multivan

zorz_

Zelenc'
11. sep 2009
16
0
1
zivijo

rabim en nasvet ...
kaj menite o temle avtomobilu: avto

imam 3 otroke, se kr dost vozikamo naokrog .. pa kak bicikl sabo vzamemmo , pa smučarija ... pa rad smo mal na komot . No v glavnem tole mi je padlo v uč je k osebni .. moči preko glave dost .. sam cena je mal huda

zanima me ali je zadeva vredna svojega denarja, ali taki avtomobili zdržijo se ene 100kkm, seveda ob ustreznem vzdževanju..
aha pa tuhtam da bi se verjetno kr v Germanijo zapeljal po njega

za vsak nasvet izkušnjo sem nadvse hvaležen

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Težko bo kaj bolje zadostilo tvojim zahtevam kot Multivam.
Poleg tega je to zanesljiva in trpežna zadeva.
Je pa ta krepko precenjen. Avto gre že v osmo leto starosti.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne vem kako si "obremenjen" z znamko, ampak tole je odlična alternativa, predvsem, ker je cenovno ugodnejši - klik

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Multivan je THE vozilo v svoji klasi. Žal se to pozna tudi na ceni.

Vsemu navkljub je tale ceno imo previsoka.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Motorji - zariba menjalnik, turbine crkujejo, težave z elektriko-vsake toliko avto izgubi moč, lučke utripajo..., pa odmične gredi crknejo med 150.000 in 200.000 pri skoraj vsakem... Kakovost izdelave slaba, odpada ročka z menjalnika, kljuke za odpiranje vrat... slaba zvočna izolacija...

Je pa udoben, poraba če malo paziš je tam 8-9 litrov. Potegne dobro, končna čez 200kmh.

Jaz osebno ga nebi kupil, lahko pa najdeš dober primerek ki dela brez težav.

LP

zorz_

Zelenc'
11. sep 2009
16
0
1
zivijo

znamka ... me ne zanimajo ..bolj me zanima kaj ponuja ... sam za H1 ti z 1. roke povem ... ( brat ga ima ) super zadeva .. sam za pozim pa za zjokat .. 2 kisti peska ima notri da lahko sploh kam pride ...
ako bi zadeva imela spredaj pogon pomoje sploh nebi razmišljal , price/performance je H1 zakon

sem gledal se Jumpy/scudo/expert ... ampak ko enkrat vidis multivana ... udobje, sedeži... da se zaljubs ... je pa CENA res huda ...

mi pa razni kanguji and like ne sedejo

lp

zorz_

Zelenc'
11. sep 2009
16
0
1
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Motorji - zariba menjalnik, turbine crkujejo, težave z elektriko-vsake toliko avto izgubi moč, lučke utripajo..., pa odmične gredi crknejo med 150.000 in 200.000 pri skoraj vsakem... Kakovost izdelave slaba, odpada ročka z menjalnika, kljuke za odpiranje vrat... slaba zvočna izolacija...

Je pa udoben, poraba če malo paziš je tam 8-9 litrov. Potegne dobro, končna čez 200kmh.

LP

a to govorimo lahko o konkretnih letnikih ali je to splošni problem

lp

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4537296&show=1 ....v takšnem se vozijo moji 4je nečaki....avto 2 leti dela BP....za na morje bo pa itak potrebno "trugo" namontirat na streho
rolleyes-1.gif
,s sedeži se lahko igraš kolikor hočeš, vsak je samostojno notri na sankah.

zorz_

Zelenc'
11. sep 2009
16
0
1
Citat:
Uporabnik zorz_ pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

LP

a to govorimo lahko o konkretnih letnikih ali je to splošni problem

lp

se nekaj, o kakem strošku ( gred in podpobno ) je tukaj govora ( cenovno me zannima ) ... glede na to da gre ipak za strejši avto so nekateri štroški pač "must be" nebi pa se rad NATEGNU na polno

lp

zorz_

Zelenc'
11. sep 2009
16
0
1
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
kaj pa kak Renault Trafic? Za 20k je od znotraj tud tak kot multivan...

pomoje misls traffica.. passenger.ja .. .sem ga ravno zadnjič pelal ene 4 ure .. SUPER stvar ... sam multivanu pa se po opremi niti ne približa .. edino novi modeli z avtomatsko klimo, tempomatom ... ti pa so cca 25kEUR

lp

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Pri VW-ju je bila bulletproof platforma T4, pri T5 pa so ga menda fajn posračkali z vzdržljivostjo. S T6 naj bi se baje spet popravili na bolje. Vsaj takšne informacije so prišle do mene.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Predvidevam da pises na osnovi uporabe sluzbenega intervensijskega vozila.
Mogoce res le ni tako slabo.
So pa res tiste cene najbrz pretirane.
Ne vem kake sedeze ima pasenger. Poglej da niso bolj podobni kaki klopi kot sedezem.