Monster truck show

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Ne skrbet, policija bere Alter
wink-1.gif
....

Btw.... itak, da so zapečeni, če so iz Mehike!

(Romania.press)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Brooks pravi:
Točno, ker oblika ni pomembna se otroke že z osnovno šolo precej strogo ocenjuje pri tem. Na maturi pa je potrebno dobro vedeti kar nekaj različnih vrst besedil.

Bi ti privoščil izgubo službe in pisanje prošenj na wc papir, ko imaš tak super komentar.

Jaz sem ti napisal, v kakšnem primeru je vloga veljavna, kar se oblike tiče. Če ne zmoreš sprejeti dejstev, je pa tvoj problem.
priden.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če vloga vsebuje vse potrebno, je lahko napisana tudi s kulijem na wc papir...

No to seveda ni res.
Sem dobil prošnjo za delo:

Pozdravljeni!

Vljudno prosim za delo, ki bi ga lahko opravljala.

Lep pozdrav!

Hehe, napisano na roko. Če bi imeli razpis in bi moral odgovoriti nazaj in če mora tale dat na zavod potrdilo, bi napisal, da se eni zajebavajo.

Vzemi WC papit in kuli ter napiši vlogo na UE. Verjemi, da jo bodo obravnavali. Nikjer ne piše, kakšno vrsto papirja in kakšne barve pisalo je potrebno uporabiti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.202
16.483
113
17 letni mulci brez izpita se znajo z ročno bolje obračat kot pa tile pacienti, ki jih za povrh vsega še interpol išče....
rolleyes-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Upam, da Apollo tole bere. Bo moral po uradni dožnosti kolegom povedak, kje pacienta poberejo ...

13. jul 2011
2.677
626
113
Saj mogoče, da gre za kakšen okostnjak v interpolovi bazi. Skoraj neverjetno je, da bi bil tip iskana oseba in hkrati prirejal prireditve širom Slovenije in se celo prijavljal kot vodja zbiranja na upravnih enotah. Ali pač?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs....

jao, tile videi od pinkobalinkota so mi pa polepšali dan.... pa to ni res, za kaj folk plačuje vstopnice??? kakšen zvok ma un monster truck!!! k da bi šel traktor mim.... hahaha.... pol pa še un kaskader.... kr paščke ima prnetane v prtljažnik.... pa kakšen drift.... (a se temu sploh lahko reče drift???). potem pa še tazaden video.... una marea zapelje na klančino in se prekucne... in to je to. jao!!! Vse gledalce na uni fotki identificirat, pa jih poslat na kakšen pregled.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če vloga vsebuje vse potrebno, je lahko napisana tudi s kulijem na wc papir...

No to seveda ni res.
Sem dobil prošnjo za delo:

Pozdravljeni!

Vljudno prosim za delo, ki bi ga lahko opravljala.

Lep pozdrav!

Hehe, napisano na roko. Če bi imeli razpis in bi moral odgovoriti nazaj in če mora tale dat na zavod potrdilo, bi napisal, da se eni zajebavajo.

Vzemi WC papit in kuli ter napiši vlogo na UE. Verjemi, da jo bodo obravnavali. Nikjer ne piše, kakšno vrsto papirja in kakšne barve pisalo je potrebno uporabiti.

A na razgovor tudi lahko prideš v klošarski opravi, 14 dni nestuširan?
bonk.gif

Še takim z nedokončano osnovno šolo sem tipkal prošnje za službo na pisalni stroj. Pa bi jo lahko napisal na škrnicl, kajne?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja lahko prideš, zakaj pa ne? a je kje zakonsko določeno, kako se pride oblečen na razgovor za šiht?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Saj nisi resen, ane? :S

Oz., da se popravim: Ce ti je v zivljenju najvisji cilj biti nocni skladiscnik v lokalnem lesno-predelovalnem obratu, potem je ta ideja fenomenalna.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Govorim o tem, kakšno vlogo je organ dolžan sprejeti. In ja, lahko tako vlogo oddaš. Dejansko pa je seveda nihče ne. Ker si očitno, tako kot precej alterjevcev, bolj butaste sorte, sveeda nisi razumel poante. Pojdi rajši na pivo s svojim sosedom iz Brezje/Žabjaka.
grin1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

Oz., da se popravim: Ce ti je v zivljenju najvisji cilj biti nocni skladiscnik v lokalnem lesno-predelovalnem obratu, potem je ta ideja fenomenalna.

No pa si pokazal svoj jaz, misliš da si več vreden kot nočni skladiščnik v lokalnem lesno - predelovalnem obratu? Bolje slednje, kot biti auslander!

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mnkFsk9leSI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ma to ne mores verjeti, kaksen drift show, noro
hysterical-1.gif

Šele zdele videl, več šova je @Alan naredil pred desetimi leti in to pred L.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

No pa si pokazal svoj jaz, misliš da si več vreden kot nočni skladiščnik v lokalnem lesno - predelovalnem obratu? Bolje slednje, kot biti auslander!

Kaj ti ni jasno?

Ce se prikazes na interjvu za sluzbo - katerokoli - v "kloshar edition" je menda jasno, da bo pogovor s komerkoli izjemno kratek, kajne? Kaj ima to opraviti z menoj?

In ja, nekdo drug (beri: lastniki kapitala / tisti, ki dolocajo place) mislijo, da sem vec vreden - ne kot clovek, ampak kot produktivni delavec. Ali ti morda se vedno zivis pod tisto butasto idejo, da "od vsakega po zmoznostih, vsakemu po potrebah"?
smile-1.gif
A naj se zdaj se komu opravicim zaradi tega?

Jesus Marija(TM), lepo te prosim no...
bonk.gif