N95 vs. N95 8G

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.544
273
83
Pozdravljeni

Počasi bo treba menjati telefon, pa sem na Mobitelovi strani zasledil ponudbo za ta dva telefona. N95 je 200 ojrov, 8g pa še enkrat več. Sedaj pa me zanima, če je 8G vreden še enkrat več denarja, kot običajen?

LP Vogel

bolhica

Pripravnik
7. feb 2008
87
0
6
36
Hi!

Jaz ti svetujem da si kupiš n95 8gb pri simobilu za 200 evrov in potem dokupiš še x-sim kartica tako kot imam jaz in mi dela brez problema.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Osebno 400E nebi dal.

Tudi jaz ne. 200€, toliko kot je pri Simobilu se mi zdi pa res best buy
smile-1.gif

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
45
LP. Jaz tudi bi rad kupil telefon. Po možnosti 8gb. Ker je siol veliko cenejši, me zanima, če so novi telefoni že odklenjeni, tako da paše notri že mobitelova sim kartica. Ker pri nas simobil ne vleče in ker je simobil veliko ugodnejši od mobitela, me zanima ta informacija. Zanima me tudi, koliko je cena pri simobilu in koliko pri mobitelu s 24mesečno naročnino in koliko je potem mesečna naročnina. Prosim za čimprejšji odgovor, ker bi si ga že ta teden rad kupil. Hvala.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik BorutMaja pravi:
LP. Jaz tudi bi rad kupil telefon. Po možnosti 8gb. Ker je siol veliko cenejši, me zanima, če so novi telefoni že odklenjeni, tako da paše notri že mobitelova sim kartica. Ker pri nas simobil ne vleče in ker je simobil veliko ugodnejši od mobitela, me zanima ta informacija. Zanima me tudi, koliko je cena pri simobilu in koliko pri mobitelu s 24mesečno naročnino in koliko je potem mesečna naročnina. Prosim za čimprejšji odgovor, ker bi si ga že ta teden rad kupil. Hvala.

kaj pa spletni strani www.mobitel.si?
13.gif

b