preden sta se krofoljuba zavedla kaj se je zgodilo, splezala v marico in zaverglala oldtimerja so bili pobje že mrtvi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Torej če policaj ne bi smel iti za mulcem,potem jaz sedaj ne ustavim nobenemu več. Pa če pet minut prej banko oropam. Saj vem da ne bodo šli za menoj, saj ne smejo iti ker se lahko ubijem.
Kam smo prisli?
Vidim da smo vzeli avtoriteto učiteljem, sedaj se policajem. Ostane nam še vojska.
Policaj bo zagotovo šel za tabo, če na njegov znak ne boš ustavil, takrat te mora lovit za vsako ceno. saj veš, lahko si 5 min prej banko oropal, ali ravno pobil cel razred otrok, lahko si nevaren terorist z bombo v prtljažniku..
No če pa nočeš da gre za tabo, pa jim pomahaj s tistim kot oni vojak v Litiji, potem pa ne bo šel za tabo, tako kot v Litiji niso šli. Potem jim ni treba lovit, saj se ga da dobit tudi drugače. Vojska ja.
V litiji je partner ustreljenega na vojaka najprej streljal, nato ga je z avtom lovil kako minuto vendar se je nato obrnil in sel nazaj k ranjenemu sodelavcu. Tko da ne pisi neresnic.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.823
848
113
toti Maribor
Ja, ampak enim tu ne moreš tega dopovedat. Za mene vsaki pobeg nima nobenega opravičila. Ko si se odločil, da ne boš ustavil si tudi prevzel vso odgovornost za posledice. Basta!

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
A je res tako težko ločiti vzrok in posledico in temu primerno določiti odgovornost?
Ko ravno omenjaš vzrok in posledico, ali misliš da bi se mukca ravno tako ubila, če jih policaji nebi skušali ustavit?

Kar se mene tiče ni dvoma, da je kriv mulc, ne vem kdo tu misli drugače?
Samo ne vem, zakaj potem vi in policija tako jokate konec leta, koliko je mrtvih, pa na ta račun dvigajo prilive v proračun, saj je večina mrtvih povsem samih krivih ta svojo smrt. Saj policija kot vidimo dobro opravlja svoje delo.

Ali se meni samo zdi, ali tudi drugi opažate, da je policija zadnje čase okrepila gonjo proti pijancem v nočnih urah, Kar 5 kolegov, pa jaz tudi smo pihali v zadnjem mesecu, prej pa že dolgo ne.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
ksz

Razbili so se cirka 500m naprej od policijske kontrole. 500m s 60km/h prevoziš v pol minute. Ker tile fantje niso peljali 60, ampak najbrž 2x toliko (ne poznam terena), to zelo zmanjša reakcijski čas policajev. Preden sta se krofoljuba zavedla kaj se je zgodilo, splezala v marico in zaverglala oldtimerja so bili pobje že mrtvi.
Zadnjič sta me na poti iz gostilne ustavila dva in dala pihat, je bilo ravno konec neke prireditve v gostilni. Ti povem, da sta po ogledu mojega pihalnega rezultata odpeljali v parih sekundah, pa jima ni niben ušel, samo mudilo se jima je nazaj na razgledno točko - (polje) , ker so gosti ravno zapuščali lokal pa se od tam dobro vidi kdo je od tam speljal. Sta se odpeljala še preden se je meni ratalo zbasat v avto. Tako da ravno pol minute pa tudi ne rabita. Če pa kdo pobegne so pa najbrž še hitrejši.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Ja, ampak enim tu ne moreš tega dopovedat. Za mene vsaki pobeg nima nobenega opravičila. Ko si se odločil, da ne boš ustavil si tudi prevzel vso odgovornost za posledice. Basta!
Tako je. sicer pa če ne upoštevaš odredb policista je smrt čisto primerna kazen.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.741
6.636
113
No jaz ti pa povem, da je od trenutka, ko so pobje odbrzeli mimo policajev do trenutka, ko so bili mrtvi minilo nekih 15 sekund. Darwinisti niso niti uspeli pogruntat, če jim policaji sledijo ali ne. Oni so samo po gasu.

S tem, da so v tvoji pravljici bili škifi pripravljeni na to, da odpeljejo, tadva pa najbrž niti ne.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kam smo prisli?
V litiji je partner ustreljenega na vojaka najprej streljal, nato ga je z avtom lovil kako minuto vendar se je nato obrnil in sel nazaj k ranjenemu sodelavcu. Tko da ne pisi neresnic.
Tako je bilo po zadnji verziji dogodka. Po prvi verziji je bila tam tudi policajka.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Vsi smo bili enkrat mladi pa spili kak pirček, pa nismo tako izzivali darwina
Smo ja, ampak za nazaj je lahko biti pameten..kaj pa veš, kaj je mladeniču špilalo v glavi, ko je videl policijo? verjetno se je zbal, da bo šel izpit zaradi pirčka (ali kako je že zdaj), odvzem avta ipd. Pa je nepremišljeno hotel zbežat, pa mu ni zneslo. V tisti živčnosti pa tudi ni bil voznik , kot bi moral biti. Zdaj je, kar je, policija pa nima zraven čisto nič, zgolj mladostna nepremišljenost. Saj je že dolgo tako- veliko mladostniških znancev je že dolgo mrtvih.. glih zaradi podobnih stvari v prometu-večinoma so bili stari okrog 20 let.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
No jaz ti pa povem, da je od trenutka, ko so pobje odbrzeli mimo policajev do trenutka, ko so bili mrtvi minilo nekih 15 sekund. Darwinisti niso niti uspeli pogruntat, če jim policaji sledijo ali ne. Oni so samo po gasu.

S tem, da so v tvoji pravljici bili škifi pripravljeni na to, da odpeljejo, tadva pa najbrž niti ne.
Moji škifi so bili pripravljeni na to, da bodo pisali zapisnik. ga je drugi že imel v roki, prepisoval tablico itd. Je bil 100% da ob pol dveh ponoči izpred gostilne ne odpelješ trezen. Sta imela pa imela dober plac, sta čakala z ugasnjenim avtom na polju, kjer je dober razgled na gostilno, kdo gre od tam. In potem hop za njim. po stotih metrih so bili že za mano.
Ti pa povem da nista pokazala nobene radosti, ko sta videla moj rezultat pihanja.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tretji fant je zaenkrat še živ. Visoka cena za nekaj mladostniške neprmišljenosti
frown-1.gif
Saj so policaji zato delovali toliko bolj premišljeno. Njim nimamo kaj očitat.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.135
113
Titograd
Itak da ne, če ti pacek pomaha z liziko, ustaviš. Bežanje je nespametno, povrhu vsega pa verjetno nimaš ravno čiste vesti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Še nikoli se ni pripetilo da se policisti ne bi zapeljali za nekom ki ga ustavljajo in ne ustavi

To tudi približno ne drži.

Govorim iz prakse
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.078
11.180
113
Povzeto po SN

iz celja, vračal se iz nekega piknika. V ponedeljek nobenih obveznosti, ne šole ne službe. Tragedija za starše, za državo malo manj.