moderator jernej in brezvezno brisanje

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne vem, ker razlogi za moje odprtje teme niso v tem zakaj je sel (ker razloge poznam) ampak hocem priti do dna temu, da je spet nekdo nekaj kar pobrisal brez nekega argumenta ki pije vodo. Tko kot takrat ko se je nekdo delal nevednega in spraseval stvari o zimskih gumah pa se je kar malo pobanalo uporabnike. In za "nagrado" mu dajo v moderacijo podforum o katerem ima toliko pojma kot povprecen kitajec o sloveniji.

Se pravi, te ne moti, ker je Jernej šel, ampak ker je "njegov" forum prevzela tvoja forumska "ljubezen"?

PS: saj nam je vsem jasno, da imaš "težave" s steinom in to skrivaš za "jernejovanjem", pa se delamo, da tega ne vemo
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne vem, ker razlogi za moje odprtje teme niso v tem zakaj je sel (ker razloge poznam) ampak hocem priti do dna temu, da je spet nekdo nekaj kar pobrisal brez nekega argumenta ki pije vodo. Tko kot takrat ko se je nekdo delal nevednega in spraseval stvari o zimskih gumah pa se je kar malo pobanalo uporabnike. In za "nagrado" mu dajo v moderacijo podforum o katerem ima toliko pojma kot povprecen kitajec o sloveniji.

Se pravi, te ne moti, ker je Jernej šel, ampak ker je "njegov" forum prevzela tvoja forumska "ljubezen"?

PS: saj nam je vsem jasno, da imaš "težave" s steinom in to skrivaš za "jernejovanjem", pa se delamo, da tega ne vemo
wink-1.gif

No, samo ta tema ni o tem, zakaj je jernej šel, ampak zakaj so se BRISALE teme o tem. Če se moderatorju to ne zdi primerno se pač razloži in zaklene, ne pa briše vse povprek.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.078
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Če bi vedel, da bo prišlo do kregarije, sploh nebi odprl teme! Sem že včeraj dobil pojasnilo, ostali ne rabite vedeti kdo je poslal in zakaj je brisal!

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Dajte pogledat to s svetle plati...zdaj ima jernej več časa, da lahko deluje v svojem poklicu, izvaja recimo digitalne preglede...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.591
113
Ne to sploh ni res. Ne podtikaj prosim. Priznam, da sem neizmerno uzival v temi o diktatorju ko je pac samo potrdil zakaj mi tip ni vsec. In priznam, da mi ni vsec da je on tam mod in vsekakor trdim da ni primerna zamenjava (in trdim da noben trenuten mod ni primerna zamenjava).

Ampak to temo sem odprl z razlogom ki je ze na zacetku naveden - kdo in zakaj je brisal temo od 32-ke kjer je spraseval kje je jernej.

KDO in ZAKAJ. Ce sem pa vsem folk prepucava pa naj se... svojevrsten paradoks - 32ki so brisali normalno temo, tule pa je skoraj cela tema offtopic pa se pac ne brise.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Verjetno je najbolje, da pm-jaš šefu, ker na vprašanja tu ne boš dobil odgovora.
Razen, če želiš s temi objavami tu doseči kaj drugega ... potem pa to jasno zapiši, pa bo.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
torej.. čas za velepričakovani odgovor je prišel. Se opravičujem da ga nisem podal že prej, a mi tipkanje samo z levo roko zaradi zdravstvenih razlogov dela precejšnje težave in se trudim omejevati zgolj na najnujnejša opravila.

Temo sem pobrisal jaz. Zakaj? Ker sem smatral da gre za povociranje brez primere. Odprl jo je namreč uporabnik, zavoljo katerega je Jernej postavljal ultimat. To sem mu tudi sporočil preko zasebnih sporočil in temo odstanil.

Odgovor ste prejeli. Zato zaklepam temo.

LP
Ziga

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Kot razlog je bil naveden tale post:

Citat:
Umrl? Temu se ne more reči tako! Verjetno je na koncu klical duhovnika, tako kot vsi!

Tema je bil potem zaklenjena, a ne samo zaradi tega posta pač pa zaradi splošne debate, ki se je spremenila v obračunavanje med par uporabniki in ideološko prepucavanje, kjer je bil takih postov še precej (in je svoj delež dodal tudi Jernej), . A to ni bilo dovolj, in čeprav je bilo gor napisano da ni odšel zaradi ultimata, je objavil potem še en post (torej tisti zgoraj ni bil zadnji).

Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Morda nisem bil najbolj jasen.

Either he goes or I go!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.