moderator jernej in brezvezno brisanje

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
eno je priznavati možnost, da ima tudi druga stran prav, sploh če zadeve tudi znanstveno še niso dokazane in je več teorij možnih, drugo je pa potem totalno zanikanje možnosti nečesa, v čemer je pa on znal blesteti.

confused-1.gif

znanstveno nedokazljivih zadev ni komenitral, kaj sele totalno zanikal?

res? alternativna medicina, razne energije, itd.... pa lej, res se mi ne da pregovarjat...napisal sem svoje mnenje, ti in ostali svoje, jerneja ni več, zunaj pa je lep dan....
roza.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
alternativna medicina je znanstveno dokazljiva, beri: placebo. isto razna "energija", beri: fizika.
zato se pac s tem mnenjem ne strinjam, ker ne drzi vode.

je pa zunaj res lepo, temu ni oporekat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
grin1.gif

ok, je dokazljiva, ni pa še dokazana, pa nikakor ni kar vse skupaj placebo.....tole zdele je tudi bolj nerodno za diskutirat, ker ne govoriva o nekem specifičnem primeru ampak na splošno.... razen vremena ja, to je res lepo
grin1.gif

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Kaj je pisalo v brisanih temah mi ni znano, niti ne vem kdo jih je brisal.

Sicer ni na meni da bi to pisal, a vseeno:Jernej se je z nekom zapel, postavil ultimat in brez besede odšel. V zdravju je bil morda ok, marsikje drugje (ne povsod) pa je bil ravno tako nestrpen kot tisti, za katere je hotel da se odstranijo.

Sicer pa ni nihče (velja seveda tudi zame) nenadomestljiv (če kdo misli tako zna biti nevarno, še posebej če misli da je zato v čem nad ostalimi) in prepričan sem da bo "zdravje" še vedno dobro urejano in da bo vse ok teklo naprej, morda pa se bo spet našel tudi kdo bolj strokoven.

Se strinjam.
zmaga.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.154
-8.771
113
Citat:
Uporabnik PumaAngel pravi:
Citat:

Sicer ni na meni da bi to pisal, a vseeno:Jernej se je z nekom zapel, postavil ultimat in brez besede odšel. V zdravju je bil morda ok, marsikje drugje (ne povsod) pa je bil ravno tako nestrpen kot tisti, za katere je hotel da se odstranijo.

Sicer pa ni nihče (velja seveda tudi zame) nenadomestljiv (če kdo misli tako zna biti nevarno, še posebej če misli da je zato v čem nad ostalimi) in prepričan sem da bo "zdravje" še vedno dobro urejano in da bo vse ok teklo naprej, morda pa se bo spet našel tudi kdo bolj strokoven.

Se strinjam.
zmaga.gif
Verjamem, da se strinjaš, saj se Jernej odkrito ni strinjal s tvojimi bluzi
evil.gif

Sicer pa to, da je vsak nadomestljiv v principu drži. Ampak ni nadomestljiv s komerkoli. Cigo ne more nadomestiti bankirja. Sencer tudi ne bo primeren moderator za RKC forum
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
.imel sem pooblastilo zmožnost kaznovanja in sem kaznoval po svoji vesti, vedno sem se prav odločil, čeprav sem sila redko ukrepal.

Problem je zloraba položaja in nesankcioniranje moderatorja, čeprav vsi, vključno z njim vemo, da ga je usral...

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.751
435
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
... imel sem pooblastilo zmožnost kaznovanja in sem kaznoval po svoji vesti, vedno sem se prav odločil, čeprav sem sila redko ukrepal. Sploh pa ne veš kakšen dogovor smo takrat imeli, zato se malo umiri.

A res? Tudi takrat, ko si 100% prekoračil pooblastila (beri: izvrševal ukrepe kjer nisi imel nobene pristojnosti) in zaradi lastne užaljenosti banal stardeca, zaradi česar je slednji odšel s foruma?
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ravno takrat, saj drugih banov se ne spominjam, tudi tega se ne bi, če kasneje ne bi bilo "joka". Neprimerno in žaljivo obnašanje lahko obravnava vsak moderator, razen če je sedaj kaj drugače, v nekaterih podforumih že vidim da je tako. Da eni lahko žalijo uporabnike konstantno.

Model se je neprimerno vedel, zadeva je bila čista. Jaz sem naredil samo napako, ker sem pozabil določiti dneve toplic, spregledal kljukico, ker tega še nisem počel in ga je odneslo.

Pooblastila pa sem imel, sicer ne bi mogel banati, nikjer pa zo ni bilo izrecno zapisano.

Model bi zaradi istega obnašanja letel tudi iz "mojega" podforuma, tako da ni nobenega razloga da tudi drugje ne more leteti.

Tu imate sedaj nekateri dvojna merila
smile-1.gif
zelo popularna fraza zadnje čase

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.440
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Citat:

Aha razumem. Kot eden redkih se je zavzel, da se odstrani sralce na forumu, pa je bilo "vodstvo" proti in je lepo odpeketal stran. Ga popolnoma razumem.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
... imel sem pooblastilo zmožnost kaznovanja in sem kaznoval po svoji vesti, vedno sem se prav odločil, čeprav sem sila redko ukrepal. Sploh pa ne veš kakšen dogovor smo takrat imeli, zato se malo umiri.

A res? Tudi takrat, ko si 100% prekoračil pooblastila (beri: izvrševal ukrepe kjer nisi imel nobene pristojnosti) in zaradi lastne užaljenosti banal stardeca, zaradi česar je slednji odšel s foruma?
smirk-1.gif

467716-post_slo.gif

saj to ni bil edini primer, ko je bil užaljen...ni čudno, da so mu odvzeli vsa pooblastila...
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Vidiš ko ne veš kaj je bilo. Nihče mi nič odvzel, enako sem naredil kot jernej in se vrnil v tvojo kasto, da se ne bi kaj metalo naprej.
Ampak nekateri še kar uživajo v takšni zgodbi, ki si jo je nekdo namislil
smile-1.gif

S primitivnimi uporabniki je res težko delati.

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
Kakšnimi bluzi...jaz sem mu povedala da me njegov način podajanja mnenja moti ( ne moti me pa to da je svoje mnenje imel) ter da me moti ker ne sprejema mnenja drugačnega od njegovega (če jaz, ali polovica foruma želi verjet v zobno miško - let them be!
evil.gif

Nazadnje urejeno:

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.751
435
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ravno takrat, saj drugih banov se ne spominjam, tudi tega se ne bi, če kasneje ne bi bilo "joka". Neprimerno in žaljivo obnašanje lahko obravnava vsak moderator, razen če je sedaj kaj drugače, v nekaterih podforumih že vidim da je tako. Da eni lahko žalijo uporabnike konstantno.

Model se je neprimerno vedel, zadeva je bila čista. Jaz sem naredil samo napako, ker sem pozabil določiti dneve toplic, spregledal kljukico, ker tega še nisem počel in ga je odneslo.

Pooblastila pa sem imel, sicer ne bi mogel banati, nikjer pa zo ni bilo izrecno zapisano.

Model bi zaradi istega obnašanja letel tudi iz "mojega" podforuma, tako da ni nobenega razloga da tudi drugje ne more leteti.

Tu imate sedaj nekateri dvojna merila
smile-1.gif
zelo popularna fraza zadnje čase

To seveda sploh ne drži.

Debata s stardecom je tekla v tem delu, Čveku, kjer ti nisi nikoli in nikdar imel nobene pristojnosti.

Nobene napake nisi naredil, ko si "spregledal" kljukico (sploh pa permanentni ban ni ireverzibilna stvar), ti sploh ne bi smel tikati nobene nastavitve v zvezi s stardecom, ker on sploh ni sodeloval v podforumih, v katerih si bil ti takrat moderator. Če bi bilo takrat po moje, bi ti letel isto sekundo, ko si banal stardeca. Dvojna merila si se šel ti in nihče drug.

I

Izbrisan uporabnik #488

To je bil primer enotne prakse, ne gled ena podforum, ki se je kasneje tudi "prijel", postavil sem standard. Dogovor je bil kasneje le, da se o tem še obvesti moderator podforuma, ki ne "opravlja" dela oz. je spregledal.

Ampak to so že druge zgodbe.

Podforum Zdravje je očitno propadel, dejstvo.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
In kaj je s stein-om narobe?

Oziroma drugače: zakaj naj bi bil Jernej dober moderator? Pri svoji stroki zagovarjal le, kar pozna, pri ostalem zelo nestrpen, kar ni pravilno, njegovi prispevki izven zdravja so bili tudi nestrpni (na nivoju snecerja in podobnih), če kaj ni bilo tako, kot je sam mislil se je igral boga. Po moji oceni eden slabših moderatorjev na forumu. Večji šrot je bil le še snecer v času svojih subsidiarnih moderatorskih pravic.

Malo pred svojim pragom pometi, tako nevzgojenega in primitivnega uporabnika kot si ti še nisem videl tu gori, malo si se sicer umiril z izpadi do uporabnikov, a vsebina ostaja.

Pa nisi žal edini tukaj. Takoj ko se nisi strinjal s kakšnim mojim pogledom ali mnenjem, si napadal s primitivnimi izpadi, postavljale so se neke diagnoze ipd...

Če je to zaželjen nivo debate, potem ni čudno da gre zadeva kamor gre.

Moderator pa na žalitve ne ukrepa, tu pa tam, ko zadeva uide izpod kontrole.

tis@: imel sem pooblastilo zmožnost kaznovanja in sem kaznoval po svoji vesti, vedno sem se prav odločil, čeprav sem sila redko ukrepal. Sploh pa ne veš kakšen dogovor smo takrat imeli, zato se malo umiri.

V podforumu, ki sem ga urejal, je bil red, tudi sedaj je še vedno red, ga nova moderatorja vodita zgledno.

Če pa se nekdo na forumu primitivno in žaljivo vede pa lahko vsak moderator kaznuje brez debate.

Na začetku si pozabil napisati [sarkazem]
wink-1.gif

Najdem ti en kup uporabnikov, ki se s teboj nikakor ne strinjajo. Si eden tistih, ki si dopusti žaliti, pisati brez argumentacije, le s pljuvanjem in svojo nekulturo. Tak si bil in tak ostajaš. Zvest svojim "načelom"

In takrat, ko so dopustili, da osebek kot si ti še moderira, sem tudi po mojem res prestopil neke meje in sem se zato tudi sam umaknil in me kar dolgo ni bilo oziroma sem bil izredno pasiven. Sem pa, za razliko od tebe, vedno argumentiral svoja prepričanja in izjave. Poleg tega nikoli nestrpen proti sodržavljanom, kot si npr. ti, ki zaničuješ in ponižuješ več, ne le eno, skupin.

Tako sem tudi argumentiral tvoje simptome. Sem iskreno prepričan, da si s svojimi fobijami, svojimi nestrpnimi izpadi kandidat za zdravniško oskrbo in tega nikoli ne skrivam. Če pa le igraš in tako prikazuješ vse že večkrat naštete simptome pa... go to Hollywood.

I

Izbrisan uporabnik #488

Primer nevzgojenega primitivca oziroma težke značajske napake. Zanimivo, da se večina ostalih, ki se tudi ne strinjajo, ne obnaša tako kot ti.

Očitno te bo travma, ko sem še moderiral spremljala celo življenje, ker si uspel to pokazati tudi v tej temi in spremeniti tok dogajanja in tematike.

A jaz pa nisem tvoj sodržavljan? razen če je govora o kakšni drugi državi, kar pa je nevarno...

konec offtopica z moje strani, ampak je bilo potrebno reagirati na laži in "napade".

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.751
435
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To je bil primer enotne prakse, ne gled ena podforum, ki se je kasneje tudi "prijel", postavil sem standard.

Res, ti si pravi trend setter.

Sicer pa se ne bom več menil o tem, ker v bistvu je res neprimerno od mene, da se spravljam na osebo, ki je definitivno "challanged" na večih področjih in potrebuje zdravniško oskrbo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.514
5.699
113
Hm.....sam menim da vas je kle gor en kup preobčutljivcev
cry12bpy.gif

1x 2x sem imel vprašanje v podforumu zdravje, kjer mi je Jernej svetoval.........me mogoče zarad mojih čudnih odločitev pred nasvetom tudi napeesdil
hysterical-1.gif

Tud crashburnta sem si velikokrat privoščil in bil banan zato pa zato ne vozim kija v gepeku če grem kdaj na primorsko
evil.gif

Tud uganka mi je ko berem da je bil žaljiv v drugih delih foruma......jaz ga tam v 98% nisem zasledil
sprasujem se.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.432
2.784
113
Uf, ce ga res ne bo vec, bo velika izguba. Meni se ni zdel nikoli zaljiv, le tumpastega ponavljanja ni maral. Pa saj tudi Cras je kdaj siten v svojem forumu, ko kdo kaksno bedarijo prbije.
Kakorkoli, raje Jerneja, kot pa zagovornike homeopatije, bio resonance, sistemov za dobit na ruleti itd. Jernej pridi nazaj!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.