Moški problemi?

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Tako je, kot si narediš. Itak, da se s prihodom otroka marsikaj spremeni (ubistvu vse), se da še vedno it ven, se zabavat itd...mogoče ne več toliko, kot prej, a se da. Sploh moški je manj oviran pri tem, sploh prvo leto, ko je otrok odvisen predvsem od mame. Se je pa potrebno zmenit in pač ne sme prihajat do tega, da recimo samo moški hodi ven, ga žura vsak petek, spi celo soboto....pol pa verjemi, da se bejbi sfuzla. Ko pa otrok malo zraste, se pa lajf itak spet malo normalizira, sploh če so tu kake babice itd., ki lahko prevzamejo varstvo za par ur, dni...Je pa res, da prvo leto, ko je bejba na porodniški, ne moreš pričakovat od nje, da bo po celodnevnem varstvu otroka veselo sprejela novico (že petič ta teden naprimer), da greš še na pir s kolegi.

Torej, če moški redno opravlja svoje dolžnosti doma in se dobro razume s svojo drago, mu ta ne bo zamerila oz. težila, če bo tu in tam šel na pir s kolegi po službi, v petek žurat itd...sej kosilo nikamor ne bo pobegnilo
smirk-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Sem bil pri poročenem prijatelju na obisku v tujini, se zaklepetava do 23:00, nič posebnega, niti pijeva ne alkota noben. Pol pride ženka dol, ja kaj pa je zdaj to, kaj se pa gresta, pejd spat..

... spet sem se počutil kot bi mel 5 let, ko so matke kdaj prišle po kakega sosedovega mulca, ko smo se igral dlje v večer..

Sicer smo se potem temu smejal, ampak jaz se že ne mislim dat okupirat
smile-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
se strinjam tudi sam imam tri... je pa tudi res da včasih se mi je dalo 7 krat na teden lumparije zganjat, zdej pa niti pod razno ne... tempo življenja je pač drugačen kot takrat ko si sam tudi leta žačenjajo svoj proces in posledično je tudi utrujenost večja...
skratka delam kar hočem edino ne da se mi vsak dan

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Nekaj se je treba zavedati: če se poročiš (ali denimo kako drugače odločiš in obljubiš nekaj in še otroka narediš) in si raje s svojimi starimi kolegi kot s svojo ženo, potem bi se moral s kakim od njih poročiti.
Seveda pa to ne pomeni, da se boš vsemu odrekel. Vsak mora zase naprej "rasti" in tudi skupaj morata "rasti". Svojega partnerja moraš jemati takega kot je. In se mu tako prilagoditi, da sta oba zmagala. Tvoj kolega očitno ne uživa zaupanja pri svoji ljubici. Mogoče je kdaj zaupanje zlorabil, ali pa je ona enostavna preveč ljubosumna. Samo taka je bila že prej, ampak on tega ni bil v stanju ugotovit ali pa ga takrat ni motilo.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Evo kaj se meni danes zgodi...
bonk.gif

Sem šel ven pa pupiki povem, da pač grem ven, ker me je frend klical....."ja sploh ni panike, ti kr idi lepo se mej uživaj ....itd"

Pol pa dobim ob polnoči sms kak me pogreša.....pa sem pozabil odpisat.....za pol ure pa že drugi sms in ***** na mene
stupid-1.gif

Sicer se nekak jaz nea sekiram....ker sn že navajen takih izpadov od beybik............edino tega nea zastopim kak lahko tak hitro menjajo mišljenje pa razpoloženje...........

To ko so ženske delali (bog al kdo bi že naj to vse skušpaj nardil) ......to so se ziher zmotili, kje v formuli al pa je pri procesu nastajanja prišlo, do kakšne tehnološke napake
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Sicer se nekak jaz nea sekiram....ker sn že navajen takih izpadov od beybik............edino tega nea zastopim kak lahko tak hitro menjajo mišljenje pa razpoloženje...........

Mogoče boš ob temle videu videl, da nisi edini in ugotovil zakaj je tako
evil.gif

strast + čustva =
stupid-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
To sn že videl ja enkrat prej........lepo se je zajebala bitch
evil.gif

Pol na koncu pa se vse opravičujejjo kak jim je žal, da so to delala, pa ne vejo kaj jim je blo itd...........dans vjutro je že pa blo vse vredi......tak, da treba jo takrat ko je sitna na ignor fuknit pa pustit čez noč da prespi pol je pa ok
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sam tale zgodbica o 14. dneh Evrope in da bejba ni vedela ... bullshit, I don't buy it. katera koli moja bivša bi po dveh dneh naredila vse, da bi prišla z mano v stik - edino, če sta skupaj kakšnih 14 dni ... takrat je možno kaj takega, ko se ne poznaš tako dobro ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
KSZ....

A pol je z mano, k si želim žene in družinskega lajfa, kaj narobe
confused-1.gif

Če gre samo za želje pol je ok
smile-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Dej stieberček gate dol.

Slovenet beri sonick-a!!!!

Klobasa, glej da boš mel telefon vedno vklopljen.
evil.gif

majči