Citat:
In računalniške trgovine so tako kot vse ostale trgovine ... vse kupce nategujejo vse po vrsti ... Na primer ... pol leta nazaj sem si hotel kupiti računalnik za 1000 evrov, pa niti centa več ... in kaj sem potem ugotovil? ... Pogledal podrobnosti opreme računalnika, šel na internet, pa vsak del posebaj pogledal in zračunal ... in sem dobil ven, da bi me tak računalnik stal skoraj 400 evrov manj.
Pri naših: 370 EURCitat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
En lep primer ... Prenosnik, ki v kakšni računalniški štacuni stane skoraj 1000 evrov (čisto iste lastnosti računalnika, le druga firma) pa v Hoferju računalnik stane komaj 400 evrov? Na računalnike se kar spoznam, saj sem že velikokrat kupoval dele za sebe in za kolege, da sem jim sestavljal škatle ...
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Je pa ena "zanimiva" fora pri teh "lahkih" zadevah (pijacah, tekocih zajfah ipd.): Vecinoma (po mojih izkusnjah/opazanjih) se "lahkost" doseze tako, da povisajo kolicino sestavine Aqua. Po domace: V lonec v tovarni dozirajo na eni liniji vec vode, da na koncu pride ven "lahka" izvedba produkta.![]()
Tisti kateri pijete Zero (ne tiCitat:
Zero sem probal enkrat in nikoli vec. Asociacija, ki se je ustvarila: Zero... Zero Taste.![]()
Je pa ena "zanimiva" fora pri teh "lahkih" zadevah (pijacah, tekocih zajfah ipd.): Vecinoma (po mojih izkusnjah/opazanjih) se "lahkost" doseze tako, da povisajo kolicino sestavine Aqua. Po domace: V lonec v tovarni dozirajo na eni liniji vec vode, da na koncu pride ven "lahka" izvedba produkta.![]()
Drugace pa je stvar okusa - zase mislim, da sem zadnjo kolikor toliko okusno Coca-Colo (kjerkoli pri nas na relaciji od Slovenije do Nemcije in Nizozemske) pil okrog leta '95. Se mi zdi, da je potem samo se sladka voda vse skupaj.
BTW, Hofer=poceni? Ne vem, kdo je lansiral to famo, ampak nisem opazil kaksnih bistvenih ugodnosti pri njih. En "no-name" produkt pri njih stane priblizno enako kot ena ornk znamka ekvivalentnega produkta v Muellerju. Mogoce imajo pre-emptive visoke cene in bodo nekoc ugodni: Tako kot je bil McDonalds pred uvedbo evra relativno drag, v zadnjih letih so pa ostali menzarji/gostlinicarji toliko dvignili cene, da je McD ratal (relativno!) "poceni".![]()
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
To velja samo pri nizkokaloričnih pijačah ne pa pri brezkaloričnih (prve imajo okoli 15 kcal na deci, druge max 1 kcal).
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Nič ''Ohjoj'', Commodore je pisal kot da v pijače a la Zero dajo 99,9% vode in 0,01% sladkorja![]()
Saj nisem bedak da ne vem, da imajo te pijače not sladila![]()