Moški problemi?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
najprej moram normalno žensko najdt, kar je pa v današnjih razmerah včasih skoraj znanstvena fantastika... potem bom pa skrbel da bom dosegljiv na fon
tongue-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Če jaz opolnoči na sms odgovorim je čisto moja stvar, včasih se mi da, če se zgodi da kako minuto ni kake pametne teme za pogovor, če pa sem "zaposlen" s kolegi pa pač ne odpišem. Ne pustim se izsiljevati, še najmanj pa za take banalne zadeve.... sem zunaj in to je to.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sem bil včeraj po dolgem času na moškem večeru.......pač sva šla z dobrim kolegom lepo kulturno vn neki pojest in se ga mal kulturno napit poleg
smile-1.gif

Do sem vse OK.......
smile-1.gif
In se začne......kolega je že eno leto očka.....riiiing...ja? Kje si? Kdai prideš? Skom si! In tako najmanj 5x.....in pol ugasne telefon čene bi se morenje nadaljevalo!

Isto kle gor na alterju......alter piknik
cheer.gif

Kaki sodelavci (starejši).......gremo na pir? Ja pa mam kosilo doma.......pa bo moja s5 pol sitna pa zatežena kje sem bil!
stupid-1.gif

Pa ni sedaj da sem JAZ zatežena oseba pa se ne bi noben hotel z mano družit...daleč od tega
smile-1.gif

Ampak..........sprašujem vas ker vem da je alter dost tm 30-35++ kar se vas uporabnikov tiče........a se potem res vse konča ko si 1x "zaročen"....ko 1x dobiš otroka
13.gif

Opažam tudi da je dostim ženskam otrok kot orožje
stupid-1.gif

Mam punco......in ni zakomplicirana.....daleč od tega......in zato še tolko težje razumem take situacije
crazy1.gif

a sem ti dovolu, da opišeš najino 'večerjanje'.
no..da boš vedel. opisla si tudi sebe čez pet let.. če ne bo tko..me pljun med oči

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Diablo game: nimam pojmo o čem ti to
confused-1.gif

Slovenček: Ti si že probu pa ti ni ratal, umir živce
10.gif
hlače sem že drugmu pomerla!

majčk

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Čestitke ...

Gatto, ti pa mal bolje glej avatarje in podobno ... LOL

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Failed ...

try again ...

in
pozdrav.gif

EDIT (hint): si kdaj pogledal film "Kliči M za umor"?

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ajoooooj, poglej, kera črka je poleg imena SKORPY ???

Za ostalo pa velja, danes ziher ne, potem je vse možno ...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kaj failed? a potem je skorpy zdej fraj al kako?
smile-1.gif

shocked-1.gif
a si zmešan, jst svojga ne dam iz rok, kr pozab, da bom fraj.

noker: tiho!
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Kje pa si upam. Od zdej ne več ...
OK, dost spama in upam, da boš dobro in pošteno opravljala častno fu(n)k(cijo)
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Srčno upam, da ko/če bom mela kdaj otroka, da ne bom postala omica ki bo prva na vratih trgovine in opravljala s sosedami. Sicer pa glede na vse, kar se dogaja trenutno, pa da še zdaj komaj najdem čas za kakšno kavo s kolegicami, se mi slabo piše...
Treba se je usest in se pogovort, pa zment, dat otroka v varstvo, dosti je tudi žensk ki varujejo otroke na domu pa se ga tja odpelje, ali pa pač k babici če ima čas in če ji ni odveč otroka pazit. Obstaja tudi kakšna šansa, da se pač naredi ena žurka kar doma, sploh če imate kakšne prijatelje ki imajo otroka podobne starosti - v naši ulici je kar nekaj takih parov ki se potem dobijo na enem domu, otroci se skupaj igrajo in so zadovoljni, starši pa še bolj.
Zdej če imate pa neusahljive želje po visenju v lokalnem barčku in se napit do nezavesti, pa tud prou. Sej razumem, da paše kdaj in kdaj.

Morata pa nujno oba starša ohranit neke stike s prijatelji, s civilizacijo
grin1.gif
ker drugače bo vse skupaj še težje, oba bosta tečna in zamorjena, morasta, obenem bo ob takšnih starših trpel tudi otrok... In ne bo za nobenega dobro.