Moški problemi #2

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Menda se boš že sam prepoznal, če se boš hotel.
tongue-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lej, jaz nikogar nič ne žalim in nikogar ne obtožujem.
smile-1.gif

Poskušam pa razčistiti v tej temi, kakšen efekt ima v življenju odrasle osebe pitje, ki se začne v OŠ ali SŠ povsem nedolžno z enim pivom in se potem nadaljuje skozi 3, 5, 7 piv (ko toleranca raste). Očitno mnogi, ki so začeli z občasnim opivanjem med vikendi s kolegi za zabavo, nadaljujejo s tem tudi takrat, ko imajo družino in očitno to ženskam ni všeč.

Debata je namenjena razčiščevanju, zakaj je to tako.
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
PS, a ste se prepoznali v katerem od tipov alkoholikov?
wink-1.gif

Imate jajca povedati, v katerem??
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
jaz se nisem, ker včasih se ga nalijem ko svinja, včasih ne pijem nič, včasih en pir, včasih 10, včasih sem zdolgočasen, včasih je baba tečna, včasih grem spat brez pijače... tako da...aja, očitno nisem šibak človek in s tem odvisnik.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Jaz si sam nikoli ne odprem pira, čerpav mi je dober. Za mene je to obred, oz. družaben dogodek, pri katerem mora biti prisotna vsaj še ena oseba.

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jaz se nisem, ker včasih se ga nalijem ko svinja, včasih ne pijem nič, včasih en pir, včasih 10, včasih sem zdolgočasen, včasih je baba tečna, včasih grem spat brez pijače... tako da...aja, očitno nisem šibak človek in s tem odvisnik.

podpis !
nahrung002.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ksz

Od danes spet samski :/ ... mater, zdaj pa se res ne mislim vec ukvarjat s pupikami. Samo kaj, to je isto, ko se ga napijes ko svinja, drug dan pa reces: "nikoli vec ne pijem". Spet mam babjega mačka, upam, da čim prej zgine :/

OT: kva? zakva? kdo bo k men u španijo na sladoljed pršu?
shocked-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ksz

Od danes spet samski :/ ... mater, zdaj pa se res ne mislim vec ukvarjat s pupikami. Samo kaj, to je isto, ko se ga napijes ko svinja, drug dan pa reces: "nikoli vec ne pijem". Spet mam babjega mačka, upam, da čim prej zgine :/

shocked-1.gif

Dej nehi no.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

A je kej narobe, če prideš vsak vikend pijan domov k ženi?
17758-icon_confused.gif

To je vse stvar dogovora in koliko ima baba v glavi. Jaz pravim vsaj tako.

Tut jaz se 3 nedelje mesečno ob 4 zjutraj primajem domov, po fucbalu seveda, smrdim ko praseeca, rigam,
prdim, ližem pesa, klomotirim po stanovanju in prevračam vaze, pa moja ni pretirano tečna. Tu pa tam reče kako
"lejga spet boš vse polomil, bejž v posteljo" to pa je od hudih besed vse.

Mam pa par kolegov, ki jih babe TAAAKOOO gnjavijo; kdaj boš prišel, ki si, kaj delaš, a še ni konec fucbala, gor, dol, jaooo,
da meni dopizdi kajšele njemu ko jo more poslušat...

Nevem zakaj so ene taki hudiči. Meni na kraj pameti ne pade, da ko gre moja s kolegicami ven, da bi jo ob enih klical; "Kje, si kaj delaš,
pridi že domov, gor dol..." Niti pomislim ne nato. Če že ravno nisem zunaj, povlečem kak gut film in si ga pribijem, odprem kak pir
in čips in zaspim boljše kot da je ona zraven
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hja... jest tud ne bi prenesel, da bi me vsake pol ure klicarila, kdaj pridem domov...

ene kolege spustijo babe "ven", pridejo, gremo kam, in potem čez 2 urici že klicarijo, kje so in to... in tako pride, da začnejo počas domu odhajat... zato, ker je babam doma dolgčas in ne prenesejo, da je dedc zunaj in žura, un pa doma romatični film gleda... to je men tok bolano... sam kaj nej, važn da se majo radi, in da so srečni. raje se takrat v jezik vgriznem in si mislim svoje....

glede alkohola je pa tko... men se tud ne normalno, da ga vsak dan piješ... sploh če imaš družino - potem je to čisto zgrešeno! Zihr je doma vedno dost dela, tko da ti ni nikol tok dolgčas, da bi lahko šel na pir... Glede vikendov je pa tko... pač paše se kdaj malo sprostit. pet al pa sobota... neki je.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ksz

shocked-1.gif

Off:
hmmmm, sam ne smem ? :D , je pa res, da sem z dopustom bolj tak tak...

On:
@MX: Vsaka ti čast
wink-1.gif

Ok, mene je moja tud pustla ven in ni blo nekih problemov, samo mogoče je kdaj bil kak klic preveč
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: