Muslimani v Avstraliji

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Lej, jedu, za razliko od tebe sem jaz s snajperjem že streljal in sicer na silhueto na 800 metrov. Silhueta je padla.
cool-1.gif

Je pa res, da sem streljal z jugoslovansko ostrostrelsko puško z daljnogledom, tega pa avstralci nimajo. Kvečjemu imajo kako kitajsko sranje.
tongue-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Lej, jedu, za razliko od tebe sem jaz s snajperjem že streljal in sicer na silhueto na 800 metrov. Silhueta je padla.
cool-1.gif

Je pa res, da sem streljal z jugoslovansko ostrostrelsko puško z daljnogledom, tega pa avstralci nimajo. Kvečjemu imajo kako kitajsko sranje.
tongue-1.gif
grin1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

So pa tokrat oboji rtv in pop novinarji bebcki da ni vecjih, sam posnetek pogledas in lepo pove da je pokanje od takticnih granat, nasi novinarji pa o silovitem streljanju govorijo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a dej dej zdej boš pa ti tolmač za ingleščino al kaj. maši novinarji že bolj vedo kot ti...
evil.gif

pomoje še niso pogruntali da eni znajo kakšno stvar in ne moreš vsakemu na slepo filat nekega senzocionalizma.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Nube so v S Sudanu, tam so musliči; pa genocid tudi tam vzajemno izvajajo, niso Nube tista pravljična bitja iz pravljic Križnarja; oboroženi so do zob in brez milosti.
Omenjal sem J Sudan - tam so katoliki in izvajajo medsebojni genocid. Po statistiki ZN najhujši v letošnjem letu.
Kar se pa Sirije in IS - tam je vojna. V J Sudanu je ta pač državljanska, kot v Bosni - s to razliko, da so vsi kristjani in katoliki.
V odgovor 32-ki - kaj so moji počeli z Armenci v Turčiji?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
cool-1.gif

tongue-1.gif

Jasno, da avstralski specialci nimajo česa takega, kaj jim pa bo? Taktika in oprema policijskih ostrostrelcev se pač razlikuje od vojaške in s puško, ki je namenjena komunističnemu 'ostrostrelcu' recimo na ravni vojaškega voda, si v okoliščinah, ko pride v poštev natančen (po felixu 'smrtonosen strel') strel, si policisti nimajo kaj dosti pomagati.

Aja, pa mogoče je čas, da preboliš tisto svojo vlogo jugoarmija 'specialca', sicer ti bomo dali titulo 'špečialeč'
evil.gif

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Ksz
Dejstvo je samo to da ste skupaj z raznimi verskimi in drugimi ekstremisti polni sovraštva, nevednosti in ignorance. Zdej se pa kregajte se naprej.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Nube so v S Sudanu, tam so musliči; pa genocid tudi tam vzajemno izvajajo, niso Nube tista pravljična bitja iz pravljic Križnarja; oboroženi so do zob in brez milosti.
Omenjal sem J Sudan - tam so katoliki in izvajajo medsebojni genocid. Po statistiki ZN najhujši v letošnjem letu.
Kar se pa Sirije in IS - tam je vojna. V J Sudanu je ta pač državljanska, kot v Bosni - s to razliko, da so vsi kristjani in katoliki.
V odgovor 32-ki - kaj so moji počeli z Armenci v Turčiji?

Ja, jaz si nube prestavljam v nekašnih predpasnikih in s sandalami na nogah, in ja, o njih sem slišal tam, kot si dejal.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
No, to o Nubah je napačna predstava. Res pa je, da v Sloveniji praktično nimamo pojma, kaj se tam dogaja. Tud striček Google ne da kaj podatkov, tudi če vtipkaš v angleščini.
LPM

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
prenbližno kaj je edn dons na TW napisal...
Citat:
,,kak se mora musličem hecno zdet, da več kot pobijejo nemusličev, bolj se nemusliči derejo kak so musliči v resnici miroljubni in jih je treba zaščitit,,
....tak nekak v tem smislu in mislim da je dobro zadel

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.010
6.237
113
blizu močvirne prestolnice
Folk v J.Sudanu je umiral zaradi lakote, zelo malo zaradi strelnega orožja, pač državljanska vojna in črni samo bežijo saj ne znajo poskrbeti za sebe. Sicer nimaš pojma, Kristjani smo vsi, tako Pravoslavni, Katoliki in Protestantje in dol se ni šlo za versko vojno temveč za oblast med dvema etničnima skupinama. Tvoji pa pobijajo oziroma koljejo kristjane v Nigeriji, CAR, Egiptu, Siriji, Iraku in tudi Magrebu! Ampak se ne razburjate, ker to je za vas španska vas.

Ostali, sploh iMM in Goba, ne pametujta, vajini so le 80 let nazaj začeli pobijati pa verujejo v nekega marxa in engelsa pa še vedno pobijajo in uničujejo lastne narode.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne nakladaj, nihče noče slabega pridseljencu če se prilagodi, problem so taki kot si ti kateri lezete v neprilagojenim v rit in tolčete proti lastnemu narodu in veri.
In komu bi se morali teli musliči v avstraliji prilagodit? Aboriginom?
Tako, kot so se krščanski evropejci v Ameriki prilagodili Indijancem?

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Večina folka je v J SUdanu pomrla zaradi državljanske vojne. Zaradi nje so tudi pobegnili v sosednje države.
4 x 8, še enkrat: Kateri naj bi bili moji?
LPM

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
cool-1.gif

tongue-1.gif

Jasno, da avstralski specialci nimajo česa takega, kaj jim pa bo? Taktika in oprema policijskih ostrostrelcev se pač razlikuje od vojaške in s puško, ki je namenjena komunističnemu 'ostrostrelcu' recimo na ravni vojaškega voda, si v okoliščinah, ko pride v poštev natančen (po felixu 'smrtonosen strel') strel, si policisti nimajo kaj dosti pomagati.

Aja, pa mogoče je čas, da preboliš tisto svojo vlogo jugoarmija 'specialca', sicer ti bomo dali titulo 'špečialeč'
evil.gif

Hehe, ti ne boš nič dal.
grims-1.gif

Za ostalo pa: bmk kaj ti misliš o meni.
cool-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.149
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Folk v J.Sudanu je umiral zaradi lakote, zelo malo zaradi strelnega orožja, pač državljanska vojna in črni samo bežijo saj ne znajo poskrbeti za sebe. Sicer nimaš pojma, Kristjani smo vsi, tako Pravoslavni, Katoliki in Protestantje in dol se ni šlo za versko vojno temveč za oblast med dvema etničnima skupinama. Tvoji pa pobijajo oziroma koljejo kristjane v Nigeriji, CAR, Egiptu, Siriji, Iraku in tudi Magrebu! Ampak se ne razburjate, ker to je za vas španska vas.

Srbe v srebrenici šteješ kam? Med vaše "pravoslavne" ali med komunistične izmečke z "dol" s katerimi nočeš imet opravka? Ker glede na tvoja stališča moraš bit v hudi dilemi da največji "priznan" genocid po 2. s.v. umestiš v svoje fobične teze?!
grin1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.010
6.237
113
blizu močvirne prestolnice
Kakšne težave imaš? Ko se boste levičarji in anarhisti pokesali, ker so vaši idoli klali otroke in ženske, poleg vojakov seveda, šele potem lahko pametujete o srebrenici. Tam so Srbi ubili samo vojake, ni bilo nobene ženske, pa še to so storili, ker so obrezani klali Pravoslavne Srbe po okoliških vaseh.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kakšne težave imaš? Ko se boste levičarji in anarhisti pokesali, ker so vaši idoli klali otroke in ženske, poleg vojakov seveda, šele potem lahko pametujete o srebrenici. Tam so Srbi ubili samo vojake, ni bilo nobene ženske, pa še to so storili, ker so obrezani klali Pravoslavne Srbe po okoliških vaseh.

Najmlajsa zrtev v Srebrenici je bila nekaj dni stara deklica (dojencek). Istega leta bilo pokopanih se 44 mladoletnih oseb.Najstarejsa zrtev je bila letnik 1919. Vecina tistih iz posnetkov Skorpionov so mladoletniki.