Kaksno srečo je imel Vale, tu bi ga lahko zbrisalo....
Ja upam da jo je odnesel zgolj s kakšno modrico. Moj point je bil Vale, ko je pred in za njim odneslo motorja. Če se "pošalim", če bi bil malo hitrejši ali počasnejši ga bi odneslo in definitivno ne bi bilo fajn. Itak pa v vseh športih upam da ne pride do poškodb, kaj šele kaj hujšega.Počakajmo raje kaj je z Mobrideliom - potem bomo kdo je imel koliko sreče.
Drugače pa ja - še sreča, da je motor odletel pred/nad njim.
Predvsem so imeli srečo sodniki ob stezi ...Kaksno srečo je imel Vale, tu bi ga lahko zbrisalo....
Predvsem so imeli srečo sodniki ob stezi ...
A ni oba pred njem odnesloJa upam da jo je odnesel zgolj s kakšno modrico. Moj point je bil Vale, ko je pred in za njim odneslo motorja. Če se "pošalim", če bi bil malo hitrejši ali počasnejši ga bi odneslo in definitivno ne bi bilo fajn. Itak pa v vseh športih upam da ne pride do poškodb, kaj šele kaj hujšega.
tiste bi hitro pozabili...
Ja, srecno se je koncalo. Nej se kdo rece, da ni zanimivo
Ksz Vinalesa je Brembo javno obtozil, da je ignoriral njihovo priporocilo za uporabo drugih zavor za dirko.
Sicer ne spremljam ves čas MotoGP, sam ponavadi sem bil vajen v ospredju zmeraj dirkače s tovarniškimi Yamahami in Hondami, pa recimo da še tovarniški Ducati, tole zadnje čase pa čist nekaj kontra - (pol)tovarniški KTM-ji, poltovarniški Ducati in Suzuki. Prej omenjeni pa nekje v ozadju.