Monster truck show

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Mode prosim, če pustijo tukaj zaradi večjega obiska.

Zanima me, če kdo ve kdaj je ta zadeva jutri v Postojni in kolikšna je vstopnina? Hvala & lp

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Tudi mene zanima kdaj in kje je ta zadeva...na internetu nikjer ne zasledim kaj več.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
788
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Google najde tole >> http://e-uprava.gov.si/objave_ue/shodi.ue?akcijaobjava=aktivneshodivse&objave_cas=1

20120428-jpb3tindmbjk5kub5exn42tghu.jpg

Je pa kot kaze ena bolj "salabajzerska" prireditev... glede na to, da se ne da najti skoraj nic o prireditvi
smile-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Se da vidt kakšno sliko teh "monster truckov"?

Počakaj, da prenesem iz kartice na računalo in pregledam, kaj sem ustvaril
smile-1.gif

Sicer nimam kaj rečt, voznika sta kar obvladala in kar je bilo dela z avti je bilo kar solidno. V bistvu me je razočarala glavna atrakcija - monster truck. Tisto, ko pričakuješ rjoveči bencinski V8 in slišiš... atmosferskega zračno hlajenega dizla.
crazy1.gif

Za moje pojme je bil malo premajhen prostor, namesto pred Primorko bi bilo bolje, če bi naredili na parkingih v Postojnski jami. Ampak ok, to je samo moje mnenje.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.211
3.573
113
Marlbor
To imajo na JCB-jevo podvozje namontirano školjko starega Jeep Cherockee-ja, pa je že Monster truck?

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Pravzaprav je body od Chevy-ja. Podvozje pa ne vem kako in kaj.
Par fotk:

Če me zdaj vprašaš, ne bi šel še enkrat. Vsaj na takšno parking varianto ne.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
To ni moNster truck ampak moJster truck. Mojstri so sami sešvasal neki k ma mal večja kolesa od traktorja in se premika.

Taka prava pošast more met nekaj tisoč konjev oz tok moči da nardi salto nazaj če da gas do konca, ne pa da MOREDdat gas do konca da sploh lahko spelje.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.361
3.053
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
To ni moNster truck ampak moJster truck. Mojstri so sami sešvasal neki k ma mal večja kolesa od traktorja in se premika.

Taka prava pošast more met nekaj tisoč konjev oz tok moči da nardi salto nazaj če da gas do konca, ne pa da MOREDdat gas do konca da sploh lahko spelje.

Ja, bo res kar držalo kar si napisal.

Tale "monster truck" cirkus že dolga leta gostuje po sloveniji, jaz sem ga šel gledat pred več, kot desetimi leti v Ljubljani in videl, da je vse skupaj cenen nateg. Resnično ni vreden ne denarja za vstopnice ne časa, ki ga človek zapravi za ogled tega šalabajzerskega sranja.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.205
11.236
113
a se je ta deklina na srednji sliki vsaj slekla do konca???

jaz sem videl parkriana tadva truckapred leclercom, sem se samo nasmehnil.

Brooks

Pripravnik
1. maj 2012
75
0
6
Sem se moral registrirat za tole čeprav že dlje spremljam.

Ta zadeva je kot ste ugotovili ogromna šalabajzerija. Imel sem priložnost videti njihovo prošnjo za najem prostora v teh dneh. Slabše spisane prošnje nisem videl v življenju. Na A4 listu zgoraj levo ni spuščeno nič prostora ampak je s kulijem natlačeno dopisano naslovnikovo ime. Pod tem so podatki firme in s kulijem dopisani 2 telefonski številki Vojča in Alena. V jedru je več črt na katerih so dopisani podatki v prošnji, naprimer 'prosimo za prostor v izmeri ______________'. Prostor zaprošen je 60×20m. Na koncu prošnje piše 'Zavezujemo se da bomo zapustili prostor v takem stanju kot nam je bil predan' in 3 cm v desno s kulijem dopisano 'DA.'. Pod tem kot bi bilo v zaključku oz. pozdravu pa je spet s kulijem obnovljena zadeva v stilu 'Prosimo vas za najem prostora za prireditev Monster Trucks...'. Lepe besede na koncu tudi kakor se spomnim ni kot je naprimer 'lep pozdrav'.

Jaz kar nisem mogel verjeti kako je nekdo zmožen poslati tako ogabno prošnjo brez vsakega stila, s _____________, z dopisovanjem s kulijem na kretenski način. Kako jim sploh kdo odgovori na tako sranje in dobijo kak prostor?

Brooks

Pripravnik
1. maj 2012
75
0
6
Točno, ker oblika ni pomembna se otroke že z osnovno šolo precej strogo ocenjuje pri tem. Na maturi pa je potrebno dobro vedeti kar nekaj različnih vrst besedil.

Bi ti privoščil izgubo službe in pisanje prošenj na wc papir, ko imaš tak super komentar.

Nazadnje urejeno:

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik Brooks pravi:
Točno, ker oblika ni pomembna se otroke že z osnovno šolo precej strogo ocenjuje pri tem. Na maturi pa je potrebno dobro vedeti kar nekaj različnih vrst besedil.

Bi ti privoščil izgubo službe in pisanje prošenj na wc papir, ko imaš tak super komentar.
Sam si kriv, kaj pa si se registriral na Alter, pa še na stieberja naletel...
bonk.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Tale "monster truck" cirkus že dolga leta gostuje po sloveniji, jaz sem ga šel gledat pred več, kot desetimi leti v Ljubljani in videl, da je vse skupaj cenen nateg. Resnično ni vreden ne denarja za vstopnice ne časa, ki ga človek zapravi za ogled tega šalabajzerskega sranja.

In se nisi mogel prej oglasit?
10.gif