Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz ko sem bil gor, je prišla moja na obisk in je bil dokaj poceni JAT (precej cenejši od AA). To je bilo sicer lani in letela je iz Banja Luke do Beograda in potem Beograd - Moskva. Če kaj pomaga.
Lahko da so zdaj kaj znižali, jaz ko sem letel lani spomladi je bila povratna precej dražja. Če se ne motim tam okoli 420. Se ne spomnim več natančno, vendar pa krepko čez 300.
minhn-moskva domodedowo 166€ (air berlin)
ljubljana-moskva shermetyevo(adrija) 400€ (aeroflot) 483€ nekateri datumi so tudi po 200€ poglej na skyscannerju
Citat: Uporabnik mac77 pravi:
zgleda da bo najugodneje z Dunaja (NIKI, Aeroflot)ki mi je najblizje, tudi Muncen je zelo aktualen, oboje pod 200 EUR, z
Brnika pa pod 400 ni nic
Viza za Rusijo tudi potrebna. A kdo ve koliko casa se caka na vizo?
Pri Reneeju je 80€ (bilo julija), na ambasadi imajo kot napisano 2 tarifi, ta hitro in ta poceni; ta poceni je mislim da 14 dni in 35€, če se ne motim, sestra je urejala prejšnji mesec in mi je povedala, ampak sem že pozabil...
Ne vem no, sem res šel gor marca lani a mislim da so bile čakalne dobe krajše kot 14 dni. Cena pa je bila tam okoli 35 EUR. Pokliči pa vprašaj na konzularni oddelek v Ljubljani.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.