Ja lej, sej ni mus da je on neresen in otročji. Pač, ni začutu konekšna s tisto vrstnico, a zato je zdej kr otročji pa nesposoben resne zveze? Mogoče je pač začutil, da je ta mala dejansko sorodna duša in se bosta skupaj resnila, če se mata za resnit. Kam bi pa prišli če bi bli vsi zategneni in resni, nič otročji pa tko?? Nikamor! Tud js sm za resno zvezo in se zavedam, da sm otročja in v nekaterih pogledih še neresna (recimo to, da še nisem zdokončala faksa pri 22ih letih, zato pa sem v službi, pomagam doma pri administraciji podjetja itd.) ampak me bo že življenje samo zresnilo če me ima namen, poleg tega sem pa
Veš, dandanes je resnih in pametnih punc zelo malo - poznam kar nekaj takih, ki so stare okoli 30 pa se še kar gonijo okoli (in ne, nisem rekla da so to moje prijateljice, kolegice - pač, znanke iz okolice s katerimi si človek samo pokima, morda pozdravi in adijo - jo pa videvaš vsak vikend z drugim doma) tako da... Mah, ne bom več nakladala ker zdej se bojo itak vsi spet name spravil.
Kloshar, v tem primeru kot sam praviš te podpiram in ti želim, da si našel TISTO, THE ONE... Če je, boš itak ugotovil s časom, če ni pa... Uživaj kot da je vsak dan zadnji