Se strinjam MM je iz Marsa. Me zanima koliko padcev brez hujših podkodb ima še ta marsovec.
Če bo res v nedeljo spet dirkal, potem....
Doktor vozi zato ker ga solidno plačajo najbrž. Solidno pa ga plačajo ne zaradi uspehov na pisti, ampak zaradi uspehov pri prodaji izdelkov njegove "znamke" in številu prodanih vstopnic na dirkah zaradi njega.
To je meni jasno, da se more Vale sam odločit, kdaj bo konc. Deloma je košaro iz strani Yame dobu z izgubo sedeža. Nekako tako kot brate Alex so mu dali poltovarniško moštvo z fabrškim supportom.
Samo lahko bi Vale sam reku dost imam in zrihtal sedež Mariniju, ki je dokaj perspektiven. Pa še Yama je prijazna do rookijev.
Skratka pr taki nekonkurenčnosti ni smisla vztrajat. Pa sem velik navijač Rosija.
MM bo skoraj gotovo vozil naslednji teden. Sicer mi je tamal zoprn, samo trenutno je pa talent, katerega v motogp še ni bilo. Včeraj ko je zapelu v pesek, noben niti pomislil ni, da lahko ujame prve tri. Verjetno bi v tem ritmu ujel tudi Fabia.
Jest sem bil navdušen, kar je včeraj MM delal na pisti, pure madness.
.......
Konkurenca je iz boksov gledala z odprtimi usti, kar je delal. Da bi blo zanimivo, bi MM mogu zmeri iz zadnjega mesta štartat.
hehe