multivan

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
A se samo meni zdi ali pa so ti plačali da delaš reklamo? hahaha

Ej dej ne seri, verjetno ti je avto moderen ker si prej vozil kaj 30 let starega, ali pa še nikoli nisi sedel v golf 4
bonk.gif

Sicer pa imate tukaj test pa ocenite sami

https://www.youtube.com/watch?v=nL50LYK9GQ4

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
kateri novi avto pa ne crkuje, pa da je podoben avtu, ne neki korean copy eu? resno?

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
https://www.youtube.com/watch?v=B5yIfiLQwwY&feature=related

Evo kolk je zvočno izoliran

ga imaš? ga voziš dnevno 200+km? ali samo poudarjaš kaj govorijo drugi..jaz ga imam že 3leta, in sem zadovoljen z njim bolj kot z bilokaterim od osebnim avtov, vse kar mi je crknilo je bil egr regulator, 56€..drugače samo redni servisi, in poraba od 8-10, končna 190 brez problema, pozimi neustavljiv, webasto serijsko, prostoren, udoben,... povej kaj kupiti boljšega od njega za ta denar?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To so pa spet buce, no.. Se preden starta sumi, kot da bi sel 300.

Sunder valda je, pri aerodinamiki cegla ne mores pricakovat tisino, kot pri S klasi. Vseeno pa sploh ni grozno in se pri 160-170 bp pogovarja zadnja in prednja vrsta.

H1 je pa sigurni toptoptop kombi, anede?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

MITT007

Zelenc'
10. nov 2010
21
0
1
Podoben je tud Chrysler GRAND Voyager po 2005, kateri imajo Stow&Go (zici v 2. in 3. vrsti se v celoti podrejo POD poden, tako da dobiš ravna tla za turbomaximusa 120*200 in prostor 4m3). Sodelavc ga je pred letom dobil zelo ugodno (ful cenej od Multivana) in presenetljivo dobr mu služi. Ful oprema: avtomatik, tempomat, esp, webasto, daljinsko električno odprtje in zaprtje levih in desnih drsnih ter prtljažnih vrat, močna klima,.... Povprečna poraba je 9. Mehanika je mal bolj starejša ampak zato preverjena. Hecajo jih problemi, ki zgledajo komplicirani ampak s pravim Chrysler majsterjem (na zahodu LJ) se izkažejo za banalne in simpl ter poceni rešljivi.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Motorji - zariba menjalnik, turbine crkujejo, težave z elektriko-vsake toliko avto izgubi moč, lučke utripajo..., pa odmične gredi crknejo med 150.000 in 200.000 pri skoraj vsakem... Kakovost izdelave slaba, odpada ročka z menjalnika, kljuke za odpiranje vrat... slaba zvočna izolacija...

Je pa udoben, poraba če malo paziš je tam 8-9 litrov. Potegne dobro, končna čez 200kmh.

Jaz osebno ga nebi kupil, lahko pa najdeš dober primerek ki dela brez težav.

LP

Ne verjamem, to je vendar fauve.

To ti pišeš za četverčke, katere crash tako obožuje !?