Moški problemi #2

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Helow,

zdaj berem malo TO temo in me je ob nekaterih besedah teh hudih babnic kar strah, kakega hudiča dobiš to nad glavo, ko se greš ustvarjanja družine.
shocked-1.gif

A ima še kdo take probleme, da mu ženska tako teži zaradi alkohola? Še moja mama, pa mislim, da je kar tečna, ne teži toliko kot te babnice.

Sam v kakšni dolgi resni vezi še nisem bil, zato sem ob branju takšnih tem res skeptičen, ali se sploh splača za vedno vezat, ali je boljše neobvezujoče skakat s cveta na cvet.
smile-1.gif

A je kej narobe, če prideš vsak vikend pijan domov k ženi?
17758-icon_confused.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
no ja, ko se enkrat vezes ni primerno, da prihajas domu nazgan, po moznosti clo vsak vikend

zato pa jest raje nisem vezan, ce pa bom gdaj.....,

bom pa s tako, ko se ga boma skupi napila
nahrung002.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Alkohol, in sedaj se bo tu našlo cel kup mularije, ki bo nekaj pametovala. Brez skrbi boste vsi čez 5, 10 let drugače gledali na stvari.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
No sej, ravno to mi je zanimivo, koliko mladih očkatov ga že takole pije.

In ker je trend na alterju tudi usmerjen dosti za alkohol (ala pivice ob filmu, pivice po službi ...) sem se odločil o zadevi malce povprašati.
smile-1.gif

Ampak vseeno ne vidim smisla v takšnih vezah, kjer drug drugemu ves čas težijo in so nezadovoljni. Zakaj so potem sploh skupaj??

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa še tole ... kdaj sploh si alkoholik?
sprasujem se.gif

Verjamem, da imajo bolj mirne in pridne punce lahko glede tega dokaj nizke kriterije.
grin1.gif

Madafaka,
ti boš Srbkinjo ženu?
grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
ksz

Od danes spet samski :/ ... mater, zdaj pa se res ne mislim vec ukvarjat s pupikami. Samo kaj, to je isto, ko se ga napijes ko svinja, drug dan pa reces: "nikoli vec ne pijem". Spet mam babjega mačka, upam, da čim prej zgine :/

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Babe.

Citat:
PRed 11 leti sem spoznala mojega sedanjega moža. Takrat je spil eno pivo po službi in eno zvečer.

Citat:
In sem možu težila tudi za ta sva piva vsak dan. Težila težila težila.

Citat:
Danes mi bila vesela če bi popil samo tista dva piva, ki jih je pred 11 leti. Kajti danes jih spije do kosila ali po tik po kosilu že tolk......

Tale nataššša je povedala vse, zato naprej nisem bral.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
To je vse odvisno, kako se na začetku pokažeš.
Nič ni narobe, če se npr. enkrat, dvakrat mesečno zgodi, da greš ven s kolegi in ona enako, to je odlično. Bolj je pomembno takrat, ko se skupaj vselita, takrat pa moraš it vsake toliko ven, drugače bo že dobila neke prebliske
grin1.gif

Pri tem, ko pa ženska zavija z očmi in je pol en dan tečna, če gre ded malo s kolegi ven, pa je tak samo vsiljevanje svoje hinavske avtoritete, ki nima nobene prave teže. Svoji sem na začetku povedal, da hodim ven in bom vedno tu in tam šel s kolegi ven, ker zaradi vsega stresa paše kak unleashed večer
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
sajkek u bistvu takrat ni bil alkoholik... alkoholik je postal potem ko mu je nataša najedala...najbrž mu je najedala še milion drugih stvari...
itak moški pijejo zaradi žensk...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
OK, zdej pa pejmo še na drugo stran ...

Kako korektno je, da mlad moški z mlado družinico prihaja pijan domov?