'Muslimanska patrulja' nadleguje Londončane?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:In poligamnih skupnosti imaš v Franciji kolikor hočeš; ata je uradno poročen samo enkrat, otroke dela pa še dvem ali trem. Sociala vse lepo plačuje, predstavniki zakona pa v imenu kulturne strpnosti gledajo stran.
In kako boš to preprečil v družbi, kjer skok čez plot ni kaznivo dejanje? Poligamija je tudi, kadar imaš spolne odnose še z več kot eno osebo. Uradni status poročenosti gor ali dol. To pa je pravzaprav kultura današnjega "zahodnega sveta". Tega ne moreš pripisovati muslimanom. Ni pošteno. Oni imajo v svoji poligamiji bistveno večji red, kot ga ima Evropa v svoji uradno dovoljeni. Bi rekel, da tudi glede socialne odgovornosti.

Ne morem, da se ne bi strinjal s poudarjenim:

Citat:
„Muslimani se poročajo z več ženskami samo zaradi tega,“ pravi Jean-Marie Ballo, ki pomaga ženskam v poligamnih zakonih. „Drznil bi si celo reči, da morajo te ženske svojemu možu otroke rojevati zgolj zaradi otroškega dodatka,“ dodaja Ballo. „Zelo težko je oceniti, koliko takšnih družin živi v Franciji, saj se poročajo v tajnosti. Društvo za človekove pravice je leta 2006 ocenilo, da je takšnih družin približno 16 do 20 tisoč, vpletenih pa je okoli 180 tisoč ljudi, med katerimi so tudi otroci,“ pravi Ballo.

http://www.zurnal24.si/zivijo-na-racun-poligamije-clanek-80088

Z eno malenkostjo; to socialno odgovornost nosijo Francozi, kateri hodijo na šiht.
priden.gif

Jebo vas amnesty international, hanžki, čabaškove in kar je še takih.
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
http://www.dnevnik.si/objektiv/vec-vsebin/175469

Citat:
Običajen postopek gre nekako takole: družinski oče, ki že ima eno ali več žena, se v francoski mošeji poroči z novo, mlado ženo, nato pa zaprosi za pridružitev še drugih žena in otrok. Vse po črki zakona. Nasprotniki takšnega tolerantnega odnosa do poligamije pravijo, da je to kot zanesljiv dobitek na lotu. Lanski zmagovalec te "loterije" je bil nedvomno pariški državni uslužbenec Mohamed. Je musliman s štirimi ženami in 17 otroki. Kot socialno ogrožena družina so dobili zastonj stanovanje, hkrati pa prejemajo še mesečno podporo v znesku 6000 evrov.

Multikultura über alles.
bonk.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
http://www.dnevnik.si/objektiv/vec-vsebin/175469

Citat:
Običajen postopek gre nekako takole: družinski oče, ki že ima eno ali več žena, se v francoski mošeji poroči z novo, mlado ženo, nato pa zaprosi za pridružitev še drugih žena in otrok. Vse po črki zakona. Nasprotniki takšnega tolerantnega odnosa do poligamije pravijo, da je to kot zanesljiv dobitek na lotu. Lanski zmagovalec te "loterije" je bil nedvomno pariški državni uslužbenec Mohamed. Je musliman s štirimi ženami in 17 otroki. Kot socialno ogrožena družina so dobili zastonj stanovanje, hkrati pa prejemajo še mesečno podporo v znesku 6000 evrov.

Multikultura über alles.
bonk.gif

Torej se zavzemaš za omejitev števila otrok v družinah - ali te motijo krščanske družine s 6 otroki?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne mešaj jabolk in hrušk.
bonk.gif

Edit: glede na to, da etnični kupijo ob krstu 30-50 gajb piva (poleg ostalega), se pravi da spadajo pod RKC, sem v tem primeru istega mišljenja...

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:Ti se kar sprenevedaj - šeriatsko pravo ni samo sekanje rok; je med drugim tudi poligamija. In poligamnih skupnosti imaš v Franciji kolikor hočeš; ata je uradno poročen samo enkrat, otroke dela pa še dvem ali trem. Sociala vse lepo plačuje, predstavniki zakona pa v imenu kulturne strpnosti gledajo stran.

Aha.... to je problem. Tebe skrbi poligamija pri 1.5% SLO populacije ceprav je kurbarija v tej 2mio drzave skoraj sportna panoga. Ti se zagotovo zavedas o kaksnih stevilkah govoris tudi ce bi ta neumnost drzala? Btw, od kdaj za taksno pocetje potrebujes serijat?!

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:Ti se kar sprenevedaj - šeriatsko pravo ni samo sekanje rok; je med drugim tudi poligamija. In poligamnih skupnosti imaš v Franciji kolikor hočeš; ata je uradno poročen samo enkrat, otroke dela pa še dvem ali trem. Sociala vse lepo plačuje, predstavniki zakona pa v imenu kulturne strpnosti gledajo stran.

Aha.... to je problem. Tebe skrbi poligamija pri 1.5% SLO populacije ceprav je kurbarija v tej 2mio drzave skoraj sportna panoga. Ti se zagotovo zavedas o kaksnih stevilkah govoris tudi ce bi ta neumnost drzala? Btw, od kdaj za taksno pocetje potrebujes serijat?!

Ti se kar trudi s preusmerjanjem

Prej si me proglasil za neumnega, ker sem trdil, da se šeriatsko pravo de facto izvaja - sedaj relativiziraš poligamijo. Hvala ker si potrdil, da sem imel prav: šeriatsko pravo se de facto izvaja - in se tolerira.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

Ti se kar trudi s preusmerjanjem

Prej si me proglasil za neumnega, ker sem trdil, da se šeriatsko pravo de facto izvaja - sedaj relativiziraš poligamijo. Hvala ker si potrdil, da sem imel prav: šeriatsko pravo se de facto izvaja - in se tolerira.

To je izjemno butasta ugotovitev..... Po tej izjemno butasti ugotovitvi vec kristijanov (ali ateistov) de facto izvaja serijatsko pravo od muslimanov. V Sloveniji je cca 35k muslimanov (vseh), tudi ce bi vsak moski imel vec zena je to relativno skromna stevilka. Sploh glede na toliko ljudi 2mio Sloveniji ima izvenzakonske "partnerice" in koliko otrok se rodi na tak nacin.

Ce ima moskih ali zenska 125 partnerjev in se vsi strinjajo, who f. cares.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
To so le državljani kje so še šiptarji in delavci na začasnem delu v tujini? Vsega skupaj vas je okol 100 000.

to je se vedno SAMO 5%
priden.gif

p.s.: sicer se pa stevilka vrti okoli 30k
smirk-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
p.s.: sicer se pa stevilka vrti okoli 30k
smirk-1.gif
O:K: ti verjamem na besedo, ampak zakaj se morajo vsi koncentrirat ravno v moji okolici in vsakodnevnem življenju.....
......to je zarota proti meni, -zadnjič sem bil v Lublani in vsi so tja prispeli že pred mano
13.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ker ne smem govoriti resnice, bom samo to omenil, pazite se ko zraste mošeja, čez 20 let se vam bo kolcalo po RKC in njenem prenašanju vaših žaljivk in pljuvanja po njej, oni tega ne bodo dopustili!

Po srednjem veku, inkviziciji ipd., kjer je bila RKC najbolj glavna, se nobenmu ne bo nikol kolcalo.

Se strinjam - ampak zakaj potem s toleriranjem šeriatskega prava spet rinemo tja?

Oprosti za pozen odgovor. Se tudi s toleriranjem šeriatskega prava niti približno ne strinjam, tako da moraš to vprašat tista sodišča in organe, ki to tolerirajo. Povedati sem hotel, da teroriziranja ene verske skupnosti ni dobro prekiniti tako, da daš več moči drugi verski skupnosti, ker boš potem v zelo podobni godlji.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.976
6.027
113
Če jim je islam tako povšeči, zakaj musli fundiji potem ne spokajo nazaj v Savdsko Arabijo/Pakistan/Bangladeš ?
We dont want you, we don need you, gtfo please
wink-1.gif
.

Sem za prepoved vseh brainwash vir, fundiji vseh sort naj se spokajo skupaj v eno državo in tam prakticirajo svoje blodnje, ne pa da delajo štalo po celem svetu.

Religion is a symptom of irrational belief and groundless hope.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Iii, seveda se nekateri pri nas trudijo živeti po 'šariji'...so tudi jasno javno zapisali, da pravi vernik naj ne hodi na volitve, kajti edina oblika vladavine, ki ima ustrezno podlago v prej omenjenem, je kalifat.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Iii, seveda se nekateri pri nas trudijo živeti po 'šariji'...so tudi jasno javno zapisali, da pravi vernik naj ne hodi na volitve, kajti edina oblika vladavine, ki ima ustrezno podlago v prej omenjenem, je kalifat.

aja.... "so zapisali", potem je zagotovo tako
smirk-1.gif

btw, od kdaj drzavna ureditev pogojuje opravljanje verskih obveznosti (ali obratno)?