Tudi meni se zdi ta verzija odlična.Ne pravim niti, da enim ni bilj vsec opcija dobroimetja, ampak se mi zdi, da velika vecina pa vseeno raje vidi direktno zaracunavanja, koliko porabis in ne zalaganja... Tisti bo pa ze v nastavitvah spremenil.
Ko imaš enkrat nastavljeno pomoje teh transkacij ni potrebno potrjevati z Payem.V bistvu bi bilo res vseeno, če pri direktnem plačevanju ne bi bilo tistega zoprnega potrjevanja plačil z NLB Pay, po možnosti kje na soncu.
Kaj je potem namen avtomatskega polnjenja? Res bi lahko pustili (in bolj jasno napisali) da trga direkt dol kot pri EasyPark.
Za BicikeLJ itaq rabiš posebej app in naročnino...Urbana ni samo zanolacevanje parkirnine… In kolikor vem, se samo pri parkirnini zaenkrat lahko cpra direktno iz kartice… Razlika v primerjavi z EasyPark je ta, da ni dodatne provizije kot pri EasyParku…
Drugace pa pomoje za placevanje vozenj z busom ali izposojo BicikeLJ rabis dobroimetje…
Seveda je verzija direktnega plačeva ja boljša, samo lastnik Urbane ima rajši nalaganje denarja. Sistem "I tata bi sine".Tudi meni se zdi ta verzija odlična.
Za bicikelj ni potrebno dobroimetje. Enkrat letno se mi 3 Eur odtrga s kartice katero imaš nastavljeno. Visa...Urbana ni samo zanolacevanje parkirnine… In kolikor vem, se samo pri parkirnini zaenkrat lahko cpra direktno iz kartice… Razlika v primerjavi z EasyPark je ta, da ni dodatne provizije kot pri EasyParku…
Drugace pa pomoje za placevanje vozenj z busom ali izposojo BicikeLJ rabis dobroimetje…
daš nov app dol, nafilaš virtualno urbano s kreditno kartico, ko se prpele bus, tapneš uporabite urbano v appu in bod čim bližje terminaluV Ljublajni bom uporabljal mestni prevoz.
Ne se smejat!
kako to gre s karatmi?
Je.Je možno prenesti dobroimetje z fizične rumene neimenske Urbane v digitalno na telefonu?
Ok, pol staro fizično stanje porabim za parking in v kanto......
Mora biti prav kreditna?daš nov app dol, nafilaš virtualno urbano s kreditno kartico, ko se prpele bus, tapneš uporabite urbano v appu in bod čim bližje terminalu