Citat:
Uporabnik Sem pravi:
Kupujte pri slovenskih trgovcih, saj le tako preprečite odtekanje denarja v tujino !!!
Žal mi je, da ni več malih privatnih trgovin (na področju živilske trgovine), zato izbire ni velike, sploh če nočeš kupovati pri Mercatomafiji, ampak vseeno, boljš da pokradejo naši, del denarja vseeno ostane nam, kot pa da gre vse v tujino.
Poleg tega Muller večino blaga dobavlja sam / brez slovenskega zastopnika ali distributerja, saj zaradi močnega nemškega trga, kjer Muller kraljuje, dosegajo izjemno nabavne cene, posledično enormne zaslužke, od katerih pa mi, razen raznovrstne ponudbe in nekaj delovnih mest, praktično nimamo nič.
Sicer je pa enaka zgodba tudi pri ostalih, Obi, Bauhaus ipd. Žal so naši toliko nakradli, da se je vse podrlo, razen tistih ki so v nacionalnem interesu...
Torej kupujmo slovensko in pri domačih trgovcih!!!
Ti nacionalkomunajzer, kar lepo odjebi. Kdo je gradil AC, polagal asfalt, gradil nadstandardne bloke, prodajal sosedski kruh, jemal kredite za svoje rabote, kupoval avione, orozje, banke? Vidis, Svabi nam vsaj dajo delo pa dobre avtomobile. Tvoji domaci pa nas jebejo na vsakem koraku. Koliko moras placati za m2 stanovanja v LJ in Muenchnu? MARSH!!!