Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pa kaj te tako moti ta luft? Pac se navadis.. Se vsaj clovesko odpira.. Ce te pa moti si vzami pa E65/66, kjer je lesen, trd slider, vendar pa nima lufta..
Mare92 jaz sem nesel na teleray zaradi sliderja, 2 tedna je bil telefon tam, nakonc so mi pa rekl da je čist normalno da ma telefon "luft" čeprov me je motilo. Telefon sem nakoncu prodal
Kaj tebe vse moti, pa E71 je srot, ker ima prah pod zaslonom, N95 8GB je srot, ker se slider maje za 2 nanometra, pri N82 se tudi nabira prah pod zaslonom, a delas v kamnolomu ti?
Konkretno me moti, da se telefon maje, da ko vibrira, vibrira tako da se ga slisi na 10km. In tak je bil ze 1. dan! Zakaj Nokia ne zna v originalu dodati tam malo plastike, kamor sedaj folk lepi izolir trak?
Meni se ob zvonjenju zgornji del telefona nic ne maje. Maje se edino, ko imam naslonjenega na faco. Vibra pa na mizi vsaka ropota :
Zato, ker bi se potem verjetno odpiralo tako na lahko, kot se zdaj [sarkazm]. Meni edino ni jasno zakaj ne skopirajo sistem iz 8xxx serije in pac uporabijo cenejse materiale. Ne pa, da naredijo vse skupaj popolnoma primitivno na feder ali pa, da se malce maje, kot pri N95. Pa dobro, mene ne moti, da se malce maje. Raje to, kakor da moram biti rambo, da jo odprem.
Meni se malo maje tudi pri ZAPRTEM telefonu! Niti pod razno ni fixno.. Ja ce je pa na neki mehki podlagi ne ropota
V glavnem, narejeno je cisto nic temu rangu telefona primerno! Zdaj je brez veze govoriti koga to moti, koga ne..
Kaj tebe vse moti, pa E71 je srot, ker ima prah pod zaslonom, N95 8GB je srot, ker se slider maje za 2 nanometra, pri N82 se tudi nabira prah pod zaslonom, a delas v kamnolomu ti?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.