Moški problemi?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Sem bil včeraj po dolgem času na moškem večeru.......pač sva šla z dobrim kolegom lepo kulturno vn neki pojest in se ga mal kulturno napit poleg
smile-1.gif

Do sem vse OK.......
smile-1.gif
In se začne......kolega je že eno leto očka.....riiiing...ja? Kje si? Kdai prideš? Skom si! In tako najmanj 5x.....in pol ugasne telefon čene bi se morenje nadaljevalo!

Isto kle gor na alterju......alter piknik
cheer.gif

Kaki sodelavci (starejši).......gremo na pir? Ja pa mam kosilo doma.......pa bo moja s5 pol sitna pa zatežena kje sem bil!
stupid-1.gif

Pa ni sedaj da sem JAZ zatežena oseba pa se ne bi noben hotel z mano družit...daleč od tega
smile-1.gif

Ampak..........sprašujem vas ker vem da je alter dost tm 30-35++ kar se vas uporabnikov tiče........a se potem res vse konča ko si 1x "zaročen"....ko 1x dobiš otroka
13.gif

Opažam tudi da je dostim ženskam otrok kot orožje
stupid-1.gif

Mam punco......in ni zakomplicirana.....daleč od tega......in zato še tolko težje razumem take situacije
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Je nekak tak, vidim pri kolegih.
Baba jih s frocom zašpana in deluje totalno nesposobna, da bi ga sama čuvala par ur.
Pa ljubosumje in podobno, da lahko tip gre ven, ima hobije in druzba, ona pa se mora s frocom ubadat. Takoj je ponavadi kaj z otrokom urgentno narobe in podobne šale. Ko pa se ji predstavi varianta, da se vloge zamenjajo pa ni nekega navdušenja.

Pri meni je bolj nastavljen patriarhalni sistem. Urejen izhod.
Je pa res, da se pri vsaki zenski slej ko prej zacne klasični btiching.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Sam logiko pa majo........naredi otroka....ga sprav k seb.......in pol dejmo opustit svoj cel lajf...hobby-e ...kolegice.....sedaj sem samo še jaz in moj otrok....in moj tip (k mora bit na tlesk tlesk s prstom)
crazy1.gif

In pol se valda začne ljubosumje ker se tipu začne več dogajat k njej.....ma kolege k jih ni skenslu....ma hobbye.....ma lajf!

Pa pismo valda ok postaneš starš.....sam ne vidm pointa da se ti pol vsaka sekunda sam okol otroka vrti
stupid-1.gif
OK sej je pomemben ampak tolk pa s5 ne!

Ko take stvari videvam me kr mine da bi kdai starš ratal
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Najlepše je ko grem na moško morje, sedim s kolegom in pijem pivo ter nadzorujem obalo in pride mimo kakšen par z deco v vozičku.
Ata ga lepo potiska, žalostno opazuje pire, po promenadi pa ne upa gledati
smile-1.gif

Moški se mora malo sprostiti v moški družbi, sicer je game over in ko mu dojadi oddide ter pusti za sabo tragedijo.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Moški se mora malo sprostiti v moški družbi, sicer je game over in ko mu dojadi oddide ter pusti za sabo tragedijo.
467716-post_slo.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
......a se potem res vse konča ko si 1x "zaročen"....ko 1x dobiš otroka
13.gif

Lahko samo potrdim.
frown-1.gif

Pa bullcrap! Vse to se konča če hočeš...

Gledam seko ki ima tamalega že 6 let. Več ali manj še vedno ma iste kolegice + več par tistih iz vrtcev in sedaj šole,
še vedno igra tenis, kofetka, šopingira, diplomirala,... Isto za moža, ima svoje frende, hodijo jadrat, pijejo, v nedeljo na motor...
Nevem no, mata čist kul lajf, 1-2x na mesec gresta ven, tamalega babice porajtajo tačas in to je to. Dopustov en kup z znanci,
smučarija,...

Nič kaj ni videt da bi bilokdo kaj pogrešal... Kaj je edino to, da je bol resen lajf kar se tiče keša, ko si sam in nimas otrok,
lahko pustis službo in gres delat čez kak mesec pavze drugam, nemoraš ravno furat dvosednega kabrioleta...
Ko je otrok so take menjave malo težje in nekaterih stvari nemoraš imet (ali pa če si bolj premožen; lahko podvajaš torej 2 avta)
To pa je več ali manj to. Tisto kaj pa pustijo vse kolegice in scopatajo en drugega, to pa je le odločitev.

Isto kot da bi reko da če mas resno punco nemores s frendi srat okoli... Zakaj pa ne? Spet stvar izbire.
Jaz recimo res zdaj manj ven hodim, ampak je to vseeno nekako moja odločitev zaradi starosti in neke logike da se pri 25ih
z resno punco lahko nekako umirim in začnem nekaj delat za kariero, in pač diplomiranje in reden šiht ter odplačevanje stanovanja
niso ravno neki dejavniki ki podžigajo "party life!"... Bo pa se tut to malo vrnilo, ko bo par stvari na mestu, ampak ko bodo bo vrjetno v
planu naraščaj,... Niti na misel pa mi ne pade, da bi se odpovedal tistemu pivu s prijateljem, niti ni drago niti ne vzame teden časa,
tako da... Stvar lastne izbire...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
nekje se da kupiti uno majčko "game over po poroki"...

je pač tako da včasih smo moški mal pujski in zanemarimo punce, punce pa znajo biti bitchi...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz ...

jaz pa poznam veliko žensk, ki dopoldne na sprehodke in kavice, popoldne pa mož oz. oča malo ven. seveda ne vsak dan, ampak, je nekako uravnoteženo.

ne vem, a je to samo v metropoli, ker drugje tega še nisem zapazil ...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
467716-post_slo.gif

Točno to.
467716-post_slo.gif

Ja, ja.

Luštno je biti pameten in predvsem pogumen zdaj in na internetu.

Da vaju vidim ko bo enkrat otrok pri bajti.
evil.gif

Sicer je pa kriza prvo leto, ko je baba na porodniški in ji res dojadi imeti otroka 24ur na dan.

Verjemte da ji paše, če ga kdo vzame v roke za kako urco.

Jasli so potem pravo olajšanje. Lepo ali pa grdo, kakor se komu zdi.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:

Mam punco......in ni zakomplicirana.....daleč od tega......in zato še tolko težje razumem take situacije
crazy1.gif

Verjem, da bo prišel čas, ko boš še kako razumel.
evil.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Hehe dobra tema
cool-1.gif

Pri meni je pa nekako ravno obratno. Moja me mora se poditi, da sploh kam grem. Sem imel obdobje, ko smo ga stalno srali.. Vikend se je zacel ze s cetrtkom ali pa se prej. Mislm, da sem se ravno zaradi tega navelical vsega.
redface-1.gif

Glede otroka.. dojencka imamo doma sele tretji dan, ampak mislm, da ni pri vseh tako. Recimo trenutno koristim "ocetovski dopust", ampak sem moral v sluzbo na nujni sestanek. Po vprasanju, ce bo lahko kaksno urico sama, sem dobil samo grd pogled, ces pejt, bom ze zdrzala
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
, ampak sem moral v sluzbo na nujni sestanek. Po vprasanju, ce bo lahko kaksno urico sama, sem dobil samo grd pogled, ces pejt, bom ze zdrzala
evil.gif

Saj ravno to mi je uganka.......
13.gif

13.gif

Pač kdai kj umes pride pač.......

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:

crazy1.gif

evil.gif

Upam da ne.....sem potem raje samski
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:

crazy1.gif

evil.gif

Upam da ne.....sem potem raje samski
uf-1.gif

čim prej tem bolj....sam klinc pol boš pa jamrou da te nobena ne mara
cry12bpy.gif

sicer pa, z moškimi je en sam križ, če ne narediš tko kot gospod hočejo si egoistka, če mu strežeš spred pa zad ga kličeš če je vse ok, si pa obsedenka

KWA BI VI RADI SPLJOH?

najboljš je pojest en sirov burek ta je vsaj tih pa slasten
tongue-1.gif
majč

I

Izbrisan uporabnik #488

Najbolje si je najti kakšno katolibanko, da ji lahko pravljice nonstop tveziš in imaš potem mir.
Pogoj je edino, da oblada še kaj razen misijonarca. Ti potem samo nadziraš vzgojo in opravljeno delo doma ter svetuješ.
Patriarhalni sistem je priporočljiv. Dejansko si potem bog i batina.
Idealne pa itak ni, ker se bitching res slej ko prej pojavi, predvsem pa kaksno pametovanje o materiji, kjer zenske niso domače.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Taka moška obuvala (po domače copate) so si sami krivi za ome(n)jeno življenje.
Jaz imam 3 otroke, pa še vedo teram iste hobije, kot pred 15 leti, pijače in občasno zganjanje bedarij s kolegi tudi niso izjema, pa vmes niti pod razno ni klicov 'kje si' , 'kdaj prideš', ...
Tudi moja ima proste izhode brez motenj, a ker se ženske precej težje organizirajo kot moški
smile-1.gif
, jo moram včasih dobesedno vzpodbujati, da se s kolegicami zmigajo ven.

LP,

Milan

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Glede otroka.. dojencka imamo doma sele tretji dan

OFF: Aja, zdej boljš razumem matematiko pri DDV
grin1.gif

ON: Kot že pravijo zgoraj - kakor si narediš.
Je pa res, da je ženska v tej situaciji mal bolj "glavna" - že zaradi naravnih danosti ter porodniške, in ponavadi prevlada.

Samo če jo hormoni in okolica (pa tudi dete) ne zmedejo preveč, ni nujno da se tempo življenja čisto spremeni (izhodi). Važna je želja, pa praktičnost, ker je organizacija post baby precej bolj kompleksna.
Pa seveda, ali ima v bližnjih (sestrah, mami, tašči, prijateljicah) podporo pri željah izven okvira otroka, in ji kdo kaj počuva, ali je prisotno pranje pameti: zdej imaš otroka, on je sedaj edini pomemben, pazi to, pazi ono, ne hodi ven, se bo prehladil, otrok rabi najbolj mamo....

Drugače pa, močan faktor pri tečnih mamah je tudi, da če imaš nespečega otroka, ne spiš tudi ti in si lahko po parih mesecih psihično precej načet (oba, ne samo mati).
In potem logično pride razdražljivost ter tečnoba.