mnenje za tale prenosnik

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Odvisno kaj je za tebe boljše...strojno verjetno ne.

Naj bi. Ta cpu bi naj bil dovolj za fullHD ripe. Je pa tudi odvisno od kvalitete ripa.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ja strojno sem mislu

prenosnik bo imela ženska, večinoma časa bo preživel na mizi.
za fullhd ripe sem vprašal zato, da če bo čez kak let al pa dve ko bojo že bolj raširejni še vedno lahko kak film pogledala in me ne bo preklinjala kaj sem ji zrihtal. tko, da to ni opcija katero more imet, bi blo pa fajn če bi jo imel.

aja šele zdej vidu da sem mal zamešal pojme glede blueray-a:) v mislih sem imel fullHD ripe. blueray brez bluray pogona ne bo šlo:)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Seveda bo šlo.

"prave" blu-ray, torej kopijo blu-ray medijev, pa morda ne boš mogel gledati...To so zadeve skoraj 40GB velike in imajo na čase več kot 20mbps podatkov + 8mbps zvoka...zna škripat
wink-1.gif

Čeprav spet odvisno od codeca..mpega2 bi načeloma naj delal, VC1 pa zna štekat.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Zato ker on govori o "original zadevah", torej tako kot so danes DVD in ne o divx "ripih"

"original zadeve" so pa samo v full HD izvedbi.

Če sem prav razumel, ker je res hudo dvoumno napisal :D

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sorry fanta:)

ja govoril sem o ripih. kaj mi bo na tako malem zaslonu; vsak dan srečaš kaj novga in ni vrjetno bo tut ta uporabnica kdaj naleti na kak hd rip. zdej če bo full al ne full je težko za tolk v naprej govort. sam kolk se širi optika in diskovje, bi znal po torrentih tut kr fullhd ripe pošiljat.
kot sem že napisal (morda spet preveč troumno:) ) prenosnik ni in ne bo temu namenjem. ker sem že odpru temo sem hkrati vprašal še to.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
po torrentih se že par let "pošiljajo" fullhd ripi...

drugače pa za 720p ripi ne bo problem, zna se zataknit pri kakšnem 1080p ripu.