Danes se mu je že malo "zmešalo".
Videoposnetki v youtube so se prehitro predvajali brez zvoka, pa zvok tu pa tam ni delal.
Sem ga moral izklopit in vklopit in vse spet dela normalno.
Preizkusil sem OTG kabl preko total commanderja+tc usb stick plugin, je delovalo, samo mi je nekaj norel z opozorilom, ker sem zadevo kupil na nexusu pa očitno ni za več naprav. Ker s free (trial) je delalo brezhibno.
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.hechler.tcplugins.full.usb&hl=sl
(ta stane le 0,5 eur za razliko od media importerja)
Jutri bom pa malo pofotkal pa posnel.
Največji "problem" so še vedno tile MMSi, no sedaj z izklopom določenih nastavitev sem menda zajezil "zabavo" v ozadju.
Prstni odtisi na plastičnem pokrovčku se fejst vidijo, tudi če imaš suhe roke, no sem naročil drugega, lepšega, x style.
Potrebno bo najt še nek kulturen etui oz. torbico.
Sicer pa zaenkrat sem zadovoljen, a opažam:
- surfanje s pametnim telefonom ni nek užitek, sploh če imaš še tablico, potem telefona za to ne rabiš
- android je s temi servisi v ozadju precej neprijetna in vsiljiva zadeva
- samo klicanje ni nič posebnega, Nokia s fiksnimi tipkami je pač nenadomestljiva
- izjemno glupo razlikovanje, stiki, people, imenik in še kaj, sicer je pa vse enako. sux
- pisanje sms (Messages), hiba toucscreenov, da pa imaš še kakšne popravke vklopljene je katastrofa. Tudi sam program od goggla "messages" je precej nepregleden, cik cak postavitev je obupna
- saj vse deluje, a napram "pravemu" klasičnemu gsm, je bolj zamudno, zaradi toucsreena polno napak. Sem 3x po pomoti klical eno številko, ker nisem vedel, da takoj prime ko se dotakneš v imeniku, želel pa sem označiti in izbrisati. Dejansko je Nokia E71 imela "vse", kar ima tale + super baterijo in prave tipke.