Mlajša!!!

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Kva si un post razumeu kot napad nate :D nikada care nikada :D
Jst sm sam povedu kaj babe uporabljajo za izgovor
grin1.gif

Kako to vem, ceprav sem bil 6 let na all boys school (elektro + strojna)? Jah lepo
grin1.gif

I'm fuckin' awesome
grin1.gif

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
Blesavi, hvala ti za darilo, si mi polepšal večer
cheer.gif

Zdej pa u napad, ... če sm do zdej dve, bom (bi
rolleyes-1.gif

Kwa mislš?
sprasujem se.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ah ne, js sm sla dons se rahlo opita na fax. sam je pa res da nism 16. no a bos poslal, lubi?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
20 letnik in 16 letnica? Kje si jo najdu, v Bachusu?
grin1.gif

Anyway. Men se s tem ne zdi nč narobe, sam morš vedet da kej resnega se najbrž ne bo izcimilo, če je pa po kakšnem čudežu še nedolžna pol pa sploh ne. Mogoče se motim (ja, in živimo v letu 1970
rolleyes-1.gif
) in se bo kej resnega izcimilo... Nikol ne veš. Tko da, previdno z zadevo. Mi je pa na vso moč interesantno, da se 20 letniki mečete za 15-18 letnicami in občudujete tiste nerazvite joške in ritke kot od 5letnih otrok... Ko ste (SO, okej) pa starejši, more bit pa tko, fajn vse ane, oblince na pravem mestu itd.

Sicer se pa tud js sprašujem, kako pa gledate na to da ma bejba mlajšega? Naprimer 25 pa 23, al pa 44 in 35?
(In ne, nism v zvezi z mlajšim!
rolleyes-1.gif
)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Sicer se pa tud js sprašujem, kako pa gledate na to da ma bejba mlajšega? Naprimer 25 pa 23, al pa 44 in 35?
(In ne, nism v zvezi z mlajšim!
rolleyes-1.gif
)

Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Js še zmer ne vem a naj dodam unga al ne. Sej veš kerga...
mlajši je, pikica...

js pa ne vem a nej telefon vzamem v roke
grin1.gif

confused-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Nč ne mešam hrušk in jabolk, konc koncev je blo vprašanje čist v kontekstu. Je pa res, da si nisem prebrala vseh nadaljnih postov ampak samo prvega... In glede tistega - ni to, kar se zdi
wink-1.gif

Zaradi mene se lahko pa tudi pobriše moje poste, če so res tako off-topic in motijo celotno temo.

(A prilepim eno bejbino golo fotko, to pa sigurno ne bi bil OFF, ane?
smirk-1.gif
)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
očitno ti ne potegne da obstaja več različnih okusov? eni prisegajo na "babyface" drugi pa na "prave babe". vsakemu svoje.... res pa je, da se nekaterim s časom okus spremeni (genetska skrb za potomstvo) in tam so bolj cenjene tiste taprave ženske.

tak da.... ne mešat hrušk in jabolk

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Jaz mislim, da bi moralo bit s zakonom določeno tako, da bi mlajši moški moral omožit žensko, ki bi bla nekoliko starejša od njega. Ko pa bi moški postal starejši, bi moralo bit pa spet s zakonom določeno tako, da bi moški obvezno moral zamenjat svojo starejšo žensko potem za mlajšo od sebe.
Tko bi jaz to urihtal, če bi imel ablast.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Veš kaj mi je zanimivo ... Jaz kot dedec dosti ocenjujem ženske, jih gledam, probam navezat komunikacijo ..., ampak le neznaten % je takšnih, ki v meni vzbudijo tisto pravo zanimanje, da me podžgejo, dvignejo ... In ravno to se mi je zgodilo pri tamali. Ne vem, nekaj je zadaj, kar mi je grozno všeč na njej, zanimivo pa, da se ona kljub ostalim "snubcem" pali ravno in direkt le na mene.
cool-1.gif

Pa zanimivo je tudi to, da sem jaz te punčke poznal, ko so bile še male, ko sem bil jaz recimo 15, je bila ona 10.
grin1.gif

Jaz nekako čedalje bolj verjamem, da smo si nekako usojeni, ne vem kako je drugače možno, da se zapališ točno za določeno osebo, ona pa točno zate, pa brez nekega pretiranega osvajanja ali kontaktov.
cheer.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa to z usodo mislim na tak način, da nam je življenje v vso čredo žensk nametalo nekaj takšnih, s katerimi bi se pač zaštekali, zdaj je pa le umetnost poiskati tako.
smile-1.gif

Imel sem možnost, da bi se malo bolj resno zapletel z enim zelo fajnim dekletom, mojo vrstnico, je lušna, pametna in preprosta punca ... A kaj, ko mi pač ni, ne vem, ne sede mi, raje sem v bližini male kot pa z njo.
smirk-1.gif

Čudna so pota Gospodova.
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Imel sem možnost, da bi se malo bolj resno zapletel z enim zelo fajnim dekletom, mojo vrstnico, je lušna, pametna in preprosta punca ... A kaj, ko mi pač ni, ne vem, ne sede mi, raje sem v bližini male kot pa z njo.
No, to bo to. Zate niso resne in pametne punce.
Tale tamala je teb všeč zato, ker je tako otročja kot si sam.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja lej, sej ni mus da je on neresen in otročji. Pač, ni začutu konekšna s tisto vrstnico, a zato je zdej kr otročji pa nesposoben resne zveze? Mogoče je pač začutil, da je ta mala dejansko sorodna duša in se bosta skupaj resnila, če se mata za resnit. Kam bi pa prišli če bi bli vsi zategneni in resni, nič otročji pa tko?? Nikamor! Tud js sm za resno zvezo in se zavedam, da sm otročja in v nekaterih pogledih še neresna (recimo to, da še nisem zdokončala faksa pri 22ih letih, zato pa sem v službi, pomagam doma pri administraciji podjetja itd.) ampak me bo že življenje samo zresnilo če me ima namen, poleg tega sem pa
srce-1.gif

Veš, dandanes je resnih in pametnih punc zelo malo - poznam kar nekaj takih, ki so stare okoli 30 pa se še kar gonijo okoli (in ne, nisem rekla da so to moje prijateljice, kolegice - pač, znanke iz okolice s katerimi si človek samo pokima, morda pozdravi in adijo - jo pa videvaš vsak vikend z drugim doma) tako da... Mah, ne bom več nakladala ker zdej se bojo itak vsi spet name spravil.

Kloshar, v tem primeru kot sam praviš te podpiram in ti želim, da si našel TISTO, THE ONE... Če je, boš itak ugotovil s časom, če ni pa... Uživaj kot da je vsak dan zadnji
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Možno, ja. Raje bi malo odpeljal nekam na party, kot pa z eno bediral v lokalu in debatiral o vseh problemih tega sveta.
smirk-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tjaška, jaz vidm, da si ti samo za vzet. Kdor bo tebe vzel, bo srečen.
A bi ti mene uzela? Sej bi se jaz loču, če bi me ti vzela.