Sem bil včeraj po dolgem času na moškem večeru.......pač sva šla z dobrim kolegom lepo kulturno vn neki pojest in se ga mal kulturno napit poleg
Do sem vse OK.......
In se začne......kolega je že eno leto očka.....riiiing...ja? Kje si? Kdai prideš? Skom si! In tako najmanj 5x.....in pol ugasne telefon čene bi se morenje nadaljevalo!
Isto kle gor na alterju......alter piknik
Kaki sodelavci (starejši).......gremo na pir? Ja pa mam kosilo doma.......pa bo moja s5 pol sitna pa zatežena kje sem bil!
Pa ni sedaj da sem JAZ zatežena oseba pa se ne bi noben hotel z mano družit...daleč od tega
Ampak..........sprašujem vas ker vem da je alter dost tm 30-35++ kar se vas uporabnikov tiče........a se potem res vse konča ko si 1x "zaročen"....ko 1x dobiš otroka
Opažam tudi da je dostim ženskam otrok kot orožje
Mam punco......in ni zakomplicirana.....daleč od tega......in zato še tolko težje razumem take situacije
Do sem vse OK.......
Isto kle gor na alterju......alter piknik
Kaki sodelavci (starejši).......gremo na pir? Ja pa mam kosilo doma.......pa bo moja s5 pol sitna pa zatežena kje sem bil!
Pa ni sedaj da sem JAZ zatežena oseba pa se ne bi noben hotel z mano družit...daleč od tega
Ampak..........sprašujem vas ker vem da je alter dost tm 30-35++ kar se vas uporabnikov tiče........a se potem res vse konča ko si 1x "zaročen"....ko 1x dobiš otroka
Opažam tudi da je dostim ženskam otrok kot orožje
Mam punco......in ni zakomplicirana.....daleč od tega......in zato še tolko težje razumem take situacije
Nazadnje urejeno: