Mlajša!!!

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Sicer se pa tud js sprašujem, kako pa gledate na to da ma bejba mlajšega? Naprimer 25 pa 23, al pa 44 in 35?
(In ne, nism v zvezi z mlajšim!
rolleyes-1.gif
)

Pri moških z leti ni nekega napredka, tako da je več ali manj vseeno, koliko so stari.
grin1.gif
Če so ok, so ok, in če niso, ne bodo nikoli.

467716-post_slo.gif
S tem se probajo(probate) tolažiti vse falirane, nezrele ženske
grims-1.gif

Tukaj se ni kaj za tolažit, razen če vztrajaš (ali vztraja) v zvezi s primerkom drugega tipa moškega.
grims-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kaj je resna ženska?

sicer je dosti tudi za moske znacilno pa vseeno... torej da ima neke dovolj jasne cilje v zivljenju, da zna uresničevat te cilje, da ima hobije, da ce studira tudi diplomira in ni večna študentka, da ji ni cilj da se vsaki večer zapija skolegicaimi itd, da ni depresivna non stop in daji zivljenje cimmanj krojijo hormoni, da se mal zaveda okolice okol sebe. Pa da je treba moskega ki ga ima, tudi poslušat in razvajat. Takrat se ji bo tudi vračalo in bo srečna, če ne bo pa cel lajf razlaufana kura.

moram rečt da skoraj ne poznam resnih, ne ne poznam jih, pa smo ze krepko cez 20.

tako da mi ne srat o nekih pod 20 pa resne, ker bom ratal zivcen.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
hmm....si me presenetil, tvoj post mi je pa kar všeč
grin1.gif
diablo zadel definicijo resne ženske.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Ali se splača sploh spuščat v tako vezo ? npr. 9 let mlajša ?
Torej legalno a mlado
smile-1.gif
Če imaš veliko srečo, da ima koleščke na pravem mestu, se splača
grims-1.gif

Zgoraj govori stardec o otročjih 16-lettnicah, a zdaj so pa že 20-letnice otročje??
wink-1.gif

Na koncu bomo prišli do tega, da so največje frčefele ravno tiste gospe, ki so hotele stardeca v njegovi zidanci v greh zapeljati.
evil.gif
Moraš vedet, da v starejših letih človek spet postaja otročji.

Mateja_Oblak

Pripravnik
21. sep 2009
34
0
6
45
Prlekija
Zame leta v ljubezni niso bila nikoli ovira. Če se mata dva rada, leta niso važna.

Moj fant je bil star 23 ko sem jaz bila 17. Sploh nisem na leta mislila, se mi je preveč dopadel. Sprva sem mislila, da je kakih 20 in ne 23..
Ko sem spoznala Romano, prijateljico, s katero živiva skupaj, je bila stara 22 jaz pa 23. Zaljubili se sva, imeli par dolgih neprespanih in prespanih noči. Leta mi niso bila niti malo važna. In od takrat, še danes stanujeva skupaj, kot prijateljici.
smile-1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mateja_Oblak pravi:
Zame leta v ljubezni niso bila nikoli ovira. Če se mata dva rada, leta niso važna.

Moj fant je bil star 23 ko sem jaz bila 17. Sploh nisem na leta mislila, se mi je preveč dopadel. Sprva sem mislila, da je kakih 20 in ne 23..
Ko sem spoznala Romano, prijateljico, s katero živiva skupaj, je bila stara 22 jaz pa 23. Zaljubili se sva, imeli par dolgih neprespanih in prespanih noči. Leta mi niso bila niti malo važna. In od takrat, še danes stanujeva skupaj, kot prijateljici.
smile-1.gif

Kot prijateljici, ki seksata? To je več kot prijateljstvo
grims-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Vidim, da nas je kr več takih, ko nam nea gre v glavo.....najbolše, da bi organizirali kak tečaj oz predavanje
hysterical-1.gif

Predavateljica je lahko oblakova.....zaželjen slikovni material
smile-1.gif