Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
In kaj je s stein-om narobe?
Oziroma drugače: zakaj naj bi bil Jernej dober moderator? Pri svoji stroki zagovarjal le, kar pozna, pri ostalem zelo nestrpen, kar ni pravilno, njegovi prispevki izven zdravja so bili tudi nestrpni (na nivoju snecerja in podobnih), če kaj ni bilo tako, kot je sam mislil se je igral boga. Po moji oceni eden slabših moderatorjev na forumu. Večji šrot je bil le še snecer v času svojih subsidiarnih moderatorskih pravic.
Malo pred svojim pragom pometi, tako nevzgojenega in primitivnega uporabnika kot si ti še nisem videl tu gori, malo si se sicer umiril z izpadi do uporabnikov, a vsebina ostaja.
Pa nisi žal edini tukaj. Takoj ko se nisi strinjal s kakšnim mojim pogledom ali mnenjem, si napadal s primitivnimi izpadi, postavljale so se neke diagnoze ipd...
Če je to zaželjen nivo debate, potem ni čudno da gre zadeva kamor gre.
Moderator pa na žalitve ne ukrepa, tu pa tam, ko zadeva uide izpod kontrole.
tis@: imel sem pooblastilo zmožnost kaznovanja in sem kaznoval po svoji vesti, vedno sem se prav odločil, čeprav sem sila redko ukrepal. Sploh pa ne veš kakšen dogovor smo takrat imeli, zato se malo umiri.
V podforumu, ki sem ga urejal, je bil red, tudi sedaj je še vedno red, ga nova moderatorja vodita zgledno.
Če pa se nekdo na forumu primitivno in žaljivo vede pa lahko vsak moderator kaznuje brez debate.