Citat:
Uporabnik Brooks pravi:
Točno, ker oblika ni pomembna se otroke že z osnovno šolo precej strogo ocenjuje pri tem. Na maturi pa je potrebno dobro vedeti kar nekaj različnih vrst besedil.
Bi ti privoščil izgubo službe in pisanje prošenj na wc papir, ko imaš tak super komentar.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če vloga vsebuje vse potrebno, je lahko napisana tudi s kulijem na wc papir...
No to seveda ni res.
Sem dobil prošnjo za delo:
Pozdravljeni!
Vljudno prosim za delo, ki bi ga lahko opravljala.
Lep pozdrav!
Hehe, napisano na roko. Če bi imeli razpis in bi moral odgovoriti nazaj in če mora tale dat na zavod potrdilo, bi napisal, da se eni zajebavajo.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če vloga vsebuje vse potrebno, je lahko napisana tudi s kulijem na wc papir...
No to seveda ni res.
Sem dobil prošnjo za delo:
Pozdravljeni!
Vljudno prosim za delo, ki bi ga lahko opravljala.
Lep pozdrav!
Hehe, napisano na roko. Če bi imeli razpis in bi moral odgovoriti nazaj in če mora tale dat na zavod potrdilo, bi napisal, da se eni zajebavajo.
Vzemi WC papit in kuli ter napiši vlogo na UE. Verjemi, da jo bodo obravnavali. Nikjer ne piše, kakšno vrsto papirja in kakšne barve pisalo je potrebno uporabiti.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Saj nisi resen, ane? :S
Oz., da se popravim: Ce ti je v zivljenju najvisji cilj biti nocni skladiscnik v lokalnem lesno-predelovalnem obratu, potem je ta ideja fenomenalna.
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mnkFsk9leSI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ma to ne mores verjeti, kaksen drift show, noro
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Saj nisi resen, ane? :S
Oz., da se popravim: Ce ti je v zivljenju najvisji cilj biti nocni skladiscnik v lokalnem lesno-predelovalnem obratu, potem je ta ideja fenomenalna.
No pa si pokazal svoj jaz, misliš da si več vreden kot nočni skladiščnik v lokalnem lesno - predelovalnem obratu? Bolje slednje, kot biti auslander!