Moške torbice

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
100 ljudi...100 različnih okusov
evil.gif

In prav je tako.

Dajte no povedat, če je bil kdo v Transportu in če je videl kake take torbice, kot smo jih lepili na začetku topica??
Jaz sem želela predloge, kje je kaj za kupit...ne vaša mnenja, ali vam je všeč ali ne...ker rabim to zadevo, pa če je komu všeč ali ne
cool-1.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
v današnjem Cosmu imaš eno od Bossa ... to naj si kupi oz. mu ti kupi, pa bo mir pri hiši

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
taksne torbice zgledajo prau kjut

in ravno zaradi tega zgledajo GAY style......ne dam je gor, pa če mi plačuješ
crazy1.gif

zgleda, da enim doma res skrivajo ogledala
wink-1.gif

Kje za vraga pa potem ti nosiš telefon, ključe, denarnico,...???
Po žepih??
Tisto je žal pa res bedno za pogledati...

1. telefon je v žepu
2. ključi so v avtu ali doma za rožami
3. denarnica je v avtu, v zadnjem žepu je samo papirnat denar

po tvoje bi ob najmanj dveh hlačnih žepih moral imeti še torbo za spravit pol teleta?

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Jaz razmišljam o nakupu česa takega: Hip Holster

Ob dveh telefonih, denarnici, ključih, žvečilnih in še čem, počasi postaja gužva po žepih.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
taksne torbice zgledajo prau kjut

in ravno zaradi tega zgledajo GAY style......ne dam je gor, pa če mi plačuješ
crazy1.gif

zgleda, da enim doma res skrivajo ogledala
wink-1.gif

Kje za vraga pa potem ti nosiš telefon, ključe, denarnico,...???
Po žepih??
Tisto je žal pa res bedno za pogledati...

Nevem zakaj so eno leto nazaj ali dve, se vsi tipi normalno hodili vn brez torbic, ampak se vseeno so pri sebi imeli gsm itd.?
smirk-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Saj so žepi zato da kaj noter daš, sploh ne kupim hlač če ne gre not ključ od avta, telefon pa denarnica, če pa rabim kaj več krame pa itak grem verjetno na kak izlet, takrat pa rukzak na rame pa gremo. Da bi pa za vsaki pi.zdin dim dajal v žep telefon ali celo dva, denarnico, žvake, hanzaplast, rezervne gate, šop klučev (rešitev, znebite se vsaj 20 od 25 obeskov ki so gori pa bo takoj manj gužve) pa kaj vem kaj še vse....... jao še moja nima v svoji torbici toliko
smile-1.gif

Sicer pa roko na srce, eno so revije, jaz pa sem takih z torbicami srečal do zdaj precej malo. Večina še vedno uporablja svoje žepe oz. ne tovori polovico svoje osebne lastnine po mestu okrog.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Vedno imam pri sebi telefon, laptop (ali eee, ali 13"), denarnico in šop ključev. Da o raznih dokumentih ne govorim. Glede na to, da ne maram preveč skejterskih oblačil preprosto potrebujem torbo.

Za vse homofobe ki si prikrito želijo nosit torbo, pa jim je nerodno za uvajanje priporočam torbo od prenosnika. Nekje je treba začet, pa še relativno kul izpadete.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
VEDNO laptop? Če imaš tako službo da ga rabiš vedno pri roki razumem, samo da ga pa nosiš brezveze s sabo kakor zapustiš bivališče za več kot 5 metrov, pa nekak ne razumem. In ne, ne želim si nositi take torbe oz. niti ne potrebujem torbe, razen parkrat na leto na kakih izletih. Tam pa je pohodniški rukzak bolj praktična stvar.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
No, če grem samo v bližnjo trgovino in nazaj potem ne nosim seboj računalnika, čeprav je eee 95% časa pri meni. Pa sploh ne zaradi službe.
smile-1.gif

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
No jst nosim vedno s seboj: Denarnico, denarnico za drobiž, mobitel, dlančnik, ene 5 ključev + ključ od avta, robčke, plus kake žvečilne oz. menta bombone. Vse to elegantno prenašam v manjši adidas torbici za preko ramen.

Pismo zdej je poletje in 3/4 mojih kratkih hlač nima uporabnih žepov, ali pa mi lezejo dol če so preveč naložene. Kam naj v tem primeru dam nujno potrebno kramo ki jo vedno potrebujem. Mogoče merkator vrečka al kej podobnega da ne izpadem gej.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Zato pa jaz kupujem oblačila ki so praktična, lepa in udobna, ne samo nekaj od tega. Zbašem v žep kar rabim in pičim. In ne bašem s sabo male drogerije.

V bistvu nosiš s sabo več kot povprečna punca
smile-1.gif