Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Pa še js sm dobr skoz pršu pri tej napaki
Na koncu nas je bilo več zadovoljnih zaradi enega nesporazuma
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Pa še js sm dobr skoz pršu pri tej napaki
Resnica... Kolega dela v Marlesu (Gorenje kuhinje) in se on in vsi v njegovem oddelku zaposleni za glavo držijo, kaj se dela in dogaja. On je na izrezu, pa nima nekega kontakta z dokončanimi kuhinjami. Je pa resnica, da je skoraj ni kuhinje, ko pri montaži ne bi kaj manjkalo...Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Pri nas je bil pred cajtom tudi problem z Gorenjem. Na koncu so bile tri letvice premalo in ena napačna. Nosili so jih dober mesec verjetno jih nebi nikoli prinesli če nebi fotr znoru. Verjetno zaradi takih neumnosti in lenobe izgubijo marsikatero stranko.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zakaj ne date mizarjem delati, je ceneje ali isto, je pa kvalitetnejše?
Citat:
Uporabnik Numy pravi: Ne more biti ceneje od serijske proizvodnje no.
O, pa še kako.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zakaj ne date mizarjem delati, je ceneje ali isto, je pa kvalitetnejše?
Ne more biti ceneje od serijske proizvodnje no.
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Resnica... Kolega dela v Marlesu (Gorenje kuhinje) in se on in vsi v njegovem oddelku zaposleni za glavo držijo, kaj se dela in dogaja. On je na izrezu, pa nima nekega kontakta z dokončanimi kuhinjami. Je pa resnica, da je skoraj ni kuhinje, ko pri montaži ne bi kaj manjkalo...
Največji hec je bil pri eni stranki, ko so pozabili dodat v paket ena vrata s steklom in predal. Potem pa tistega stekla več ni bilo nikjer na firmi, zato so ga morali naročit pri dobavitelju. V glavnem, stranka je čakala skoraj dva meseca, da so ji dokončali kuhinjo...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Jap... Dokler imaš možnost postaviti tako kuhinjo v prostor, kjer so vsi koti pravi in nimaš posebnih zahtev (ponavadi takrat ko najpreje izbereš kuhinjo in potem prostor narediš po kuhinji) so take kuhinje še ugodne (s popusti). V trenutku, ko pa imaš neprave kote, nestandardne dolžine pa so take kuhinje hitro drage kot pes.
Tudi z ženo sva predelala miljon katalogov, obiskala salone... Ampak ko sva hotela kuhinjo od stene do stene, je bil rezultat ta da so vse kuhinje prišle vsaj 2 do 3x dražje kot pa razstavljene v salonu. Na koncu nama jo je naredil mizar (sicer ženin sošolec). Upošteval je vse najine muhice in želje, materijal v višjem kakovostnem razredu, kerock pult, višna predalov po dogovoru... Skratka, na koncu nama je računal za izdelavo in montažo kuhinje z vitrino 4500 EUR, za korito, pipo, ročaje še 300 EUR. Aparate sva kupila v BB in GA, izposlovala 15% popust GA, BB), 5 letno jamstvo (BB), v GA je to že serijsko in brezplačno dostavo.
Inštalacijo v adaptirani kuhinji sem pripravil sam, aparate mi je vgradil mizar, pa tudi priklopil mi jih je. Pipo in korito mi je priklopil tast.
Na koncu sva za kuhinjo dala 8000 EUR. Je neprimerno bolje izdelana kot te konfekcijske in se popolnoma prilega v prostor.