Citat:
Uporabnik Mathew pravi:
Ta motor ima map senzor se pravi na podlagi podtlaka meri obremenitev motorja in prilagaja mesanico.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Vzami ponaredek in prodaj avto, ker čez xx časa bo pa spet kak drug problem.
Citat:
Dejstvo je da "tastari" megani imajo same probleme, meddrugim tudi z elektriko. Sem jih že preveč videl na cesti, ko jim je namestno žmigavca "štop" luč utripala, pa še to na napačni strani. Pač pri nekaterih avtomobilih težave z leti eksponentno naraščajo.
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Dejstvo je da "tastari" megani imajo same probleme, meddrugim tudi z elektriko. Sem jih že preveč videl na cesti, ko jim je namestno žmigavca "štop" luč utripala, pa še to na napačni strani. Pač pri nekaterih avtomobilih težave z leti eksponentno naraščajo.
Zakaj še nisi prodal svojega roverčka?
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Zakaj še nisi prodal svojega roverčka?
Citat:
Spotoma; mojega "roverčka" sem prodal še isti dan, ko sem ga začel prodajat. Pač dobra(vzdrževana) roba se sama hvali. Govorim za moj primerek. Pri meganih prve generacije je pa sploh problem z elektroniko, da ne govorim o tem, da so to avtomobili, ki so starejši od 10 let....jama brez dna.