Moderne "mlade družine" po slovensko

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Tipična scena v kafiču. On mlad šminker v roza majčki, petelinček frizura, sončni špegli, srebrni uhančki. Ona v visokih srebrnih petkah, ozke kavbojke, ozka majčka. Mali froc. Froc se dere. Oba "moderna starša" se družno dereta na froca. Frocu je ponavadi ime: Gaj, Gal, Maj, Luna...in kaj je še teh neumnih novodobnih imen.

Disko generacija, ki v resnici nikoli ni odrasla. Na facebooku najbrž polno slik bogega malega froca v 150 pozah.

Kako taki ljudje vzgajajo otroke, ko pa so sami še otroci, po videzu, kretnjah, slengu in obnašanju?

Ne veme zakaj se non stop obremenjuješ z načinom življenja drugih ljudi. PRedvsem te motijo razni parčki, družine ipd...medtem, ko odpiraš teme v stilu "srečen ker sem samski".

Bodi srečen, pa pusti drugim biti.

Mogoče je res samski, ampak vsaj nima picke, ki je fizično močnejša od njega pa ga lahko nalomi kot psa ampak ja kot praviš vsakemu svoje

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Zetor pravi:
Ga obtozujete ker ste se spoznali v njegovem pisanju ?
Za moje okuse je napisal tocno to kar se dogaja in kar je problem te druzbe.

Za voziti avto rabis izpit.
Za sluzbo rabis solo - izpit.
Za narediti otroka ne potrebujes nic.....

467716-post_slo.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Zetor pravi:

467716-post_slo.gif

Alkohol
tongue-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Zakaj alkohol? a upate seksat sam pod vplivom alkota, ali pa imate tako grde bejbe, da so vam samo takrat prebavljive?
tongue-1.gif

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.836
2.116
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Tipična scena v kafiču. On mlad šminker v roza majčki, petelinček frizura, sončni špegli, srebrni uhančki. Ona v visokih srebrnih petkah, ozke kavbojke, ozka majčka. Mali froc. Froc se dere. Oba "moderna starša" se družno dereta na froca. Frocu je ponavadi ime: Gaj, Gal, Maj, Luna...in kaj je še teh neumnih novodobnih imen.

Disko generacija, ki v resnici nikoli ni odrasla. Na facebooku najbrž polno slik bogega malega froca v 150 pozah.

Kako taki ljudje vzgajajo otroke, ko pa so sami še otroci, po videzu, kretnjah, slengu in obnašanju?

Končno en, ki je na kratno opisal moderno pedrsko metroseksualno sceno.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Citat:
Uporabnik Zetor pravi:

Dej, dej, da ti ne bom ust zalimal pa na balkon postavil (čeprav maš zdaj srečo, ker je tako toplo zunaj). Kaj ne potrebuješ nič?
Še en verski fanatik, ki misli, da se otroka da naredit brez orodja ... eeee ... tkole, brezmadežno

ON: kar piše kavsi ni nič narobe, narobe je edino to, da o otrocih VEDNO pametujejo tisti, ki jih ...

nimajo ...
grims-1.gif

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Klasični torbičarji, ki furajo "Ronaldo" stajl, sanjajo 5-6 let staro uvoženo bmw trojko in vozijo od mamine socialne podpore registrianga kliota

imagescar0e9e9.jpg

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
dobro je kavsi povzel, še bolje pa jankovič.

Pederišanja je vedno več in je že kronična bolezen..mene niti več ne moti, v bistvu sem še bolj srečen, ko vidim kolk kul je moja/naša družinica.

Dobra oddaja je bila na SLO ena pred dnevi "Med spoloma" so na lep način pokazali kako folk po novem funkcionira. Ženske hočejo nosit hlače (čeprav na koncu ne gre in so solze), Moški bi pa radi bli pederajsi brez kurca, da neb rabli sprejemat odločitev in odgovornosti (pa so spet solze). PA so tu.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Končno en, ki je na kratno opisal moderno pedrsko metroseksualno sceno.

Ne vem zakaj je treba delat uslugo slabim staršem s tem, da jih na podlagi videza imenujete pedri in metroseksualci. Sicer razumem neusahljivo željo po tem, da nekoga, ki po videzu zgleda drugače, ožigosamo ampak s tem se izgubi fokus (mlade družine po slovensko).

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Zetor pravi:

Tukaj pa stopi v akcijo evolucija. Včasih malo fali kaj čmo - kar poglej Juræka al pa Damæija
hysterical-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Kaj pa je narobe z Jurækotom?

Imam avto, nimam izpita. Šola - kaj mi bo izpit, če ga lahko kupim. Otroci - orodje ima dober mojster vedno s seboj ...

Tuki evolucija nima nič zraven ... veze, sinko, veze ...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pol mu pa 2 čez rit naložiš maš pa socialno za vratom lahko
smile-1.gif
Verjetn sem že mal prestar, ker kr težko razumem tole s socialno; člouk sploh ne ve, kako bi odreagiral, če ti tile pozvonijo na vrata
13.gif

Brez problema. Od sodelavca hčer je imela samo enkrat neke prebliske o socialni. Foter (moj sodelavec) ji je kar takoj začel filati potovalko in postavil vse skupaj pred vrata. Po desetih minutah tuljenja pred vrati so se stvari hitro in trajno pomirile. Nikoli več ji ni padla na pamet kakšna taka neumnost...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
dobro je kavsi povzel, še bolje pa jankovič.

Pederišanja je vedno več in je že kronična bolezen..mene niti več ne moti, v bistvu sem še bolj srečen, ko vidim kolk kul je moja/naša družinica.

Dobra oddaja je bila na SLO ena pred dnevi "Med spoloma" so na lep način pokazali kako folk po novem funkcionira. Ženske hočejo nosit hlače (čeprav na koncu ne gre in so solze), Moški bi pa radi bli pederajsi brez kurca, da neb rabli sprejemat odločitev in odgovornosti (pa so spet solze). PA so tu.

Zato pa je potem en kup ločitev..... ženska pametuje in sika, tudi če o neki stvari nima blage veze, samo da pač pametuje, ded pa ne zna bit samozavesten ded in reči: to je tako in tako in tako tudi bo....... Ker mu je foter doma itak bil po možnosti kaki babjek in alkoholik in ga ni vzgojil v neko zdravo, samozavestno osebo. Potem pa nimaš nobenega ki bi znal hlače nosit.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
In od kot tocno bi ti to lahko vedel? Iz izkusenj bolj tezko, ali si prebral v fhm?