Müller - kupci Milke bodite pozorni

terencehill

Pripravnik
2. mar 2011
209
2
18
Citat:
Uporabnik Sem pravi:
Kupujte pri slovenskih trgovcih, saj le tako preprečite odtekanje denarja v tujino !!!

Žal mi je, da ni več malih privatnih trgovin (na področju živilske trgovine), zato izbire ni velike, sploh če nočeš kupovati pri Mercatomafiji, ampak vseeno, boljš da pokradejo naši, del denarja vseeno ostane nam, kot pa da gre vse v tujino.
Poleg tega Muller večino blaga dobavlja sam / brez slovenskega zastopnika ali distributerja, saj zaradi močnega nemškega trga, kjer Muller kraljuje, dosegajo izjemno nabavne cene, posledično enormne zaslužke, od katerih pa mi, razen raznovrstne ponudbe in nekaj delovnih mest, praktično nimamo nič.

Sicer je pa enaka zgodba tudi pri ostalih, Obi, Bauhaus ipd. Žal so naši toliko nakradli, da se je vse podrlo, razen tistih ki so v nacionalnem interesu...

Torej kupujmo slovensko in pri domačih trgovcih!!!

Ti nacionalkomunajzer, kar lepo odjebi. Kdo je gradil AC, polagal asfalt, gradil nadstandardne bloke, prodajal sosedski kruh, jemal kredite za svoje rabote, kupoval avione, orozje, banke? Vidis, Svabi nam vsaj dajo delo pa dobre avtomobile. Tvoji domaci pa nas jebejo na vsakem koraku. Koliko moras placati za m2 stanovanja v LJ in Muenchnu? MARSH!!!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A ne me jebat :S

A ti si pa v Semolicevo solo populizma in floskul hodil?
smile-1.gif

Sem

Pripravnik
9. dec 2010
68
0
6
Citat:
Uporabnik terencehill pravi:
Citat:
Uporabnik Sem pravi:
Kupujte pri slovenskih trgovcih, saj le tako preprečite odtekanje denarja v tujino !!!

Žal mi je, da ni več malih privatnih trgovin (na področju živilske trgovine), zato izbire ni velike, sploh če nočeš kupovati pri Mercatomafiji, ampak vseeno, boljš da pokradejo naši, del denarja vseeno ostane nam, kot pa da gre vse v tujino.
Poleg tega Muller večino blaga dobavlja sam / brez slovenskega zastopnika ali distributerja, saj zaradi močnega nemškega trga, kjer Muller kraljuje, dosegajo izjemno nabavne cene, posledično enormne zaslužke, od katerih pa mi, razen raznovrstne ponudbe in nekaj delovnih mest, praktično nimamo nič.

Sicer je pa enaka zgodba tudi pri ostalih, Obi, Bauhaus ipd. Žal so naši toliko nakradli, da se je vse podrlo, razen tistih ki so v nacionalnem interesu...

Ti nacionalkomunajzer, kar lepo odjebi. Kdo je gradil AC, polagal asfalt, gradil nadstandardne bloke, prodajal sosedski kruh, jemal kredite za svoje rabote, kupoval avione, orozje, banke? Vidis, Svabi nam vsaj dajo delo pa dobre avtomobile. Tvoji domaci pa nas jebejo na vsakem koraku. Koliko moras placati za m2 stanovanja v LJ in Muenchnu? MARSH!!!

Saj si vse sam povedal, torej te resnično ne razumem, kaj še smetiš pri nas..... V Nemčiji te komaj čakajo
hysterical-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Sem pravi:

Torej ni dovolj, da nas okradli, zdaj lopovom naj še sami robo nosimo, da se ne pretegnejo?

Dober si.

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
V Jagru (MB) prodajajo Litvansko ali Litovsko Coca-Colo, ki je za en šit. Ob točenju v kozarec se v trenutku zlufta. Je pa 2l pakunga.

terminator

Pripravnik
24. okt 2007
33
0
6
Pri Milkah je definitivno razlika v okusih. Že pri samih kalorijah ni istega podatka za izdelano v Nemčiji (manj Kcal), ali na Slovaškem (več Kcal). Nisem pa še opazil, da bi v Mullerju dobil robo namenjeno vzhodnemu trgu.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
V Jagru (MB) prodajajo Litvansko ali Litovsko Coca-Colo, ki je za en šit. Ob točenju v kozarec se v trenutku zlufta. Je pa 2l pakunga.

Mogoče pred iztekom roka trajanja? Jager je znan da v akciji (trenutno 0,99€ za 1,5L) prodaja cocacolo tik pred iztekom roka. Lani sem takšno kupil v piksnah, sladka je bila ko hudič.

Vitalium

Pripravnik
27. avg 2010
80
0
6
www.vitalium.si
......tisti značilen okus, za katerega ne poznam "strokovnega" izraza, je pa v glavnem nagnusen in daleč od pravega lešnika.......................Temu mi rečemo , da so zajdični (bolj stari).
Priporočam vam GORENJKO z lešniki SPECIAL EDITION. Odlična, res. Samo lahko upamo, da naši ne bodo prodali še te znamke.

Pa potem zobe umit..............., da nas ne boste potrebovali.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Pa se samo meni zdi, al je kvaliteta Gorenjke tudi upadla? Sicer pozrem lih 2 plosici na 14 dni, ampak vcasih mi je bila kilska Gorenjka zakon, zdaj je pa taka, izsusena, cudna, lesena, juck..