'Muslimanska patrulja' nadleguje Londončane?

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ti bodo verjetno hitro od "Bobijev" dobili po ledvicah, ker so tako brihtni, da svoje podvige še objavljajo. Če ne to, pa od kakšne skupinice gejev po ritki (je neki tud nabildanih).

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.065
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
Ker ne smem govoriti resnice, bom samo to omenil, pazite se ko zraste mošeja, čez 20 let se vam bo kolcalo po RKC in njenem prenašanju vaših žaljivk in pljuvanja po njej, oni tega ne bodo dopustili!

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Saj je kar prav, to je bilo pričakovati , ker Angleži so bili taki cepci da so dovolili tujcem postati večinski del populacije. Tako so danes manjšina na svojem otoku. Kameltrajberji pa (ne) kultirni kot so ,so vzeli otok zase in verjamem da je to šele začetek islamskega nasilja.

Zato NE đamiji in NE priseljevanju tujcev iz tretjih držav !

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Nič novega.

Priseljenci npr. dobijo manjše kazni kot avtohtono prebivalstvo, da ne bi bilo kakega govora o ksenofobiji.

V Franciji si socialna služba ne upa brez spremstva policije v kamelarska geta, pa še takrat dobijo po pički. Tudi o tem so krožili posnetki...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.573
5.137
113
Zakaj pa imajo probleme? Ker želijo svoj BDP graditi na tuji delovni sili... Sami naj delajo. Človek ni stroj, kjer bi kupil roke za 2000 ur na leto, ostali čas pa bi bil ugasnjen. Človek prinese s sabo marsikaj.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Tudi skandinavci imajo probleme

mi ima tudi probleme že vsaj 40 let če ne več. če pa kdo kaj reče pa si ksenofob, rasist , nestrpnež itd

zakaj se priseljenci ne morejo prilagoditi večini, zakaj se mora večina njim ukloniti ? kretenizem ,da ni večjega

dentex

Guru
20. sep 2007
2.763
663
113
E moj Štiber, včeraj zvečer, sem se pred televizor zleknu mal brsku in na Avstrijski 2 našel in si ogledal tole o čemer govori tvoj link.

oddaja mislim da je bila Welt Jurnal, šlo pa je o spreobrnjencih islamistih širiatskem mišljenju in pravu ter nasilni islamizaciji SVETA.
Zgodba o polbratih, en se je pač odločil in spreobrnil v ultra ortodoksnega , pri katerem si samo čakal kdaj bo potegnil cugel in poslal kot mučenik vse u luft, drugi pa je kot novinar spremljal komentiral in analiziral vse skupaj. Fenomenalen dokumentarec, res se splača pogledat tudi tak drugačen pogled, ampak za njih smo neverniki neglede na to ali verjameš v boga ali ne.
Obstaja samo en in edini in konec.
Strah me je kaj bo ko bo raketa v našem mest zrasla.

lp D

kle maš link za kaj je šlo, če najdeš kje posnetek

http://tv.orf.at/program/orf2/20130123/608151101/352900

na sem ti ga najdu se splača pogledat

https://www.youtube.com/watch?v=LorhdNH1C34

Nazadnje urejeno:

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ker ne smem govoriti resnice, bom samo to omenil, pazite se ko zraste mošeja, čez 20 let se vam bo kolcalo po RKC in njenem prenašanju vaših žaljivk in pljuvanja po njej, oni tega ne bodo dopustili!

Po srednjem veku, inkviziciji ipd., kjer je bila RKC najbolj glavna, se nobenmu ne bo nikol kolcalo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Po srednjem veku, inkviziciji ipd., kjer je bila RKC najbolj glavna, se nobenmu ne bo nikol kolcalo.
Men se kolca.....
...ene par natezalnic in teden časa, pa dobimo vse ukradeno nazaj...
evil.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Aja, tebe sm pozabu. Sej drgač 8888 prav, da bodo musliji vedno bolj teroriziral, predvidevam, da bodo imel tud par natezalnic, tako da se lahko spet veseliš.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Meni so sumljive tele muslimanske patrulje.

Sami tipčki se držijo skupaj cele dneve, kritizirajo babe,.. preganjajo sebi enake ?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Se strinjam - ampak zakaj potem s toleriranjem šeriatskega prava spet rinemo tja?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Meni pa je zanimivo, kako so ljudje 'sposobni' sklepati o celotni angleški družbi na podlagi nekaj minutnega posnetka.

Kdo tolerira šeriatsko pravo - vsa sodišča evropskih držav so zavrnila tožbe muslimanov, ki so želeli 'lokalno' uvedbo šeriatskega prava.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.763
663
113
@kravakonj si pogledal dokumentarec, pol bo vse lažje, mogoče boš očiščen :p

Pa brez zamere

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Meni pa je zanimivo, kako so ljudje 'sposobni' sklepati o celotni angleški družbi na podlagi nekaj minutnega posnetka.

Kdo tolerira šeriatsko pravo - vsa sodišča evropskih držav so zavrnila tožbe muslimanov, ki so želeli 'lokalno' uvedbo šeriatskega prava.
Toleriranje šeriatskega prava ne pomeni, da se ga zapiše v zakonodajo, ampak da se dopušča njegovo de facto izvajanje znotraj posamezne skupnosti.