Moške torbice

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Zbašem v žep kar rabim in pičim.

Joj, ni bol grdega kot dec, ki mu kar štrlijo žepi na vse strani
uf-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
odkar sem uničil denarnico in hlače, ko sem jo nosil v desnem žepu na riti tega ne prakticiram več
rešitev sem našel v Dieslu in me je stala 40 EUR

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Ma da nisi kaki klošar, k oni ponavadi nosijo vse kar rabijo s sabo
wink-1.gif

Pa da ne boš zameru, mal se zajebavam
evil.gif
. Drgači pa jebiga, vsi mamo drugačne potrebe glede krame k jo rabimo s sabo. Jst bi vse to težko po žepih pospravu brez da bi ne zgledu ko beduinska kamela kadar se čoban seli.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
ma jaz sem si nabavil eno črno "jeans" barvo od samsonite za nujne prčkarije, tj denarnica ključi gsm žvake. Jemljem jo kot nujno zlo, če nimam jakne zraven (torej poleti ).

Je taka za čez rame in mi gre na ud, ker se mi skoz vozi, torej mi leze na bok namesto da bi bila mirno na ledvici. Kje bo dobil tisto gumico, ki se lahko da pod pas torbe?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
ksz

Če že morate vlačiti s seboj celoten survival kit, po možnosti vsebujoč kresilni kamen, napihljiv raft, rešilni jopič, signalne rakete in podobno sranje, zakaj tega ne morete spraviti v en normalen šolski nahrbtnik? Ker tiste torbe so pa res .

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
velik nahrbtnik za 4 male zadeve pa mi je tut neumno, potem bi raje žepe natlačil. Idealka bi bila ena kartica, ki bi bila vsi ključi /denarnica ter pač gsm. 2 žepa pa roka. Čakam na prihodnost :|

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
ksz

Če že morate vlačiti s seboj celoten survival kit, po možnosti vsebujoč kresilni kamen, napihljiv raft, rešilni jopič, signalne rakete in podobno sranje, zakaj tega ne morete spraviti v en normalen šolski nahrbtnik? Ker tiste torbe so pa res .

Joj, ne se no šalit...pa ja ne bo menda moški nosil NAHRBTNIK vsaki dan s seboj!! kako pa boš zgledal, če boš recimo zvečer, ko boš šel ven na pijačo nahrbtnik s seboj vlačil??
bonk.gif

Tudi grdo bo, če boš priracal kot raca s polnimi žepi do deklice, ki te čaka...
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
V bistvu tako ja, skozi je v avtu, not je pa vse živo... polnilec za telefon, fotoaparat, rezervne "šlape", kaka mikica, pribor za kontakte leče...
"Sportbilly bag " v glavnem.

Potem bi imela cena/kakovost boljše razmerje vrečka od Spara.
evil.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
No tudi jaz nosim s sabo večino časa dva telefona (lahko pride tudi kombinacija N95 in HTC Touch Cruise), ključe od avta, hiše, stanovanja v lj pa še parih drugih stvari, denarnico, večinoma tudi žvečilne in pa ko grem v službo še 4 (ja štiri) različne kartice za registriranje oz. odpiranje vrat.

Sedaj vse nosim po žepih in se res počutim kakor kamela, pa še denarnica v zadnjem žepu me vse bolj moti. pomoje bo res kar tale hip holster padu, bomo vidl.